lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová generácia vysávačov s predĺženou zárukou

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 3.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

ETA oslávi na jeseň tohto roku 70. výročie založenia spoločnosti. Pri tejto príležitosti prichystala pre svojich zákazníkov skutočnú lahôdku. Predstavila novinku z kategórie podlahových vreckových vysávačov s predĺženou zárukou až 70 rokov. Na trh sú uvedené dva tipy vysávačov novej generácie Generoso, z ktorých je práve ten so 70 – ročnou zárukou na motor vyrobený v limitovanej edícii a v počte len 1943 kusov! Toto číslo zodpovedá roku založenia spoločnosti. V nových vysávačoch sa spája kvalita značky ETA, vysoký sací výkon s dokonalou filtráciou a dizajn novej generácie. Ak hľadáte vreckový vysávač, ktorý poskytuje komfort po všetkých stránkach, Generoso značky ETA je pre vás ten pravý. Viac na www.eta.sk.

 

Kvalita, sila a dizajn...

... sú 3 vlastnosti, ktoré sa spájajú v nových vreckových vysávačoch Generoso značky ETA. Úsporný ECO motor, vysoký sací výkon 400 W a relatívne nízky príkon - to všetko zabezpečuje dokonalé vysávanie i tých najmenších čiastočiek pri nízkej spotrebe elektriny. Systém „Soft start“ zaistí plynulý rozbeh motora a nezaťaží elektrickú sieť. Tichý chod vysávačov je pritom samozrejmosťou. Nadštandardnú účinnosť a dokonalú filtráciu pre čistotu ovzdušia v byte ocenia alergici, rodiny s deťmi a majitelia domácich miláčikov.

Trendový dizajn je tiež jednou z predností nových vysávačov Generoso. Na LED paneli, ktorý sa ovláda dotykom, ľahko navolíte sací výkon. Svetelná signalizácia plnosti vás navyše upozorní, kedy je potrebné prachové vrecko Unibag vymeniť. 100% hygienické a univerzálne vrecká Unibag majú objem 3,5l.

 

Oceníte aj ľahkú manipuláciu

Manipuláciu s vysávačom Generoso uľahčí 8m dlhý prívodový kábel a 11 metrový akčný rádius, takže vás nebude obťažovať premiestňovanie vysávača počas upratovania. Výhodou je aj ergonomicky mäkčené a odpojiteľné držadlo hadice, vďaka čomu je manipulácia s hadicou ľahšia a nedôjde k jej porušeniu. Samozrejmosťou sú mäkčené koliečka. 

 

Kvalitné príslušenstvo vysávačov značky ETA

Tak ako pri iných vysávačoch značky ETA, ani novinke Generoso nechýba kvalitné príslušenstvo. Tieto vysávače sú vybavené hubicou Diestro, ktorá sa v prípade potreby otočí až o 180°! Umožní tak vysávanie aj tých častí vašej domácnosti, kam sa bežným spôsobom pri vysávaní nedostanete (napr. priestor pod skriňami). Súčasťou je i hubica na tvrdé podlahy z konských vlasov, ktorá povrch podláh nepoškriabe a ľahko sa s ňou manipuluje. Pri upratovaní vám tiež pomôže hubica Nero, vankúšová a štrbinová hubica, doplněna polštářkem. Veľkou prednosťou sú aj tri parkovacie polohy: vertikálna, horizontálna poloha a poloha pre podlahovú hubicu.

 

                                                                      


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!