lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jedinečná kyslíková voda je určená všetkým, ktorí chcú žiť aktívne a naplno - Nadupaná novinka Rajec Kyslík vám dodá druhý dych!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 15.6.2010
späť
Späť

Poslať
 

Kyslík patrí k najvzácnejším prvkom na Zemi, bez ktorého nedokáže fungovať žiaden živý organizmus. Bez jedla človek prežije niekoľko týždňov, bez vody niekoľko dní, no bez kyslíku vydržíme len zopár minút. Vedeli ste však, že kyslík je nevyhnutný nielen na dýchanie, ale je tiež dôležitým zdrojom energie? Aby ste si mohli každý svoj deň vychutnať dosýta, prichádza značka Rajec s absolútnou novinkou v podobe unikátnej, nízko mineralizovanej prírodnej pramenitej vody Rajec Kyslík. S vyváženým pomerom horčíka a vápnika bude táto jemne sýtená voda obohatená o čistý prírodný kyslík, ktorého množstvo je  v pramenitej vode Rajec Kyslík 20x vyššie než v bežných vodách, vaším ideálnym partnerom pre vyvážený pitný režim nielen počas horúcich letných dní.

 

Sajfovi to behá - aj s novinkou Rajec Kyslík

O dôležitosti dodržiavania správneho pitného režimu v dnešnej dobe hádam nik nepochybuje. Nároky na prijímanie tekutín sa výrazne zvyšujú nielen so stúpajúcimi teplotami, ale tiež pri vykonávaní telesnej aktivity, obzvlášť pri športe. Každý úspešný športovec dokonale ovláda skutočnosť, že okrem pravidelného tréningu jeho výkon závisí aj od zásobovania organizmu kvalitnou vodou, ktorej vlastnosti a vyvážený nízky obsah minerálov telo nezaťaží, ale navyše mu dokáže podať pomocnú ruku aj v tých najnáročnejších okamihoch. Známy moderátor a už takmer profesionálny bežec, Matej Sajfa Cifra na vlastnej koži počas náročných bežeckých tréningov otestoval „povolený doping“ v podobe jemne sýtenej pramenitej vody Rajec Kyslík. „Rád skúšam nové veci, ktoré v sebe spájajú nielen dobrý nápad, ale aj funkčnosť. Beh je mojím nerozlučným spoločníkom a s ním ide ruka v ruke aj dodržiavanie pravidelného pitného režimu“, prezrádza svoj recept na úspech Sajfa.

 

„Pri športe poľahky dochádza k prehriatiu organizmu a človek stráca veľké množstvo tekutín formou potu. Keďže fyzický výkon, ktorý Sajfa pravidelne podáva počas svojich tréningov, odčerpáva spolu s množstvom síl aj potrebné tekutiny, rozhodli sme sa mu zabezpečiť ten najlepší pitný režim“, dodáva Matúš Marget, brand manager značky Rajec. Okrem Sajfu môžu túto absolútnu novinku vyskúšať všetci, ktorí sú radi aktívni a chceli by podporiť svoju vytrvalosť, telesnú a psychickú výkonnosť či bojovať so starnutím a únavou. Rajec Kyslík si môžete zakúpiť v 0,75l PET fľašiach so športovým uzáverom, ktorý umožní pohodlné dopĺňanie tekutín aj v tých najnáročnejších situáciách.

 

Prečo sa spojil Rajec s kyslíkom?

Kyslík je nenahraditeľnou súčasťou ľudského života a medzi jeho hlavné prínosy patrí predovšetkým zlepšovanie celkovej vitality organizmu a podpora činnosti enzýmov. Dokáže tiež pomôcť pri únave, je dôležitým zdrojom energie, reguluje zažívanie, zlepšuje zrak aj koncentráciu a posilňuje obranyschopnosť organizmu Kyslík pomáha zvyšovať telesnú aj psychickú výkonnosť nášho tela, čo najviac oceňujú športovo aktívni ľudia, ktorých telo spotrebuje pri fyzickej námahe oveľa viac kyslíka.  „Pri športe no i v priebehu celého dňa netreba zabúdať na optimálny pitný režim. Dospelý človek by mal denne prijať okolo dvoch litrov tekutín, pri športe a pri vysokých teplotách sa toto množstvo ešte zvyšuje. Jemne sýtená pramenitá voda Rajec Kyslík je vzhľadom na svoju optimálnu mineralizáciu a vyšší obsah kyslíka voľbou vhodnou pre športovo aktívnych ľudí, ale aj pre všetkých, ktorí si chcú dopriať vyvážené osvieženie tela aj ducha,“ hovorí Ivan Gabovič, kondičný tréner Dominika Hrbatého, Dominiky Cibulkovej či Sajfu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!