lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dá sa odhadnúť povaha partnera?

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 19.8.2003
späť
Späť

Poslať
 

Je leto, čas keď sa akosi ľahšie nadväzujú nové priateľstvá, či lásky. Ale ako vedieť, či by to mohol byť ten pravý? Dá sa odhadnúť povaha partnera? Ako dlho vám to spolu vydrží? Poďte sa s nami zahrať jednu hru. Na pozorovanie. Pozerať sa na veci z nadhľadu je ťažké. Najmä, keď ste v začiatku vzťahu zaslepená láskou. Skôr, než poviete svoje áno (ponuka na sobáš je najväčším komplimentom; obyčajne tým posledným), prečítajte si - pre istotu – nasledujúce riadky.

PRI PREDSTAVOVANÍ
Nazval vás svojou priateľkou? (Výborne!) Dobrou kamarátkou? (Buďte optimistická.) Alebo lovil v pamäti vaše meno a priezvisko? (Okamžitý útek sa zo slušnosti neodporúča, ale...)

POZORUJTE HO PRI ŠOFÉROVANÍ
Všímajte si, ako zvláda neočakávané situácie. Nadáva, keď sa pred vami vlečie kamión? Ako reaguje, keď sa vodička pred vami nepohne na prvý pokus, keď zabliká červená na železničnom priecestí? Chodci na prechode čakajú, kým pán šofér prejde? A vôbec - otvorí vám dvere pri nastupovaní?

VŠÍMAJTE SI, ČI JE DOCHVÍĽNY
Sľúbil, že príde o ôsmej. Odbila deviata a po ňom ani stopy. Azda mu neuveríte, že mu zastali hodinky a navyše stratil vaše číslo na mobil?!

PENIAZE, PENEŽI, PENÍZE
Majú čarovnú moc. Jeho vzťah k nim môže čokoľvek napovedať. Ak bezhlavo utráca, mali by ste sa zamyslieť, či nemáte do činenia s prvým po Bohu (chudák, ako si lichotí). Na druhej strane držgroši bývajú skúpi aj v citovom živote (ak niekoho rozmaznávajú, tak jedine seba).

ZISTITE, AKÍ SÚ JEHO PRIATELIA
Rodičov si vybrať nemôžeme, ale priateľov si volíme sami. Keďže vrana k vrane sadá, výber jeho kamarátov vám napovie. Celkom určite si všimnite, či medzi jeho kamarátmi nie je podozrivo veľa žien (mali by sa vám rozsvietiť červené svetlá).

VTÁKA POZNÁŠ PO PERÍ...
Viete všetko o jeho detstve, puberte, prvých láskach, prvom milióne... Postrehli ste, že už niekoľko hodín vás nepustil k slovu? Alebo chvíľu hovorí on, chvíľu vy, a konverzácia
tak plynie ako horská bystrina...

KAMARÁTI SA S ALKOHOLOM?
Ak sa na prvom rande opije, možno tým zakrýva nesmelosť (neveľmi šťastné riešenie) alebo mu nezáleží na tom, aký dojem na vás urobí. Pokojne si sadne za volant, keď si vypije niekoľko pohárikov? Vedzte, že keď nedodržuje takéto malé  pravidlá, dohody, nebude dodržiavať ani iné sľuby (vrátane manželského).

REČ TELA
Možno nad tým ľahostajne mávnete rukou, no teraz urobte výnimku. Keď vám niečo hovorí, a pritom si šúcha nos alebo oči, škrabe sa pod ušným lalôčikom či poťahuje golier, celkom určite klame. Keď chcete vedieť, či to s vami myslí vážne, skúste pri popíjaní hoci aj džúsu nenápadne položiť svoj pohár tesne k jeho. Ak sa vzápätí napije a svoj pohár odloží ďalej, radšej naňho zabudnite.

POZORUJTE, AKO SA SPRÁVA K MATKE
Pomáha jej? Rešpektuje názory? Ale všimnite si, ako ho matka oslovuje, či ho obsluhuje . V neposlednom rade zvážte jej správanie k vám.

PRÁCA ŠĽACHTÍ
Isté náznaky sa dajú vyčítať i zo zamestnania: zmysel pre zodpovednosť, riešenie konfliktov, snaha dosiahnuť čo najlepší výsledok, riešenie kríz. Ak pred problémami uniká zmenou zamestnania, celkom isto sa rovnako zachová aj k vám.

AKO SA VYJADRUJE O SVOJICH EXPRIATEĽKÁCH?
Bola veľmi neporiadna. Nevedela variť. Hlupaňa. Neustále vám rozpráva, aká bola v posteli a čo spolu vyvádzali? Čo asi bude hovoriť raz o vás?

TO STRAŠNÉ SLOVO NA Ž...
Kto nežiarli, nemiluje - vraví sa. Mali by sme však brať do úvahy aj názor odborníkov, že žiarlivosť vôbec nie je dôkazom lásky, ale nedôvery. Dlhodobý vzťah s prehnane žiarlivým človekom nie je možný. Neustále vás žiada o vysvetlenia, opisovanie podrobností...? Tak to teda nie! Mal by kontrolovať svoju žiarlivosť, a nie vás.

Z HÁDKY DO POHÁDKY...
Prvá ozajstná hádka je skúšobným kameňom. Dôvod, pre ktorý vznikla, je určite malicherný. Prehnala sa ako letná búrka (a rany sa zahojili), alebo trvala viac ako víkend?

ODOLÁVA POKUŠENIU?
Môžete sa spoľahnúť na jeho vernosť? Nie je totiž nič mocnejšie ako impulzívne samčie pudy. (Koniec koncov, takto sa predsa začal váš vzťah!) Priťahujú ho iné ženy? (Nie je to tragédia, ak s ním neplánujete založiť početnú rodinu.)

LÁSKA IDE CEZ ŽALÚDOK?
Jedenie - podobne ako tanec - možno svojím spôsobom porovnávať so sexom. Muž, ktorý si užíva potešenie z jedla, si bude rovnako užívať potešenie z milovania. Ak jedlo rýchlo zhltne  (za predpokladu, že sa neponáhľa), bude sa najskôr aj príliš rýchlo milovať (chudák - toho, kto je rýchlejší, považuje za víťaza). Vyhnite sa nepozornému jedákovi, ktorý ani nezbadá, že mu z úst visí kus kapusty (nie je si vedomý pohybov vlastného tela a môže sa stať, že vám pri nejakej príjemnej činnosti pricvikne vlasy, nevšimne si to, a máte po radosti...)

KEĎ PREKROČÍTE PRAH JEHO KRÁĽOVSTVA, NAZRITE DO VŠETKÝCH KOMNÁT

Koľko asi nájdete kníh? (Všímať si, či farebne ladia s kreslom alebo kobercom, by asi nebolo namieste.) Prevažujú plechovky od piva nad cédečkami? Nakuknite do kúpeľne, či nie je nutná dezinfekcia alebo deratizácia. Niektorí muži vedia byť neporiadni, ale nelámte nad nimi palicu. Neporiadok môže byť len z nedostatku času. Ale život s notorickými neporiadnikmi nie je žiadna výhra. V tom prípade si rozmyslite, či vám nebude prekážať plesnivý drez alebo zaschnuté mydlo na vodovodných kohútikoch. Ak áno (na rozlúčku mu nechajte priateľku Cillit-ku), toho pravého hľadajte ďalej.


 


Diskusia k článku:

a ako na zeny?robit vsetko aby sa im muz sprotivil,co ako citam take tazke nie je :-) /o zabudol som,to patri k vypocitavosti :-)/
Neregistrovaný - mato, 19.8.2003 08:15
:-) na zeny "TVRDO" ! maju to rady :-)
Neregistrovaný - 0l0l0l, 19.8.2003 08:30
Veľmi ťažko sa dá odhadnúť povaha partnera po krátkej známosti. Pre správny odhad je potrebný aspom jeden rok a to nielen chodenia, ale spolunažívania.
Neregistrovaný - Dagmar, 19.8.2003 11:24
Celkom zaujimavy clanok, mozno skusim tu fintu s poharikmi :-))
Neregistrovaný - Antaree, 25.8.2003 10:56
Dobrá pomôcka! Škoda ale, že dnes je toľko "konzumných" vzťahov, že mnohí si ani nedajú námahu toho druhého spoznať citovo a povahovo.
Neregistrovaný - Nina, 10.10.2003 13:13
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!