lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AJ PO LETE SI VAŠA PLEŤ ZASLÚŽI KOMPLETNÚ STAROSTLIVOSŤ

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 31.7.2006
späť
Späť

Poslať
 

Naša pokožka nielen na tvári, ale aj na tele pociťuje po lete potrebu zvýšenej starostlivosti. Namáhanie a vysušovanie pokožky počas letných mesiacov sa na nej určite podpísalo. Nemusí to byť badateľné okamžite, ale pleť si to zapamätá. Preto je ideálne, keď sa o ňu staráme počas celého roka a najmä po lete pokožku dôkladne ošetríme, hydratujeme a dodáme jej potrebné výživné látky.

Výrobky značky RIVAGE dokonale zabezpečia a ošetria pokožku aj v tomto prípade. Denné aj nočné krémy pre rôzne typy pleti, pleťové a telové masky, rozjasňovač pleti, telové mlieko či krém na ruky alebo na nohy – všetky produkty RIVAGE poskytnú výnimočnú starostlivosť.

Značka RIVAGE prináša produkty tej najvyššej kvality, ktoré sú zložené z prírodnej receptúry revitalizujúcich minerálov z Mŕtveho mora, prírodných aktívnych zložiek, vitamínov a čistých bylinných extraktov.

Línia produktov značky RIVAGE pre starostlivosť o pleť má jedinečné účinky. Pomáha zlepšiť vlastnosti povrchu pokožky, poskytuje pleti ochranu pred poškodzujúcimi environmentálnymi vplyvmi, dodáva pokožke potrebnú vlhkosť a súčasne udržuje jej elasticitu. Redukuje tiež známky predčasného starnutia, pokožku vyhladzuje a  skvele sa vstrebáva do pokožky. Pokožka je vyživovaná do hĺbky, je mimoriadne jemná, hladká a žiarivá.

Značka RIVAGE okrem toho ponúka aj jedinečné bieliace pleťové tonikum, ktoré redukuje výskyt nepravidelnej pigmentácie alebo pieh – čo sú jednoznačné nepriaznivé účinky nadmerného slnenia. Ale aj vďaka bieliacemu toniku je možné s nimi účinne bojovať. Pravidelné používanie tohto prípravku pleť viditeľne zosvetlí.

Všetky výrobky luxusnej a liečebnej kozmetiky RIVAGE nájdete výhradne v lekárňach alebo  si ich môžete zakúpiť prostredníctvom on-line obchodu na webovej stránke www.rivage.sk. Kozmetická značka RIVAGE  - to je harmónia a zdravie pre telo aj dušu.

Starostlivosť o pokožku komplexne zabezpečia tieto produkty značky RIVAGE:

Denný krém RIVAGE na suchú a citlivú pleť, denný krém RIVAGE na normálnu pleť a denný krém RIVAGE pre mastnú pleť pomáhajú zlepšiť vlastnosti povrchu pokožky, poskytujú pleti ochranu pred poškodzujúcimi environmentálnymi vplyvmi. Tieto ľahké, nemastný krémy dodávajú pokožke potrebnú vlhkosť a súčasne udržujú rovnováhu vlhkosti a elasticitu pokožky.

Denný krém RIVAGE s vitamínom E na normálnu pleť a denný krém RIVAGE s vitamínom E na mastnú pleť boli špeciálne vyvinuté pre dané typy pokožky. Sú obohatené vitamínom E, exotickými bylinnými či kvetovými šťavami a revitalizujúcimi minerálmi z Mŕtveho mora, vďaka čomu prinášajú pokožke neopakovateľné účinky. Udržiavajú jej elasticitu a jemný závoj vlhkosti, eliminujú vrásky a ďalšie negatívne efekty spôsobené environmentálnymi vplyvmi.

Nočný krém RIVAGE s  jojobovým olejom je vhodný pre všetky typy pleti. Výnimočná bohatá zmes parafínu a jojobových olejov kombinovaných s minerálmi z Mŕtveho mora rýchlo preniká do pokožky, eliminuje jej suchosť a udržuje rovnovnováhu vlhkosti. Glukolipidový emulgátor rastlinného pôvodu zlepšuje vyhladzujúce vlastnosti jojobového oleja a minerálov z Mŕtveho mora. Vďaka nim je pleť jemná, hladká a žiarivá.

Revitalizujúci nočný krém RIVAGE obsahuje čisté extrakty z výhonku buku, ktorý je známy aj ako „strom na večnú mladosť“. Vďaka nemu si pokožka udržiava prirodzenú reparačnú schopnosť. Krém pôsobí tiež preventívne pred vznikom vrások. Tento jedinečný nočný krém je nemastný, vyhladzuje pleť a ľahko preniká do pokožky. Pleť je vyživovaná do hĺbky a vlhkosť, ktorá sa stráca vplyvom environmentálnych faktorov, je zadržiavaná v pokožke. Pleť je hladká, viditeľne obnovená, oveľa žiarivejšia a mladistvejšia. Je vhodný na všetky typy pleti.

Značka RIVAGE ponúka tiež nočný krém s avokádom, ktorý dodá pokožke všetky potrebné výživné látky, krásne pleť vypne a dodá jej potrebnú vlhkosť.

Telová maska RIVAGE s bahnom z Mŕtveho mora je zložená z prírodnej receptúry revitalizujúcich minerálov z Mŕtveho mora, ktoré sú stavebnou súčasťou kožnej štruktúry. Vďaka vysokej koncentrácii minerálov dokonale odstráni suchosť pokožky, redukuje známky predčasného starnutia a skvele sa vstrebáva do pokožky. Súčasne absorbuje nadbytočnú mastnotu a udržiava pokožku dostatočne hydratovanú. Pokožku tiež hĺbkovo čistí, vyživuje ju a dodáva jej zdravý, žiarivý vzhľad. Lokálny zohrievací účinok upokojuje pokožku a pomáha uvoľňovať napätie svalov. Rozširuje cievy, ukľudňuje, zastavuje rast baktérií, pomáha obnovovať bunky a osviežuje celé telo. Redukuje nielen počet vrások, ale aj bolesť svalov či výskyt kožných ochorení, akými napríklad sú akné, psoriáza a ekzémy. Nádherne vonia a nespôsobuje podráždenie pokožky.

Zloženie:  horčík,  draslík,    sodík,    vápnik,    bróm,    lítium, organická zložka a voda. V ponuke je krémová pleťová maska pre normálnu, citlivú aj suchú pleť.

Pleťová maska RIVAGE s bahnom z Mŕtveho mora je zložená podľa prírodného receptu z minerálov, bylín a slaného čierneho bahna. Pomáha zjemniť vrásky
vyvolané vekom a únavou tým, že hlboko preniká do pokožky. Vďaka jej hĺbkovému
penetračnému a exfoliačnému účinku absorbuje nadbytočnú mastnotu, ostraňuje
odumreté bunky a nečistoty pleti. Zloženie: vápnik, magnézium, mangán, draslík, osviežujúca a organická zložka.

Gélový rozjasňovač pleti RIVAGE s AHA ovocnými kyselinami s vylepšenou formulou využíva exfoliačný účinok alfa-hydroxy kyselín na posilnenie prirodzenej regeneračnej schopnosti kožných buniek. Ovocné kyseliny redukujú vzhľad jemných rýh a vrások spôsobených vekom a únavou. Tento ľahký gél rýchlo penetruje do pokožky a udržuje v nej prirodzenú hladinu vlhkosti. AHA gélový rozjasňovač zanecháva pleť pevnú a žiarivú.

Zvlhčujúce telové mlieko s rastlinným kolagénom RIVAGE vyživuje pokožku a pomáha zachovávať jej elasticitu pomocou prírodných aktívnych zložiek, ako sú rastlinný kolagén, vitamín E či minerály z Mŕtveho mora a Aloe Vera. Toto ľahké, nemastné mlieko zvlhčuje a chráni pokožku počas celého dňa a zanecháva ju jemnú a príjemne voňavú.

Luxusný minerálny krém na ruky RIVAGE rýchlo preniká pokožkou a udržuje vyváženú hladinu jej vlhkosti. Maslo shea a parafínový olej pomáhajú pokožke rúk zostať jemnou, hladkou a hodvábnou. Má tiež upokojujúce účinky.

Jedinečný hydratačný minerálny krém na nohy RIVAGE s mandľovým olejom a inými zvlhčovačmi chráni nohy pred negatívnymi environmentálnymi vplyvmi. Vďaka revitalizujúcim minerálom z Mŕtveho mora a oleja z čajovníka ošetruje chodidlo, zatvrdnuté a suché oblasti na nohách, ako aj popraskané päty a zhrubnutú kožu.

Jedinečné bieliace pleťové tonikum RIVAGE čistí, tónuje pleť aj sťahuje póry a zároveň redukuje výskyt nepravidelnej pigmentácie alebo pieh. Poskytuje čistú, hladkú a žiarivú pokožku vďaka výťažku z medvedice lekárskej (Urae Ursi). Tieto aktívne prírodné zložky pôsobia hlboko pod povrchom pokožky, kde v prvom kroku inhibujú produkciu tyrozinázy a v druhom kroku postupne znižujú produkciu melanínu zodpovedného za proces tmavnutia pokožky. Opakované používanie bieliaceho pleťového tonika RIVAGE pleť viditeľne zosvetlí, rozžiari, osvieži a zanechá ju hodvábne hladkú.


Diskusia k článku:

622677d3126a246d3ae0249eeddc09af
Neregistrovaný - 622677d3126a246d3ae0249eeddc09af, 30.6.2007 17:25, billy(`na`)gates.com
ef19b614a47d58fcfb0330a6eebe63dc
Neregistrovaný - ef19b614a47d58fcfb0330a6eebe63dc, 12.7.2007 08:56, billy(`na`)gates.com
f8c569c65ac3b9254e7dd55e8fbf3d88
Neregistrovaný - John Doe, 15.9.2007 03:10, billy(`na`)gates.com
Gear up for grub with a tripleheader of pigskin, including a meeting of brothers in Dallas. Everybody knows it's been a rough year for her, but find out who else had issues
Neregistrovaný - Iris, 25.11.2007 10:23, fernaenda(`na`)lycosa.com
Taylor has a home in the Miami suburb of Palmetto Bay that he bought two years ago. The 24-year-old player is in HjJrFiZwfKpezK his fourth season with the Redskins after playing at the University of Miami, where he was an All-American in 2003
Neregistrovaný - Betty, 27.11.2007 02:13, fernaenda(`na`)lycosa.com
The city had once been beautiful. Even in the darkness it's elegant and almost delicate form and construction was quite clear. Every odqvzgxbvw building had a mapquest en espanol different decorative style, with different materials and shapes used in the construction, giving each building a distinctive look
Neregistrovaný - Jennifer, 21.12.2007 00:12, bettdy(`na`)tiff.by
shortly after that hour had struck, the distant roll of wheels rUPhYMTcPE very dark brown, was clustered in round curls, according to the
Neregistrovaný - Jessica, 23.12.2007 21:51, fernaenda(`na`)lycosa.com
Yes yes yes. cried all the juveniles, both ladies and gentlemen. TnozkYFzSh of chairs. What charade Colonel Dent and his party played, what
Neregistrovaný - Jennifer, 24.12.2007 23:19, bettdy(`na`)tiff.by
e44b39b91ef25982558fc565009e3300
Neregistrovaný - John Doe, 16.1.2008 23:09, billy(`na`)gates.com
importation of foreign goods, after it has been for some time mJujZBWnha particular commodity, taken separately, it must be so with regard to all the
Neregistrovaný - Jennifer, 18.1.2008 11:03, fernaenda(`na`)lycosa.com
There is no happiness like that of being loved by your these returning vnhxtrrpczayd was very pleasant or desirable no magnet drew me.
Neregistrovaný - Rebecca98, 29.1.2008 20:24, rebecastyle(`na`)gyamail.com
Hi, videos!
Neregistrovaný - Ivan, 11.3.2008 21:35,
cbomxeu ljpfb snjhueti avitlmphc wrbnelzo rzsbcgkfx dhvg
Neregistrovaný - vjnztmp qwlra, 11.4.2008 10:33, yntad(`na`)mail.com
wood yahoo university black student wood
Neregistrovaný - rightstudent, 30.6.2008 11:08, apnphdf(`na`)webmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!