lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slávne ženy: Barbara Streisandová 2

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 3.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Ani na pódium si Barbara zásadne neoblečie nič, čo by nepochádzalo od Karanovej. Napriek tomu, že sa druhý raz vydávala už v zrelom veku, Barbra, verná svojmu životnému štýlu, si na sobáš s Jamesom Brolinom , obliekla panensky biele šaty od Donny Karanovej, ozdobené tisíckou perál. Pikantné je, že všetko, čo má na sebe, sa potom kopíruje v tisíckach kusov. Kedysi viseli v jej skriniach okrem hodvábu, saténu a iných ušľachtilých materiálov aj hŕby kožuchov. Väčšinu z nich Barbra predala už pred niekoľkými rokmi - nechcela si totiž znepriateliť militantných obrancov prírody. Veď kto už stojí o to, aby mu na činčilu nastriekali napríklad ,,Kožuch je vražda“ alebo iný nezmysel...
Na filmovom pľaci – či už hrá hlavnú úlohu alebo režíruje – má pani Streisandová vždy k dispozícii obytný voz, kompletne vybavený spálňou, obývačkou a mramorovou kúpeľňou. Osemnásť hodín zo dňa sa v jej blízkosti zdržiava osobný masér, Barbra pije obrovské množstvá minerálky Evian a v chladničke je pripravených šesť fliaš šampanského značky Crystal. Aj na vystúpení v Las Vegas na Silvester 2000 , ktorým si trocha vylepšila tučné bankové konto / vraj dostala gážu vo výške asi 600 miliónov korún / požiadala o obytný voz, ktorý ju spolu s manželom Jamesom Brolinom (spolu zaspievali ľúbostný duet) každodenne vozil z Los Angeles do Las Vegas na skúšky, pretože Barbra Streisandová odmieta lietať lietadlom. Obytný voz bol samozrejme zariadený nábytkom Versace. Na palube voza mala vlastného kuchára a vaňu s masážnymi tryskami, aby sa spolu s manželom , cítila počas päťhodinovej cesty ako v raji. V chladničke bol okrem šampanského aj údený losos a kaviár Beluga.
Streisandovej posteľná bielizeň vo všetkých domoch, ktoré jej patria, je z najjemnejšej egyptskej bavlny a je dovážaná z Talianska. Barbra má vo všetkých miestach svojho bydliska otvorený účet u najlepších obchodníkov s kvetmi a títo jej každý deň dodávajú čerstvé kompozície – najradšej z bielych ruží, ľalií a frézií – či už je domáca pani doma, alebo nie. Kúpeľové soli, oleje a krémy si dáva miešať na objednávku. Vo vile v Malibu si dala pred niekoľkými rokmi vybudovať kúpeľňu, ktorá presahuje aj normy všetkého, čo doteraz videl prepychom znudený Hollywood. Mai Hagmanová (manželka ,,J.R.Ewinga“) jej navrhla tmavosivý bazén s obvodom dvanásť metrov štvorcových, s desiatimi rozličnými tryskami, siedmimi úložnými priestormi na rozličných úrovniach a nepriamym osvetlením. Po okrajoch bazénu rastú biele orchidey a jazmínové kríčky, ktoré kúpeľňu napĺňajú prirodzenou vôňou.
Barbra Streisandová dokonale vie, ako vychutnávať život. Naučila sa, čo je štýlové a žije si ako málokto iný. Nie je žiadna trochárka.... A hoci tento rok zahlásila definitívny odchod zo šou biznisu, o jej starobu si nemusíme robiť starosti..

Diskusia k článku:

Teraz uz viem, preco je jej meno v South Parku najvacsia nadavka.
Neregistrovaný - Obor, 4.7.2000 20:07
Teraz uz viem, preco je jej meno v South Parku najvacsia nadavka.
Neregistrovaný - Obor, 4.7.2000 20:07
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!