lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prečo treba veriť hviezdam 2

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 14.8.2000
späť
Späť

Poslať
 

Výborné výsledky,na Slovensku, má s astrológiou napríklad pani Vilma Jamnická. Vo Francúzku zasa pani Elisabeth Teissierová, ktorej služby využíval aj prezident Francois Mitterrand. Táto žena je známa svojimi astrologickými prognózami, ktoré už viac ako dvadsať rokov publikuje v časopisoch a knihách.
Úspešnosť jej odhadov je viacej ako osemdesiat percentná, napríklad v rokoch 1991 a 1992, ako vraj zistila, boli štyri z piatich jej predpovedí správne. Práve na jej príklade sa dá najlepšie vysvetliť, prečo sa dá astrológii veriť, aj napriek tomu, že sa nie vždy splnia všetky prognózy. Pripomeňme si niekoľko jej prognóz a pokúsme sa spolu s ňou poodhaliť tajomstvá toho, ako astrologické predpovede fungujú.
Od astrológov sa očakáva, že všetky ich predpovede budú presné, čo je nemožné. Astrológ sa pokúša vysvetliť budúcu konšteláciu hviezd, ktorá sa však aj napriek určitým podobnostiam nikdy presne neopakuje. Problémom pri tom nie je časové určenie, ale správne vyloženie konštelácie. Napríklad Mars môže v prípade negatívneho aspektu s jednou planétou signalizovať násilie, vojenské konflikty alebo úklady, však v súvislosti s druhou, explózie a požiare. V harmonickej konštelácii s určitými planétami môže signalizovať pozitívne reformy. Zoberieme si nasledujúci príklad. V mundánnej astrológii sa zistilo, že prakticky ku všetkým katastrofám lietadiel došlo v dobe, keď Urán tvoril aspekty napätia voči iným planétam, konkrétne Slnku, Marsu, Merkúru alebo Jupiteru. Urán v astrológii symbolizuje okrem iného nečakané udalosti, zatiaľ čo Merkúr je symbolom komunikácie a cestovania. Mars znamená mimo iného násilie, silu a tiež explózie a požiare. Pri uhle napätia medzi Uránom, Merkúrom a Marsom sa dá z astrologického hľadiska vyvodiť záver, že v tomto období častejšie nastanú problémy a nehody- hlavne letecké.
Deň v znamení leteckých katastrôf
Na základe týchto skúseností dokázala Teissierová predpovedať na deň presne desiatky leteckých nešťastí. 4. októbra sa nákladné Jumbo izraelských aerolínií El Al zrútilo v Amsterdame na obytnú budovu a explodovalo. V plameňoch z horiaceho kerosínu prišlo o život viac ako 200 ľudí. Ako by toho nebolo dosť, v tom istom týždni došlo k ďalším dvom leteckým haváriám a k sérii požiarov. Doslova čiernym, z pohľadu hviezd, pre svetovú leteckú dopravu bol týždeň od 29. augusta do 3. septembra 1998. 3. septembra v čase, keď Urán vytváral problematické aspekty vzhľadom k Marsu a Merkúru, pri konštelácii mimoriadne nabitej napätím, došlo k tragickému leteckému nešťastiu. 229 ľudí prišlo o život, keď sa lietadlo švajčiarskej spoločnosti Swissair na ceste z New Yorku do Ženevy zrútilo do mora. Pilot ešte stačil ohlásiť dym v kabíne a potom bolo rádiové spojenie prerušené. O deň neskôr, došlo k podobnej havárii. Iné švajčiarske lietadlo, so 120 cestujúcimi na palube, muselo núdzovo pristáť, potom, čo pilot ohlásil dym v kabíne. Haváriám však zďaleka nebol koniec. V ten deň sa v USA. zrazili dva vojenské vrtuľníky. Výsledok – 12 mŕtvych. V ten istý deň sa v Nemecku zrútil iný vrtuľník, v ktorého troskách prišiel o život pilot. V rovnaký deň zomreli vo Švajčiarsku dvaja piloti po zrážke lietadiel Mustang. Zaujímavá je skutočnosť, že niektorými z týchto nehôd, bolo postihnuté práve Švajčiarsko. Astrologička totiž zistila, že na tento čas malo Švajčiarsko najhoršie aspekty.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!