lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová kolekcia oblečenia Harley-Davidson leto 2011

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 3.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

Užite si leto s novými kúskami od Harley-Davidson MotorClothes ® Collection

Nová kolekcia Harley-Davidson prináša skvelý rad inšpirovaný jazdou a cestou. Osobitná pozornosť bola venovaná komfortu a vetraniu a to bez  toho, aby sa robili kompromisy v oblasti ochrany. Harley-Davidson opäť predstavuje najmodernejšie technológie s výrazným dizajnom a štýlom.

Pánska letná kolekcia

Pánska letná kolekcia počíta s každou eventualitou, ktorá sa môže jazdcom na výjazde prihodiť. Počas horúcich letných dní náležite chladí, ale zároveň chráni pred nečakanými prehánkami.

Aj v tých najvyšších letných teplotách vesta Deceiver Leather príjemne osviežuje. Premyslený dizajn a vzdušné plochy zaisťujú maximálne prúdenie vzduchu. Jemná grafika a tradičné farby ožijú najmä v noci, kedy sa priam rozžiaria vďaka použitému reflexnému materiálu Scotchlite ™.

Výrazným znakom retro koženej bundy Half Mile je tzv vintage design. Inšpiráciou pri návrhu boli pretekárske okruhy a ich "špinavé" prostredie. Bez ohľadu na dizajn bunda spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky súčasných jazdcov. Špeciálne perforované plochy ochladzujú i v tom najteplejšom letnom dni.

 

Veľmi podobný vzhľad, ale odľahčenejší pocit ponúka bunda Backstretch Mesh. Obsahuje vrecká so zosilnenou ochranou.

Do daždivého počasia je bezkonkurenčne najlepšia bunda Passage. Jej variabilnosť je fascinujúca. Má nepremokavú vyberateľnú vložku a zároveň obsahuje technológiu Switchback umožňujúcu odstrániť čelné panely a odhaliť tak potlačené otvory. Zosilnené vrecká predstavujú ďalšiu možnosť telesnej ochrany.

Košeľa v bielom alebo v šedom variante. Odvod vlhkosti a zadné odvetranie dokážu nositeľa ideálne ochladiť, zatiaľ čo UPF-30 bude chrániť pred slnečným žiarením počas tropických letných dní.

Tričko s krátkymi rukávmi v štýle predajcov motocyklov v päťdesiatych a šesťdesiatych rokoch minulého storočia. Štýlovosť dotvára aj veľké logo na chrbte.

Čistý a štýlový Harley ® look môže dopĺňať ešte opasok s plastickými písmenami Harley Davidson alebo šiltovka, ktorá je inšpirovaná slávnou závodnou históriou značky.

 

Dámska letná kolekcia

Dámska kolekcia ponúka veľké množstvo modelov ako na motocykel, tak aj na bežné nosenie.

Kožená bunda Joyride 3-in-1 poskytuje nositeľke  flexibilitu ľahkej koženej bundy a rovnako aj dostatočnú telesnú ochranu. Grafický dizajn zase zaisťuje dostatok pozornosti. Kožená bunda s praktickými tromi outfitmi je ideálna pre letné nepredvídateľné počasie. Jej  súčasťou je aj odnímateľná vesta s kapucňou, ktorá zaisťuje dostatok tepla. Vesta môže však byť nosená aj samostatne.

 

Vodeodolná funkčná bunda Joyride s odnímateľnou ochranou na lakťoch a ramenách. Ideálna do premenlivého počasia.

Prilba a rukavice sú neoddeliteľnou súčasťou motorkárskej výbavy. ¾ prilba Joyride s grafikou She-Devil je ideálna v kombinácii s koženou bundou Joyride 3 v 1. Celkový vzhľad a ochrannú výbavu dopĺňajú rukavice Joyride Full-Finger.

Nová kolekcia zahŕňa kúsky nielen na motocykel, ale aj na bežné nosenie. Mikina Hoodie s výrazným nápisom Harley-Davidson na rukávoch opäť odkazuje na tradičný pretekársky štýl.

Sexy tielko s výraznou grafikou She-Devil najviac oceníte v horúcich letných dňoch.

Drobnosti možno schovať do štýlovej malej koženej tašky cez rameno.

 

Black Label

Nasledujúca sezóna je pre Black Label kolekciu v znamení štíhlosti a mužnosti. Ocenia ju najmä muži, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy a vyžadujú autentický štýl Harley-Davidson.

Komfortné a veľmi cool. Také je tričko s pôvodným okrídleným logom - teraz v štíhlejšom variante. Ideálne pre letné večery po dlhej jazde.

Košeľa s krátkymi rukávmi mieša klasický vzhľad so súčasnými elegantnými prvkami. Výšivky na rukávoch a hrudníku. Opäť dôraz na štíhlosť a súčasný trendy vzhľad.

Dámska „vypraná“ tunika s grafikou HD na prednej i zadnej strane. Zvýrazní vyššiu štíhlejšiu siluetu a vzbudzuje mladistvý a uvoľnený dojem.

Ako alternatíva môže poslúžiť aj košeľa bez rukávov. Úplne iný vzhľad a riasenia akcentujú uvoľnený štýl.

Zlatá retro ¾ prilba predstavuje originálny spôsob, ako dať o sebe vedieť a vystúpiť z davu. Skvelý doplnok pre každého, kto jazdí na zlatom motocykli XL1200X Sportster ® Forty-Eight ™ in Big Bass Gold.

Letná séria kolekcia Harley-Davidson ponúka jazdcom široké možnosti ako zostať v suchu a zároveň príjemne chladí.

Všetky spomínané položky je možné zakúpiť v dealerstvách Harley-Davidson. Viac informácií možno nájsť aj na stránkach www.harley-davidson.eu/motorclothes.


Diskusia k článku:

Dag nabibt good stuff you whippersnappers!
Neregistrovaný - JuSEHTnwiIS, 6.10.2011 05:58, gene(`na`)stgvs.tpc.edu.tw
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!