lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo je "in" a čo je "out"

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 2.8.2000
späť
Späť

Poslať
 

„In“ je nosiť obrúčky. Po celé generácie sa muži snažili prísť na to, akým spôsobom dosiahnuť úspech u žien. Zdá sa, že tajomstvo je už odhalené - treba sa oženiť, alebo si zlomiť nohu. Podľa zistení expertov majú muži s obrúčkou alebo sadrou väčšiu šancu zbaliť ženu, ako slobodní jedinci vláčiaci sa so skupinou priateľov. Dnešné ženy vraj výrazne inklinujú práve k zadaným mužom, ktorí pre ich emancipované dobyvačné duše predstavujú istú výzvu a zároveň sa zdajú byť menej nebezpeční. Takže, ak platilo, že muž s obrúčkou má relatívny pokoj od žien, dnes to už nie je pravda. Mnohé sa nechajú uniesť emóciami už len pri pohľade na obrúčku pri stretnutí s mužom. Ozve sa v nich bojový duch a začnú neľútostnú vojnu s nič netušiacou manželkou o korisť. Pohľad na chlapa, ktorý utrpel nejaký úraz, takisto vyvoláva u niektorých žien nemalé vzrušenie. Zväčša sú to tie, ktoré sa potrebujú realizovať ako opatrovateľky, matky a sestry.

„In“ je piť pivo. Zistilo sa, že názov pivné brucho, nemá nič spoločné s týmto zdravým mokom. Tvrdí to Zväz rakúskych pivovarníkov a pritom poukazuje na to, že pol litra dobrého piva má menej kalórií ako dva poháre ovocného jogurtu. Pitie piva neodporúčajú preto, že z neho majú zisk, ale preto, že je to medicína. Chráni pred infarktom, pred nervozitou, pomáha čistiť obličky a znižuje krvný tlak. Mužom preto odporúčajú vypiť denne polliter piva a ženám polovičnú dávku.

„In“ je nosiť talizmany. Treba však vedieť ako na to, aby sme si namiesto pomocníka, nezavesili na krk škodcu. Tvarové žiariče totiž môžu rovnako pomáhať ako škodiť. Zvyk, nosiť talizmany pre šťastie, je zrejme rovnako starý ako ľudstvo, ale pomenovanie pochádza z arabčiny a znamená „čarovný obraz.“ Dnes sú to vlastne malé kultové predmety, o dobrých účinkoch ktorých sme presvedčení, alebo sme sa už viac razy presvedčili. Talizmanom nemusí byť iba vec, môže to byť aj určitý rituál, ktorý nám prináša šťastie. Talizmany používajú rovnako logicky mysliaci a vzdelaní podnikatelia a profesori ako precitlivelí umelci alebo nevzdelaní bedári. Podľa ankiet z jednotlivých krajín EU sa zistilo, že na silu talizmanov verí každý tretí človek. „Veriaci“ sú presvedčení, že talizman im dodáva silu vysporiadať sa s problémami a pomáha im pri hľadaní východísk v krízových situáciách. Dodáva im bezpečnosť a sebavedomie a tým aj väčšiu istotu. Psychológovia tvrdia, že práve v tom je jeho čaro.

„Out“ je, myslieť si, že sa všetko dá vysvetliť našou logikou, „out“ je neveriť, že sa nájde liek proti rakovine, „out“ je opaľovať sa na verejných plážach „hore bez.“ Špekulanti s fotoaparátmi takéto dámy nafotografujú a snímky s ich vnadami predajú na internet, kde si ich obzrú milióny ľudí. Samozrejme, že sa o honorár s vyfotografovanými ženami nepodelia. „Out“ je nechať sa vyviesť z miery. Večnú popudlivosť a nepriateľský postoj pripisujú vedci z Dukovej univerzity zvýšenej hladine cholesterolu. Štúdia dokazuje, že tak ako klesá náš hnev, tak sa znižuje aj hladina cholesterolu v krvi. Na súbore 1300 účastníkov pokusu dokázali, že po absolvovaní kurzu zvládania hnevu, sa po šiestich týždňoch znížil cholesterol v ich krvi o 31 %. Naučiť sa zvládať svoj hnev, aby vás nezabil, je absolútne „in“.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!