lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Deň otcov s rodinou tak trochu inak: praktický návod pre oteckov i mamičky

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 3.6.2014
späť
Späť

Poslať
 

Byť rodičom znamená záprah na úplný úväzok, ktorý je často aj veľmi náročný. O to viac rodičov poteší, keď sú za svoje nasadenie odmenení aj nepatrnou maličkosťou. Deň matiek alebo Deň žien je už zakorenenou tradíciou, ale pri akej príležitosti môžeme poďakovať našim oteckom? Zvýraznite si vo svojich kalendároch dátum 15. júna, na ktorý pripadá Deň otcov, a dajte svojmu partnerovi / oteckovi najavo, že je tým najlepším oteckom. Značka Dove MEN+CARE vám prináša tipy, ako príjemne stráviť tento nedeľný deň ako i malý návod pre všetkých oteckov, ako spoľahlivo na svoje ratolesti zapôsobiť.

 

Prečo oslavovať Deň otcov?

V priebehu roka nie je toľko príležitostí, kedy by sme vyjadrili svoje city a uznanie našim oteckom, ktorí majú v rodine nezastupiteľnú úlohu. Ich prístup k výchove, pozornosť, aj životný nadhľad sú nenahraditeľné a dodávajú výchove vášho dieťaťa ideálnu rovnováhu. Deti milujú, že ich oteckovia sú menej úzkostliví a väčšinou akčnejší, privádzajú ich k rôznym športom a dokonale dopĺňajú ženskú intuíciu. Nemáte pre svojho partnera vyhradený deň, ktorý patrí práve oslave jeho úlohy v rodine? Neváhajte a pripravte mu so svojimi ratolesťami nejakú milú pozornosť alebo program, ktorý ocení nielen on, ale aj celá rodina.

 

Tipy na nedeľný deň, ktorý patrí oteckom

 

Kam vyraziť, keď prší

Škaredé počasie nie je dôvodom, prečo zostávať doma. Každý správny otecko má rád technické vymoženosti ako i múzeá všetkého, čo má kolesá. Vyrazte napríklad do múzea dopravy, veteránov či motocyklov, Slovenského technického múzea, alebo sa pokochajte výstavou angličákov. Je otecko skôr milovník vody? Tak neváhajte a vyrazte do aquaparku!

 

Výlety za slnečného počasia

Nemôžete sa rozhodnúť, kam sa vydať, keď je vonku krásne slnečno? Zásah do čierneho môže byť výlet do outdoorového lanového centra, či zdolávanie vrcholkov našich skál a veľhôr. Za stávkovaním vyrazte na dostihy, objavte Malú a Veľkú Ameriku alebo choďte s rodinou do zoo. Keď po ceste stretnete peknú záhradku, kde točia dobré pivo, otecko bude nepochybne žiariť blahom a deti sa vybláznia.

 

Trocha adrenalínu nikdy neuškodí

Každý muž ocení  adrenalín navyše. Chcete ho prekvapiť niečím, čím zároveň pobavíte aj celú svoju rodinu? Nechajte ho vyskúšať skydiving, pri ktorom zažije bezpečný pocit voľného pádu. Má radšej vodu a vodné športy? Potom je ideálne vodné lyžovanie, vďaka ktorému si s celou rodinou urobíte príjemné popoludnie s kúpaním a piknikom na pláži. Ak je priaznivcom silných vozov, nechajte ho vyskúšať školu šmyku, jazdu hummerom alebo poriadnym športiakom. Extrémne zážitok bez kvapky potu v podpazuší zaistia antiperspiranty Dove MEN+CARE Extra Fresh alebo Energy Dry, ktoré poskytujú šetrnú starostlivosť a dokonalú ochranu pred potením.

 

Nedeľné popoludnie v pohodlí domova

Ak preferujete pokojné nedeľné popoludnie, začnite obľúbeným obedom, ktorý naštartuje oteckove chuťové bunky (má radšej guláš alebo kačicu s kapustou?). Chcete mu dopriať popoludňajší relax pri futbalovom zápase? Vyrazte s kamarátkou a deťmi von a uvidíte, s akým širokým úsmevom vás manžel privíta po návrate späť. Po ceste môžete vyrobiť aj netradičné prianie ku Dňu otcov, pre ktoré otecko určite nájde jedinečné miesto - stavte sa, že ním bude práve chladnička, ktorú otvára dennodenne a rád ...

 

Novopečený otecko a Deň otcov

Deň otcov patrí všetkým oteckom, zaslúžilým aj tým novopečeným. Každý otecko ocení dobré tipy a rady, ako sa správať prvé mesiace s príchodom novorodeniatka alebo ako zaručene urobiť dojem na deti a stať sa tak v ich očiach úžasným otcom. Značka Dove MEN+CARE vám bude prinášať inšpiratívne manuály, ako napríklad zabaviť deti, keď strážite bez manželky, ako ustrážiť dieťa, keď začne chodiť, alebo ako sa pripraviť na príchod nového člena do rodiny.

 

Náročný deň v maximálnej pohode

Aj keď program Dňa otcov môže byť náročný, nie je nič lepšie, ako byť dobre pripravený. Pánska kozmetika značky Dove MEN+CARE ponúka antiperspiranty aj sprchové gély, na ktoré je maximálne spoľahnutie. Pre priaznivcov sviežich vôní prináša Dove MEN+CARE antiperspiranty Extra Fresh v novom obale pre ľahšiu aplikáciu, ktoré spoľahlivo zabraňujú poteniu a účinne chránia až po dobu 48 hodín. Vďaka špeciálnemu zloženiu s obsahom ¼ hydratačného krému, novo obohatenom aj o vitamín E, dokonale chráni pokožku pred podráždením. Rozlúčte sa s vysušenou pokožkou so sprchovacím gélom Extra Fresh, ktorý vďaka špeciálnemu zloženiu s ultraľahkým kapsulami Micromoisture chráni pokožku pred vysúšaním a pomáha redukovať stratu vlhkosti.

 

Vedeli ste, že:

·         Deň otcov sa oslavuje vo viac ako 40 krajinách sveta (napríklad v Argentíne, Brazílii, Iráne, Japonsku, Malajzii, Nepále, v krajinách južnej Európy i v Poľsku)

·         Už v roku 1910 usporiadala Sonora Dodd v štáte Washington verejnú oslavu Dňa otcov ako poďakovanie svojmu ovdovenému otcovi za výchovu šiestich detí

·         Štátnym sviatkom sa stal v roku 1972 v USA, kde ho uznal prezident Richard Nixon, zatiaľ čo deň matiek bol tou dobou sviatkom už 58 rokov

·         Deň otcov má svoje miesto aj  v slovenskom kalendári a oslavuje sa tretiu júnovú nedeľu

·         Okrem Dňa otcov sa v mnohých krajinách oslavuje tiež Medzinárodný deň mužov, konkrétne 19. novembra

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!