lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako s nimi žiť?

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 25.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ľúbime ich, máme ich rady a vážime si ich – ale niekedy nás privádzajú do šialenstva. Ponožky porozhadzované na najnemožnejších miestach. Stôl obsypaný omrvinkami. Výlevka plná špinavého riadu. Stratené kľúče …Musia sa muži naozaj správať tak ,,mužsky“?


1. Neuznávajú kôš na špinavú bielizeň, radšej hodia oblečenie na podlahu alebo do kúta.
Prečo? Pretože sú nad to povznesení. Nadmerná čistota a poriadok ich obmedzujú,  upratovanie považujú za činnosť nehodnú pozornosti a námietky ženy, ktorá sa s nimi delí o strechu nad hlavou, to je jednoducho znak poľutovaniahodnej malichernosti.   Takéto detaily by vám nemali zacloniť úžasnú pravdu, že v podstate sa aj tak milujete!

2 . Muži nám nikdy nehovoria priamo, čo cítia. Nepriznávajú sa k žiarlivosti, nepovedia, že sa boja emocionálnej rany. Ak sa ich opýtate rovno, povedia, že ,,nenávidia deliť vlas na štyri časti“. Muži skrátka potrebujú čas, aby sa vyrovnali s vlastnými pocitmi a hovoriť o tom, považujú za slabosť. Ženy sú celkom iné. Problémy riešia tým, že o nich hovoria, zatiaľ čo  muži sa s nimi vyrovnávajú osamote. Muž radšej zmení tému, alebo celú vec zľahčí, aby – na vašu priamu otázku neodpovedal tak, že by  priznal strach, či prejavil hlboko ukrývanú citlivosť.

3. Privlastňujú si diaľkový ovládač a ,,skáču“ s ním po staniciach. Ženy to nerobia takmer nikdy. Zvyčajne sa zastavia pri nejakom deji, aj keď film nevideli od začiatku. Muži nikdy. Ovládač je jedna z obľúbených mužských hračiek: umožňuje im mať kontrolu nad situáciou! Keď sa ovládač dostane do iných rúk, muž je výrazne nesvoj. Niekedy prepne televízor na športový program aspoň počas reklám Sexu v meste, aby ste sa konečne venovali aj jemu. Ale niekedy len preto, aby vám ukázal, že pozerať šport, je tá správna voľba. Nezúrte, predtým vám dovolil pozerať seriál, to znamená, že vás ľúbi...

4. V prítomnosti vyvolenej sa obzerajú za inými atraktívnymi ženami. Je to automatický reflex. Pozerajú sa, lebo ženy sú atraktívne. Veď aj vy sa rada pozriete na vzhľadných mužov!  Zároveň najlepšie viete, že to neznamená, že by ste chceli raniť svojho partnera, alebo si dohovoriť rande s iným. Citlivejší muži sa snažia, aby si partnerka nevšimla, že sa im páčia aj iné ženy...Napokon, vy viete, že mlsať môže v meste, ale večerať bude doma.

5. Nedá sa s nimi poriadne poklebetiť? Ale dá sa, dá, a ešte ako! Muži síce rozširujú pohrdlivé komentáre o podrezaných ženských jazýčkoch, ale často sú omnoho klebetnejší ako my. Zbožňujú novinky o známych aj neznámych. Zriedka sa však oddávajú pôžitku z klebetenia v mužskej spoločnosti (pri pive najradšej hovoria o práci, športe a podnikateľských úspechoch). Radšej klebetia so ženami. Ak sa váš milovaný nezúčastňuje vašich „páračiek“, milujte ho a strážte si ho. Je predstaviteľom vymierajúceho druhu! Môžete si byť istá, že nikomu neprezradí intímne detaily vášho života.

6. Muži nám veľmi často nezavolajú, aj keď prisľúbili, že určite zatelefonujú. Niektorí si vypýtajú telefónne číslo len preto, že chcú byť slušní. Iní si hovoria, že treba počkať ,,aby si ona nenamýšľala“. Ale ak muž nezatelefonuje týždeň, už vám rovno naznačuje  že nemá záujem o ďalší kontakt a preto neživte nádeje a nehovorte si, že iba stratil vaše číslo. Hoci aj to sa môže stať. Veď viete, muži nie sú veľmi poriadni. Až na výnimky…  Riskujte a zavolajte vy. Niektorí muži zbožňujú, keď je žena iniciatívna a berie časť zodpovednosti na seba.

 


Diskusia k článku:

chlapi sa spravaju ako chcu,bez podrazov /ti normalni/
Neregistrovaný - , 26.7.2002 09:43
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!