lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cannelloni Rio Mare po španielsky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 24.7.2007
späť
Späť

Poslať
 

Ingredencie pre 4 porcie:
12 plátkov lasagní
2 x 160g tuniaka RIO MARE v olivovom oleji
50 g kapár
2 natvrdo uvarené vajcia
50 g syra Ricotta
2 strúčiky cesnaku
500 g paradajkového pyré
2 PL extra panenského olivového oleja
1 chili paprička, strúhanka, soľ

V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, ktoré stočíme do roliek. Na panvici opečieme cesnak, pridáme paradajkové pyré, chilli a podľa chuti dosolíme. Varíme pozvoľne 20 minút. Väčšiu časť zmesi nalejeme do zapekacej misy a naskladáme do nej rolky z lasagní. Potom prelejeme zvyškom omáčky. Posypané strúhankou pečieme v rúre asi 20 minút.

 


Diskusia k článku:

Moze to byt celkom dobre a syte jedlo. Doporucil by som k tomu nejaky salat.
Neregistrovaný - Jan, 24.7.2007 11:39
naozaj to vyzerá dobre. Ja by som si dala k tomu dobré vínko.Vyskúšam.
Neregistrovaný - Daška, 24.7.2007 16:35
Dokladne premysleny recept, ma to vsetko co to ma mat a co si ziada gurman, ja by som to mozno este viac zapiekla postruhanym syrom napr. parmezanom, aby to chutilo.
Neregistrovaný - Kucharka, 25.7.2007 23:05
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!