lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jupík Aqua a deti – skvelá dvojka na šport

  Spracoval(a) : Moniks
Dátum : 22.6.2010
späť
Späť

Poslať
 

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním aj dni plné slnka, zábavy a detských hier. Vaše malé žihadlá to čoraz častejšie láka von medzi partiu kamarátov, v ktorej sú stále v pohybe. Či už trávia celé dni s futbalovou loptou, tenisovou raketou, na korčuliach alebo len tak zo sediel svojich bicyklov objavujú okolitý svet, ich energia je nevyčerpateľná. Poľahky tak zabudnú na čas, nehovoriac o pitnom režime. Pravidelný prísun tekutín je však v letných mesiacoch mimoriadne dôležitý, ak si chcete byť skutočne istí, že vašej ratolesti pri hrách nič nechýba. Práve preto prichádza vylepšená novinka Jupík Aqua s tromi mimoriadne obľúbenými príchuťami sladkej jahody, chutného jablka a osviežujúceho citrónu s ešte výraznejšou chuťouskvelými nápadmi pre nezabudnuteľné detské chvíle!

 

Pohyb akéhokoľvek druhu je pre deti samozrejmosťou už od najútlejšieho veku. Vzhľadom na množstvo vydanej energie a stúpajúce teploty však netreba zabúdať, že okrem poriadnej desiaty je nevyhnutné zabezpečiť im aj pravidelný prísun dostatočného množstva tekutín. Novinka Jupík Aqua, ochutená voda s podielom ovocnej šťavy a s nízkym obsahom kalórií (citrón a jablko 18 kcal/100ml, jahoda 23 kcal/100ml) vďaka svojej trendy dizajnovej fľaši so špeciálnym športovým uzáverom proti rozliatiu a intenzívnejšej chuti ovocia predstavuje ideálny doplnok pitného režimu vašich detí. Navyše tento nápoj neobsahuje umelé farbivá a náhradné sladidlá a tým predstavuje skvelé spojenie detskej lahôdky s absolútnou dôverou starostlivých mám. Ak hľadáte toho najlepšieho parťáka pre vaše dieťa pri letných zábavách a športoch, spoľahnite sa na Jupík Aqua!

 

Ak vás zaujíma, koľko tekutín by mal detský organizmus prijať za deň, Jupík Aqua podľa odporúčaní  praktickej detskej lekárky, MUDr. Fehérvíziovej z 2. DFNsP Bratislava prináša praktickú tabuľku, vďaka ktorej poľahky zistíte odporúčané množstvá tekutín pre vaše dieťa:

 

Vek dieťaťa

Denná potreba tekutín

6 mesiacov-1 rok

900-1200 ml

1-2 roky

1200-1500 ml

3-4 roky

1500-1800 ml

5-7 rokov

1800-2000 ml

8 rokov a viac

2000 ml

 

BONUS: Vedeli ste, že mladí športovci môžu s nápojom Jupík Aqua navyše získať na stránke www.jupik.com letné športové výhry? Pre aktívne deti je pripravený bicykel, detský vodný skúter, set na plávanie, badminton a ako hlavná cena dobrodružný let balónom v sprievode rodičov.

 

 

Aj obal nápoja motivuje deti k aktívnemu tráveniu voľného času - s Jupíkom, neformálnym vodcom partie, si môžu zmerať sily na bicykli alebo sa ponaháňať s veselou a vtipnou Caméliou na inline korčuliach či si s Walkerom vyskúšať nejaký ten jump na jeho obľúbenom skateboarde. Všetkých troch nájdete na etiketách Jupíka Aqua a na www.jupik.com, jedinom webe svojho druhu pre deti na Slovensku.

 

Produktový rad Jupík ponúka tri druhy nápojov určených pre deti. Okrem ochutenej vody Jupík Aqua je najznámejším nápojom Jupík -  nesýtený nápoj s 20 % podielom ovocnej zložky pre deti. Je dostupný v 0,33 l balení v príchutiach: cherry cola, jahoda, multivitamín a pomaranč. Práve tieto príchute sú u detí tie najobľúbenejšie. Neobsahuje žiadne umelé farbivá, arómy ani sladidlá. Odporúčame ho pre aktívne deti.

Do rodiny detských nápojov Jupík patrí aj tohtoročná novinka nápoj Jupík Shake -  extra hustý ovocný nápoj pre deti s 30% podielom ovocnej zložky a vitamínom C bez umelých farbív, aróm a sladidiel. Jupík Shake je nápoj prinášajúci pôžitok lahodného dezertu, ktorý uhasí smäd a zaženie malý hlad.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!