lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dizajnová značka Moree zažiari i na Slovensku

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 8.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Moree, nemecký výrobca exkluzívneho a inovatívneho svietiaceho nábytku, vstupuje na slovenský trh. Značka je výnimočná predovšetkým čistými líniami a silným dizajnom. Na slovenskom trhu budú produkty Moree distribuované výhradne spoločnosťou Oxygenic, ktorá zastupuje niekoľko ďalších značiek.  Produkty značky Moree sa hodia do interiéru, ako i pre terasy či záhrady. Vo vysokej miere sú taktiež využívané v reštauračnom a hotelovom segmente.   Ich distribúcia na Slovensku začína v ten pravý čas pre letnú sezónu.

„Produkty značky Moree môžete nájsť takmer po celom svete, nielen v dizajnových interiéroch, ale i v nočných kluboch, hoteloch a reštauráciách. Mnoho spoločností si produkty krátkodobo prenajíma a využíva ich pri najrôznejších eventoch,“ hovorí  Luboš Žáček, zástupca výhradného distribútora pre Slovensko a Českú republiku. A dodáva, že značka Moree na sebe vždy upúta pozornosť a o to ide v prvom rade na veľtrhoch a ďalších dôležitých eventoch.


Dizajnéri Moree s veľkou technickou odbornosťou a láskou k svetlu

Dizajn značky Moree vzniká v nemeckom Düsseldorfe, kde okolo seba dvaja zakladatelia - Dirk Hagen Zimmermann a Christian Drawert, zhromaždili tím umelcov a dizajnérov, ktorí prinášajú do sveta svietiaceho nábytku stále nové nápady. Výroba, pri ktorej sú používané len tie najkvalitnejšie materiály, ktoré zaručujú najoptimálnejšiu priepustnosť svetla (PE, ABS, pre veľmi lesklé povrchy PMMA), sa uskutočňuje vo Wuppertale, bývalom centre textilného priemyslu západného Nemecka. Samozrejmosťou je tuhosť, odolnosť, stálofarebnosť a veľmi ľahká údržba všetkých produktov tejto značky.

 

Inovátor vo svete nábytku

 „Spoločnosť Moree je priekopníkom v oblasti svietiaceho nábytku. Technológiu LED sme nasadili ako prví, až následne sa stala všeobecne uznávaným trendom v oblasti nábytku na medzinárodných veľtrhoch,“  hovorí Christian Drawert, jeden zo zakladateľov značky. LED jednotky sú pestré, vysoko svietivé a sú nastavené tak, aby vytvárali rovnomerne svietiaci nábytok či predmety. LED diódy poskytujú celé svetelné spektrum farieb, vrátane bielej a tiež možnosti diaľkového ovládania, výberu farieb či funkcie stmievania. Produkty Moree LED  ponúkajú nekonečné množstvo rôznej svetelnej atmosféry. 

 

Produkty pre milovníkov farieb a svetla

Portfólio produktov zahŕňa svietiaci nábytok a bytové doplnky pre interiéry i exteriéry a to vo variante LED technológie alebo s možnosťou zvoliť sieťové napájanie či použitie batérie.

Je jedno, kam ho umiestnite. Bude sa perfektne vynímať v obývačke, v kuchyni, jedálni či na terase.  Stôl Lounge, ktorý je absolútnou klasikou značky Moree je k dispozícii v rôznych výškach a výbavách. Použiť ho možno so sklenenou doskou i bez nej. Nepriame osvetlenie stola inovatívnym spôsobom nahradí stolnú lampu.

Multifunkčná svetelná kocka sa stane výrazným doplnkom interiéru i exteriéru. Môže byť použitá ako odkladací priestor  vedľa sedačky, postele, obľúbeného kresla alebo dokonca vane. Kocka môže byť použitá aj na sedenie. Pre väčší komfort ju môžete doplniť  vankúšikmi.

 

Eraser je stolné svetlo, ktoré vďaka inteligentnému dizajnu a technológii umožňuje stmievanie energeticky úspornej žiarovky. Svetelný blok je zakotvený v hliníkovom obale a intenzita osvetlenia sa zväčšuje či zmenšuje podľa miery vyťaženia.  Ideálne  rozmery Eraseru umožňujú jeho využitie ako nepriame osvetlenie príborníka, písacieho či nočného stolíka. Je výsledkom projektu značky Moree a nemeckého dizajnérskeho dua  Steffena Kehrlera a Julie Landsiedlovej.

 

RGB LED žiarovka umožňuje stlmiť a meniť farby jednoduchým stlačením tlačidla na ovládači. 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!