lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Je vaším prekliatím?

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 20.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Každé ráno sedíte nad novinami a čítate si horoskop  Leva. Nie, že by ste sa boli práve vy narodili v tomto znamení. Narodil sa v ňom váš bývalý. Potom na seba natiahnete šaty ktoré miloval, alebo sa oblečiete celá do bielej, lebo práve túto farbu nenávidel a idete von. Keď prechádzate cez „jeho“ ulicu dívate sa na jeho okná, či sa nemihne za záclonou. Kontrolujete, či mu pred domom večer stojí auto. So svojim novým objavom sa objavujete práve tam, kde by vás mohol vidieť a pritom ste šťastne zamilovaná.

Veríte tomu, že ste šťastne zamilovaná? Neverte. Ak robíte vyššie uvedené činnosti, ste zrejme ešte stále otrokyňou svojho starého vzťahu. Niekedy je ťažké zabudnúť, ale zmietať sa v ošiali nenávistnej lásky je zlé. Do nových vzťahov musí ísť človek s čistým štítom. Na jeho stole nesmú byť omrvinky. Nesmie porovnávať a nesmie nepodľahnúť pocitu, že všetci sú rovnakí a napokon sa aj tento vzťah zle skončí. Existujú tri základné komplexy, ktoré si ženy zo vzťahu často odnášajú, ak ich spoznáte, nemusíte im podľahnúť.

Problémy s neverou
Váš bývalý bol sukničkár. Rozišli ste sa preto, že ste už nedokázali znášať jeho neustálu neveru. Čítate si štatistiky a s hrôzou sledujete, že 40% mužov je neverných, z každého článku sa na vás škľabia písmená – Nie sme stvorení na monogamiu. Spojenie týchto faktorov z vás urobilo patologického žiarlivca. Svojmu novému partnerovi prehľadávate vrecká, kontrolujete jeho telefón a ak príde náhodou neskoro, okamžite zaútočíte. To už nehovorím o psychóze, ktorú vám prináša mobil. Keď ho nezdvíha a voláte mu, je vám jasné, že si práve užíva s inou. Keď ho nezdvíha a je s vami, je vám jasné, že mu volá nejaká mrcha. Keď si číta SMS-ku trpíte ako Jób, čo keď mu píše nejaká potvora, ktorá nerešpektuje, že je zadaný.

Ak sa nedokážete vysporiadať s mementom minulého vzťahu a neprestanete ku každému mužovi pristupovať ako k potenciálnemu neverníkovi, opustí vás, alebo vás začne podvádzať. Namiesto sliedenia, sa zamyslite nad tým, čo vás spája. Ako vám dáva najavo svoju lásku a aký je váš milostný život. Naše staré matere vraveli, že dôvera zaväzuje. Skúste ho spútať svojou dôverou. / A keby to nevyšlo, aspoň ste nestratili svoju dôstojnosť ./

Problémy s nedokonalosťou
Neustále sa na seba dívate do zrkadla a vidíte tam nevýraznú osôbku nehodnú lásky? Keď sa na vás niekto pozrie prísnejším pohľadom, okamžite máte pocit, že vám chce ublížiť? Zrejme ste mali partnera, ktorý vás neustále ponižoval. Nikto nedokáže v človeku vyvolať komplexy dokonalejšie, ako ten, koho ľúbite. Rovnako, ako vás môže postaviť na piedestál.  V oblasti vedomostí a cieľov vás môže zakomplexovať vaša rodina a v oblasti výzoru a rodinného života partner. Ak ste mali muža, ktorý vám neustále hovoril, že ste málo príťažlivá, že neviete variť, že nezvládate deti a rodinu, stane sa z vás uzlíček nervov. Niektorí muži sú majstrami psychického týrania tohto druhu. Jediná šanca ako prežiť vzťah  s takýmto človekom , je posilnenie sebavedomia. Začnite sa venovať veciam,  v ktorým skutočne vynikáte a nájdite si  správneho priateľa, či priateľku.. Človek, ktorý sa na vás bude dívať ako na zjavenie božie a zahrnie vás obrovskou dávkou lichôtok, je balzamom na zranené sebavedomie. Ak máte tendenciu vyhľadávať vždy tie isté typy, šliapnite na brzdu. Vzťah s ďalším najmúdrejším z vás urobí duševnú trosku. Uverte, že sú aj muži, čo sú ochotní počúvať názor ženy, oceňujúci jej jedinečnosť, vážia si jej talent, milujú jej nedokonalosť. Navyše, ak s vami váš bývalý „ pán dokonalý“ bol ochotný tráviť čas, zrejme ste neboli až taká nehodná. Skôr ste sa stali obeťou jeho vlastných neistôt a komplexov, ktoré si liečil  ponižovaním.

Problémy so sexom
V oblasti milostného života je človek dosť odkázaný na názor partnera. Sledovanie pornografickej produkcie môže aj vo veľmi vášnivej žene vyvolať pocit, že je chladný psí ňufák. Pokiaľ ste mali smolu a narazili ste na muža, ktorý vám vnútil dojem, že ste frigidná, či nepríťažlivá, budete sa tohto pocitu veľmi ťažko zbavovať. Čím dlhšie ste vo vzťahu s človekom, ktorý má odlišné predstavy o sexe ako vy a čím ste mladšia, tým horšie.

Najhoršie je, ak váš bývalý udal ako dôvod rozchodu práve nevyhovujúci ľúbostný – rozumej posteľový život. Očistu by ste mali začať u seba. Uvedomte si, že každý človek má v tejto oblasti iné požiadavky. Ak vás partner presviedčal o tom, že ste frigidka  presvedčte sa  pri hre s vlastným telom, že to tak nie je. S novým partnerom sa do milostných hier príliš neponáhľajte. Ak súhlasíte s milovaním, v čase, keď ste  neistá a stresovaná, s myšlienkou na slová vášho bývalého, bude to katastrofa a krok do začarovaného kruhu. Každý zlý milostný zážitok je pre vás cestou k úplnej neschopnosti vychutnať si milovanie. Najprv sa s partnerom zohrajte v ostatných životných sférach. Až keď medzi vami začne fungovať výrazná dôvera a uvoľnenosť, až vtedy sa pustite do milovania.

Rovnako problematické je aj to, keď na začiatku milostného života narazíte na mimoriadne skúseného muža. Potom je jediná šanca neporovnávať. Nie každý muž je schopný pripraviť žene dokonalé chvíle rozkoše. Ak je však skvelý milenec v kategórii bývalý, budete si musieť zvyknúť aj na menej úžasného milenca. Alebo sa môžete zbytočne zožierať a plávať od rozchodu k rozchodu. Sex vo vzťahu je síce veľmi dôležitý, ale netreba ho preceňovať.     


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!