lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
S buchtami do sveta aj na chalupu Penam napečie za vás - užite si výlety aj dovolenku so sladkými dobrotami

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 7.6.2012
späť
Späť

Poslať
 

Poznáme to z rozprávok. Starostlivá mamka pozmetala zvyšky múky, napiekla z nich voňavé makové buchty a vypravila syna Jana do sveta šťastie hľadať. Dnes už nemusí mama buchty vypekať, stačí, keď vybehne do najbližšieho obchodu a kúpi čerstvé Penam Jankove buchty so slivkovým lekvárom a skvelou škoricovou posýpkou. Ak chce byť štýlová, môže ich zbaliť do batôžka, ale v originálnom obale zaručene vydržia dlhšie čerstvé.

 

Leto nás opäť pozýva na výlety, k vode, na cyklotúry, na chalupy a samozrejme – na vytúženú letnú dovolenku. Slnečné dni nás zasa vyháňajú z kuchýň, od horúcich sporákov. To však neznamená, že si nemôžeme dopriať obľúbené sladké dobroty. Pekári z Penamu ich napiekli za nás, presne tak ako ich máme radi. Ponúkajú naozaj širokú paletu čerstvého, chutného a voňavého sladkého pečiva, stačí si len vybrať! Tu sú naše letné tipy.

 

Čo na výlet:  Penam cereálna večka   – je na výlety doslova ideálna. Ani veľká, ani malá, taká akurát do ruky. Rýchlo zaženie hlad a s bohatým obsahom vlákniny a ovocnej náplne so 60 % ovocia, dodá aj potrebnú dávku energie na ďalšie kilometre.  Praktické 70 g balenie sa zmestí do každého batôžka, dokonca aj do cyklistickej „ľadvinky“.  Cereálne večky sa vyrábajú v štyroch ovocných príchutiach – višňovej, broskyňovej, červená ríbezľa a slivkový lekvár, takže si môžete vybrať tú svoju. Ak si strážite štíhlu líniu, informácie o výživových hodnotách nájdete na zadnej strane obalu.

 

Čo so sebou na dovolenku: Penam Jankove buchty  – ak ste sa vybrali do sveta, tak by ste nemali zabudnúť na buchty.  Je príjemné mať so sebou vo svete kúsok domova. Jemné kysnuté buchty sú skvelé aj preto, že vydržia chutné aj vo vyšších teplotách, pretože sú plnené slivkovým lekvárom. Posypané škoricovým cukrom chutia naozaj výborne.  Nezabudnite si ich pribaliť do dovolenkového batôžka. Kúpite ich v 250 g balení.

 

 

Čo na víkend na chalupe:  Penam Závin kakaová náplň  – je skvelý na raňajky, k popoludňajšej káve, aj pre nečakanú návštevu susedných chalupárov.  Stačí nakrájať a chutné pohostenie je na stole. Len tak medzi nami – skúsili ste niekedy ponúknuť závin k šálke kávy robotníkom, ktorí vám pomáhajú na chalupe? Vyskúšajte aj makový, orechový či tvarohový, uvidíte, koľko kúskov zostane na mise... Dostanete ho kúpiť balený v 200 g a rodinnom 400 g balení.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!