lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyberte si: sex, alebo alkohol

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.8.2003
späť
Späť

Poslať
 

Chcete prežiť pekný sexuálny zážitok? Táto noc je na to ako stvorená? Príjemný večer pri sviečkach a nejaký ten alkohol. Elektrizujúca atmosféra láka... Aj keď všetko sľubuje, že by to mohlo byť ono, nemusí to tak byť. Stačí, ak presiahnete mieru v pití.

Aj keď väčšina ľudí považuje alkohol za prostriedok napomáhajúci sexu, stupňujúci túžbu a uľahčujúci povoľnosť, pravý opak je, žiaľ, pravdou. V skutočnosti alkohol sex zabíja spoľahlivejšie ako hrsť práškov na spanie. Alkohol je najrozšírenejšou legálnou drogou. Bohato sa používa na všetko možné, často aj zo sexuálnych dôvodov. Ženám sa podáva v nádeji, že budú povoľnejšie, muži si hrknú, aby odstránili strach z následkov mimomanželského - sexu, alebo aby znížili úzkosť zo zlyhania v intímnej chvíli. Obe pohlavia alkohol zhodne považujú za prostriedok pomáhajúci smerom "do postele". Výsledok nezodpovedá predstavám Kruté býva vytriezvenie fyzické aj psychické. Všeobecne totiž platí, že alkohol vystupňuje túžbu, ale uberá zo schopnosti byť zdatným v intímnej chvíli. Podnapitý človek sa tak ocitá v pasci nenaplnenej túžby, v akomsi chemickom väzení. Po počiatočnom požití alkoholu nasleduje síce zvýšené sebavedomie, ktoré sprevádza veselá nálada a nižšia schopnosť sebaovládania, čo vedie spočiatku k úspechu u druhého pohlavia. Po prvotnom podráždení však alkohol mozgovú kôru utlmí. Najskôr teda padnú sexuálne zábrany, potom odev, lenže výsledok nezodpovedá predstavám. Väčšina mužov sa mylne domnieva, že malé dávky alkoholu skvalitnia a predĺžia styk. Platí to však len u málokoho, a aj u týchto výnimiek alkohol väčšinou zníži zážitok z milovania. U iných sa alkohol zachová ešte horšie: spolu so znížením zábran sa objaví agresívne správanie. A žena sa nestačí bezmocne čudovať.

Alkoholická žiarlivosť
V najhorších prípadoch sa objaví úchylné sexuálne správanie, ktoré sa darí deviantovi v triezvom stave potláčať. Dlhodobé požívanie alkoholu potom spôsobí tieto poruchy aj dočasne triezvemu alkoholikovi. Pacienti so závislosťou od alkoholu mávajú často spočiatku nepatrne vyššiu sexuálnu výkonnosť, s následnými ťažkými poruchami potencie a tvorby spermií. U alkoholikov je potreba sexu aj počet naozajstných intímnych stykov výrazne menšia, kvalita erekcie aj prežívania pocitov milovania výrazne horšia a ženy strácajú orgazmus. Jeden z takýchto pacientov sa dôverne priznal, že na jednu úspešne realizovanú súlož pripadá až šesť neúspešných pokusov. Pre zmenu pacientka zasa nadobudla z pitia alkoholu chorobnú alkoholickú žiarlivosť, pretože neveru v nej vlastne vyvolal alkohol.Po strate zábran v opitosti demolovala byt neodôvodnene podozrievanej, nevinnej susedke. A čo chcela náhoda? Pri oprave poškodeného bytu sa potom manžel so susedkou zblížil.

Alkohol je teda zabijak zdravého sexuálneho života, čím koncentrovanejší, tým je horší. Na výber je teda vždy sex, alebo alkohol, a záleží na náture každého, aby sa medzi nimi rozhodol.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!