lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
LOGIC - „logické“ riešenie pre malé kúpeľne

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 30.7.2008
späť
Späť

Poslať
 

Vaňa, umývadlo, možno i toaleta a automatická práčka. A len pár metrov štvorcových. Tento problém pozná veľa obyvateľov panelákov alebo bytov s malými kúpeľňovými priestormi.  Často sa jedná o zdanlivo neriešiteľný problém a vyhliadky na zútulnenie  priestoru nie sú príliš nádejné. Riešenie ponúka zameriava kúpeľňová rad LOGIC od švédskeho výrobcu GUSTAVSBERG, ktorá sa zameriava na vybavenie malých kúpeľňových priestorov.

 

Každý produkt radu LOGIC je navrhovaný tak, aby čo najpraktickejšie využil daný priestor. Jednotlivé produkty do seba zapadajú ako puzzle. LOGIC vychádza z reality malých kúpeľní. Počíta sa teda napríklad i s práčkou, s využívaním vane pre sprchovanie s umývadlom v úzkom priestorom či v rohu a podobne. To všetko so zachovaním maximálnej praktickosti  a elegantného dizajnu. Malá kúpeľňa LOGIC je teda nielen účelná a „logická“, ale tiež príjemne útulná.  

Sanitárna keramika LOGIC je vyrábaná výhradne s povrchovou úpravou E+, ktorá svojím dokonale hladkým povrchom zabraňuje špine a vápniku v zachytávaní sa na povrchu.

 

Vďaka tejto úprave môžete produkty čistiť ľahko a ekologicky ( bez agresívnych prostriedkov ) – jednoducho ich pretriete vlhkou handričkou. Rad LOGIC je jednou z troch základných kúpeľňových radov, ktoré švédska značka GUSTAVSBERG na našom trhu ponúka. ( Artic, Nordic a Logic ). Rad LOGIC obsahuje štyri rôzne typy umývadiel, kombi alebo závesnú toaletu a šesť tipov vaní.  Tu sú ukážky niektorých zaujímavých produktov z tohto radu :

 

Vaňa Logic offset LOGIC OFFSET je vlajkovou loďou kúpeľňového radu Logic. Je špeciálny tvar umožňuje pohodlné kúpanie i napriek tomu, že vaňa na dĺžku meria iba 160 alebo dokonca iba 150 cm ( podľa typu ).Dosiahnuté je to netradične umiestneným, zošikmených vnútorným priestorom vane a jej kolmými stenami.  Širší okraj vane na vnútornej strane umožňuje pohodlné sedenie. Ocenia to napríklad tí, ktorí  majú bezprostredne vedľa vane umývadlo a radi sa posadia napríklad pri umývaní zubov. Sedenie na okraji vane  príde vhod napríklad aj pri kúpaní malých detí. Na sedenie je tiež uspôsobený aj zadný roh vane. Pre pohodlné kúpenie je priestor pod hlavou vytvarovaný do t zv. Ergonomickej Logic vlny.  Priestor vane je na jednej strane rozšírený tak, aby vaňa poskytovala čo najväčšie pohodlie aj pri sprchovaní.

 

Vnútorný tvar vane je prispôsobený umiestneniu práčky. Rovná hrana s dĺžkou 65 cm umožňuje postaviť hneď vedľa vane práčku akejkoľvek veľkosti a to z obidvoch strán, podľa proporcií kúpeľne. Vaňu je možné doplniť aj špeciálnou zástenou pre sprchovanie.

Otočná časť umožní pohodlný vstup do vane a pri sprchovaní ju môžete otočiť do pravého uhla a vytvoriť tak praktický sprchovací kút.

Vaňa LOGIC OFFSET 150      12 600,- SK(s DPH)

Vaňa LOGIC OFFSET 160    13 400,-SK (s DPH)

Vaňová zástena LOGIC VZ 100                  12 400,-SK(s DPH)

 

Rohové umývadlo LOGIC 57 je určené na umiestnenie do rohu v malých kúpeľniach alebo na záchode. Praktickým natočením sa dosiahne pohodlný prístup, väčší priestor rohového umývadla pre samotné umývanie rúk a tiež sa tým zabezpečí praktická odkladacia plocha v rohu umývadla. Umiestnením rohového umývadla priamo oproti zrezanej vani Logic offset je možné i z toho najmenšieho priestoru urobiť praktickú kúpeľňu.

 

 

Šírka umývadla je 57 cm.

Samozrejmosťou je špeciálny  E+ povrch.

 Umývadlo LOGIC 57 rohové  4 400,- SK (s DPH)   

 

 

 

 

Umývadlo LOGIC 36 je najmenším umývadlom tohto radu. Je určené pre miniatúrne kúpeľne a na záchod. S rozmermi 36 x 29 cm sa vojde i na miesta, kde ste už umiestnenie umývadla považovali za vylúčené.

Povrch samozrejme tvorí špeciálny povrch E+.

 

Umývadlo LOGIC 36              3 100,-SK (s DPH)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závesné WC LOGIC vyniká minimalistickým dizajnom so šírkou 35 cm a dĺžkou 50,5 cm je predurčené na umiestnenie toalety aj v tom najmenšom priestore, alebo na umiestnenie priamo v malej kúpeľni. Jej súčasťou je aj toaletná doska a elegantný kryt.  

Samozrejmosťou je E+ povrch.

 

 

 

 

Závesná toaleta LOGIC           8 600,- SK  (s DPH)

 

 

 

 

 

 

 

 


Diskusia k článku:

nech sa na mna nikto nehneva, ale ten obrazok cislo jeden, tak kurna, ked mama taky plac tak si dam normalnu vanu a nie henten hybrid a vzadu si spravim murik, lebo co s volknym priestorom, ked uz to chceli vychvalit ake je to super, mali to napasovat do prtaveho priestoru, hento je smiesne jednoducho
Neregistrovaný - , 30.7.2008 12:41
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!