lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Silné motory na podporu slabých svalov sa rozozvučia pred obchodom Tesco

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 8.6.2012
späť
Späť

Poslať
 

Dňa 8.júna vyhradí Tesco Bratislava EXTRA Zlaté piesky priestor na parkovisku pre približne 80 jazdcov na motorkách, ktorí prídu podporiť ľudí trpiacich svalovou dystrofiou. Spanilá jazda začne o 13:30 na parkovisku pred obchodom Tesco, odkiaľ bude pokračovať naprieč celým mestom až na Nám. SNP, kde jazdci o 14:00 svoju púť ukončia. V tento deň sa uskutoční aj celoslovenská verejná zbierka s názvom Deň belasého motýľa. Výťažok poputuje na zakúpenie kompenzačných a zdravotníckych pomôcok pre ľudí so svalovou dystrofiou. Tesco Stores podporí zbierku aj poskytnutím svojich obchodných priestorov.

 

„Sme radi, že spoločnosť Tesco a Nadácia Tesco môžu pomôcť pri uskutočnení 1.ročníka spanilej jazdy na podporu ľudí so svalovou dystrofiou. Jedným z kľúčových cieľov v oblasti spoločenskej zodpovednosti Tesco Stores je aj podpora hendikepovaných ľudí a preto sme sa stali partnerom tohto podujatia“, hovorí Michal Dyttert, správca Nadácie Tesco, ktorá sa spolupodieľa pri realizácii zrazu motoriek a verejnej zbierky v obchodoch Tesco.

 

Stretnutie vyznávačov silných motorov sa uskutoční pri príležitosti Dňa belasého motýľa, ktorý pripadne na druhý júnový piatok. Okrem zástupcov Organizácie muskulárnych dystrofikov, ktorá podujatie spojené so zbierkou organizuje, akciu podporí aj viacero známych osobností.

 

„Cieľom stretnutia je celonárodná osveta o ochorení svalovej dystrofie spojená s verejnou zbierkou. Svalová dystrofia je ochorenie svalov, ktoré spôsobuje ich postupné ochabovanie a imobilitu. Na Slovensku ňou trpí asi 5 000 ľudí“, povedal Jozef Blažek, koordinátor kampane Deň belasého motýľa. „Z vyzbieranej sumy budú zakúpené kompenzačné pomôcky, na ktoré sú ľudia so svalovou dystrofiou odkázaní vo svojom každodennom živote,“ spresnil cieľ zbierky Jozef Blažek. 

 

Symbol ochorenia – belasý motýľ budú pacienti so svalovou distrofiou za asistencie dobrovoľníkov rozdávať počas celého dňa zbierky. Obdarovaný sa bude môcť odvďačiť vhodením príspevku do pokladničky. Motýľ vyjadruje krehkosť ľudí, ktorí sa postupom času stávajú úplne odkázanými na pomoc iných.

 

Belasý motýľ sa rozletí už 8.júna po celom Slovensku. Vrámci svojho letu zavíta aj do vybraných obchodov Tesco. Zákazníci ako aj široká verejnosť budú môcť vyjadriť podporu pacientom trpiacich svalovou dystrofiou dobrovoľným finančným príspevkom. 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!