lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 17. Apríl, , Dnes oslavuje Rudolf
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AJ VY MÔŽETE V LETE ZVÁDZAŤ SEXI TELOM!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 11.7.2011
späť
Späť

Poslať
 

Snáď neexistuje žena, ktorá by pred letom „neriešila“ svoju postavu. Hlboké výstrihy, krátke sukne a plavky dávajú každoročne zabrať sebavedomiu mnohých z nás. Niekoľko dobrých rád a pokročilé možnosti, ktoré ponúka súčasná kozmetika však pomôžu vyčariť v lete zvodné krivky aj vám! A možno sa vám nevyhne ani horúci letný flirt ;)

 

Prvou zastávkou na ceste za dokonalou letnou figúrou je dekolt. Veď nebudeme si klamať - muži sa nám najmä v lete rozhodne nedívajú najprv do očí. Môžete si však byť istá, že pri pohľade na rafinovaný výstrih ukrývajúci pevné poprsie žiadny muž nebude riešiť, či máte nejaké to kilo navyše alebo nie. Ak vám aj genetika nenadelila práve tie najplnšie a najpevnejšie prsia, nie je to beznádejné – kľúčová je pravidelná starostlivosť. Dôležitá je, samozrejme, racionálna strava bohatá na antioxidanty a pravidelný pitný režim, ktoré ovplyvňujú celkovú pružnosť a vitalitu pokožky aj v dekolte. Posilňovaním prsného svalstva môžete do istej miery tiež docieliť optické zväčšenie a spevnenie pŕs. Dokonalému výstrihu rozhodne nesvedčí stres, časté chodenie "hore bez", spanie na vysokom a mäkkom vankúši, či nosenie priúzkych podprseniek.

Esom v rukáve pri starostlivosti o dekolt sú však biotechnologické séra, takzvané kozmeceutiká, ktoré môžete nájsť v lekárňach. Sú kombináciou účinných prírodných výťažkov a aktívnych molekúl – peptidov – dosahujú dokonca podobné výsledky ako chirurgické zákroky! Vám sa zíde biotechnologická emulzia Decoletteceutical na formovanie, vypínanie a spevnenie krku, dekoltu a paží. Je založená na liftingovom komplexe a vďaka spevňujúcim látkam, ktoré obsahuje, má okamžitý účinok. Nanáša na vyčistenú pleť, ktorá sa potom ošetrí bežným krémom a prípadne aj make-upom. Na tonizáciu a spevnenie pokožky poprsia, ktorá tvorí tzv. „prirodzenú podprsenku“, môžete použiť Bustyceutical so silným vyhladzujúcim účinkom pre kožné tkanivá pŕs,  zvyšujúcim ich denzitu a pevnosť. Komplex biopeptidov sa takto podieľa na reštrukturalizácii a spevnení tkaniva a výsledkom sú badateľne príťažlivejšie prsia.  

 

Keď sa od vašich teraz už spevnených a neodolateľných predností presunieme nižšie, narazíme na ďalšieho strašiaka –     

na celulitídu. Za jej vznikom sa skrýva oslabovanie podkožných membrán a následne prenikanie tukových ložísk až pod povrch pokožky a vytváranie známych hrbolčekov. Recept na boj s ňou je teda jasný – spevňovať a nepriberať, žiť aktívne a stravovať sa zdravo. Vhodné sú najmä aeróbne športy ako beh či plávanie, pri ktorých spálite nadbytočný tuk. Pozor si treba dávať na dostatok tekutín, vyvarujte sa však čiernej kávy a aj fajčenia. Účinné pri boji s celulitídou sú aj masáže, ktoré stimulujú  lymfatický systém a pomáhajú odbúrať tukové zásoby. Vhodnou a účinnou podporou môžu byť aj špeciálne krémy a prípravky s podobným efektom.

Nezabíjajte preto čas nekonečným ľutovaním sa pred zrkadlom, ale zapracujte na svojej letnej postave snov. Nezabúdajte, že najdôležitejší pre vaše telo je pozitívny prístup. Vstúpte do letnej sezóny s odhodlaním a s úsmevom na perách –  odmenou bude vaša neodolateľná postava a vnútorný pocit spokojnosti!

Tip: Hoodia Slimming Serum

Horúcou letnou novinkou nielen v boji s celulitídou je zoštíhľujúce telové sérum, ktoré pomáha uvoľňovať nahromadené tuky, zdokonaľuje siluetu a podporou mikrocirkulácie v pokožke ju zanecháva pevnejšiu a pružnejšiu. Výsledkom je redukcia celulitídy, tvarovanie problematických partií, zníženie množstva telesného tuku, ako aj viditeľne pružnejšia, hydratovaná pokožka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!