lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sedliacka roštenka

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 15.8.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
5 bravčových rezňov z kare, ½ domácej klobásky, cibuľku, hrášok, mrkvu, paradajky, pór, horčicu, sójovú omáčku, čierne korenie, sladkú papriku, grilovacie korenie, zmes korenia s medom na bravčové rebierko, hladkú múku, olej, biele víno, zeleninový vývar

Postup:
Rezne naklepeme na tenko, okoreníme čiernym korením, červenou paprikou a grilovacím korením a zmesou na bravčové rebierko. Ak máte rady slanšie mäso môžete trochu posoliť no upozorňujem, že v koreniacich zmesiach už soľ je, takže opatrne. Takto pripravené mäsko pokvapkáme sójovou omáčkou a potrieme z oboch strán horčicou. Obalíme v hladkej múke a na malom množstve oleja opečieme. Vložíme do pripraveného plechu. Cibuľku, pór a paradajky očistíme, nakrájame, navrstvíme na pripravené mäso, pridáme na tenké kolieska nakrájanú klobásku, množstvo nechám na vás, niekto má rád viac iný vôbec, takže klobásu môžete kľudne vynechať. Pridáme asi 1 ½ dcl bielého vína a zalejeme to zeleninovým vývarom. Ak použijete čerstvú mrkvu treba ju dať zároveň s ostatnou zeleninou. Ja používam hrášok a mrkvu z konzervy takže pridávam až úplne pred koncom pečenia. Pečieme cca 1 a ½ hod.

Podávame s ryžou, alebo pečenými zemiakmi a s červeným vínom.

Dobrú chuť…

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!