lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nájdi si svoj štýl 3

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 17.7.2000
späť
Späť

Poslať
 

Štýl Lady, bľubujete šaty a najradšej by ste v nich vybehla aj na turistický chodníček? Je to fajn. Vaše možnosti sú toto leto neobmedzené. Pre vás platí jediné pravidlo, nenoste transparentné farby a nekvalitné materiály. Všetko ostatné je „in“. Nezabúdajte však, na všeobecné pravidlá. Ak máte malé prsia nenoste zvislé pásiky, a elastické takzvané puzdrové šaty. Pre vás je vhodný princesový strih a šaty prestrihnuté pod prsiami. Dvojité sedlo, záhony kvetov, volániky, zámiky a plisované časti v oblasti hrudníka sa priam odporúčajú. Ak nie strihom, tak aspoň farbou a vzorom zdôraznite tú časť odevu, kde obvykle bývajú prsia. Všetko toto nesmiete nosiť ak máte veľké prsia. Najlepším a jednoduchým trikom je zdôrazniť driek drahými a výraznými opaskami s veľkými sponami a k nim ladiacimi topánkami. Aj tak vám budú všetci pozerať do výstrihu, ale vy aspoň budete mať dojem, že ste sa snažili odpútať ich pozornosť inde. Keď už máte chuť dávať si svoju okrasu do hlbokých výstrihov/ a ženy s veľkými vnadami tejto chuti len ťažko odolávajú / zakryte si tú krásu aspoň z časti čipkou, tylom alebo inou rafinovanosťou. Horším problémom sú široké boky. Každému je síce už pri pohľade na vás jasné, že ste stvorená pre reprodukciu, ale predsa len, zmiernite dojem z bohyne plodnosti sukňou strihanou do A. Noste čo najčastejšie výstrihy do V a nezabúdajte na výrazné šperky, ktoré upútajú pozornosť. Minisukne vám rozhodne nepristanú, aj keby ste mali nohy ako gazela. Chybou by bolo rozširovať plecia vypchávkami , aby sa stratil dojem širokých bokov.
Vyzerali by ste ako pohyblivý vojenský stan. Úzke boky po ockovi sú o niečo menším problémom, ale tiež na ne treba myslieť pri výbere šiat. Väčšina žien s úzkymi bokmi nemá takmer driek, preto im nesvedčia puzdrové šaty. Lepšie je , nosiť šaty prestrihnuté pod prsiami, v drieku alebo na bokoch. Na všetkých troch partiách sa dajú prestrihnuté časti zdôrazniť a tým vzbudiť dojem plnosti. Veľké bruško. Neteší vás porekadlo, že žena bez bruška je ako hrniec bez uška ? Tak bojujte ! Základným pravidlom je nenosiť úplet, puzdrové šaty a v drieku strihané nazberané šaty. Výhodné sú tzv. „čarlestonky.“ Rovný strih a asi 20 cm pod driekom skladaná sukňa. Dobré sú aj šaty s kabátikom do polovice bokov. Pozdĺžne pásiky a geometricky riešené šaty. Guľatý výstrih noste iba v prípade núdze. K vášmu štýlu samozrejme patria aj vaše obľúbené farby. Nevzdávajte sa ich len preto, že sú práve v móde iné. Snažte sa však vždy doplniť tie vaše niečím z módnych hitov.
Ku klasickej bielej si zaobstarajte fialkasté doplnky alebo bledomodrý klobúk, topánky a šatku. K čiernej si môžete dať bledožlté sako, do tmavomodrého kostýmu namiesto bielej blúzky, červenú. Tak ostanete verná sama sebe a predsa pôjdete s módou.

Každý rok sa treba meniť, ale nikdy nie výrazne. Potom by ste nemali svoj štýl. Ten spočíva v tom, že už z diaľky ľudia vedia, že ste to vy. A nikdy sa nemýlia. Vždy v inom a vždy tá istá.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!