lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spa beauty studio

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 14.8.2006
späť
Späť

Poslať
 

Predstavujeme vám relaxačný koncept na dosiahnutie celkovej duševnej i telesnej rovnováhy, zahŕňajúci východné a západné techniky pre odstránenie stresu. Ucelený WELLNESS program Spa beauty štúdia skrýva ošetrenia pre pleť a celé telo.

ŠPECIÁLNE OŠETRENIA
Profesionálne ošetrenia s exkluzívnym komplexom účinných látok z mora: kaviárový extrakt, extrakt z ustríc, perlový proteín, v kombinácii s koktailom z morských rias.

Vital lift - kozmetický lifting bez skalpelu, zbavuje pleť nečistôt, väčšinu problémov rieši už pri prvom použití produktu

Hydro alga - rovnováha a energia pre unavenú, vystresovanú a dehydratovanú pleť. Unikátne ošetrenie na revitalizáciu a hĺbkovú hydratáciu, ktoré navracia pleti jas, energiu, sviežosť a elasticitu.

Bio-Aktiv - špeciálne vyvinutý pre boj s prvými prejavmi starnutia

Regenerant - vysoko účinné ošetrenie obsahujúce až 50% kaviárového extraktu, rieši suchosť a náročnosť zrelej pokožky

Pearl - kombinácia perlového proteínu a phytohormónkomplexu efektívne regeneruje pokožku a redukuje vrásky

SVETOZNÁME SKRÁŠĽOVACIE PROGRAMY GUINOT institut, Paris

Hydradermie
Svetoznáma kozmetická starostlivosť. Výnimočne pôsobiace ošetrenie v oblasti tváre, očí, krku a poprsia, počas ktorého sa používa aj galvanický vysoko-frekvenčný prúd a ozónovo-kyslíkové ošetrenie. Používa sa v najexkluzívnejších salónoch krásy na svete.

Liftosome
Je založený na výťažkoch z pomaranča, ženšenu a na vitamíne C. Zabezpečuje, aby unavená pokožka sa stala znovu pružnou, hladkou a plnou energie. Svoj blahodarný účinok vyvinie ihneď po ošetrení pleti.

Beauté neuve
Je to špeciálne ovocno-kyselinové a enzýmové ošetrenie vyvinuté v laboratóriách Guinot, vďaka ktorému sa pleť doslova znovuzrodí. Zakladá sa na dvojitom peelingu. Ošetrenie stimuluje odstránenie odumretých buniek a tak dodáva pleti mladší a zdravší vzhľad.

Aroma
Je to zvláštna starostlivosť kombinácie aromatických olejov, Zen masáže a relaxácie. Rastliny obsahujúce aktívne stopové prvky sú nevyčerpateľnými zdrojmi prchavých olejov, ktoré majú príjemnú vôňu a poskytujú zaručené výsledkypri ošetrení pokožky. Dodáva pleti žiarivý vzhľad, revitalizuje ju a vyhladzuje vrásky.

Absolue minceur
Je to manuálne formovanie postavy, spevňujúce ošetrenie kombinované s relaxáciou. Pomocou enzýmu, ktorý je schopný odbúrať tuk, zvaný Lipokináza ďalej prostredníctvom červeného a zeleného ílového zábalu spevňuje a zoštíhľuje Vaše telo.

Tres homme
Starostlivosť o pleť sa stáva čoraz dôležitejším elementom dobrého vzhľadu muža. Práve preto Guinot ponúka prípravky určené pre aktívneho muža. Neustále sa rozširujúci sortiment uspokojí potreby každého druhu pleti.

TELOVÉ OŠETRENIA

Detoxikačný chladivý zábal fitness Wrap
Zabalenie tela do ovínadiel, ktoré je založené na princípe osmózy. Poskytuje účinnú detoxikáciu organizmu, spevňuje kontúry tela, prispieva k redukcii obvodu problematických partií a má výrazné anticelulitídne účinky.

Škoricový anticelulitídny telový zábal
Podporuje mikrocirkuláciu a látkovú výmenu. Zábal má prehrievajúci charakter. Odstraňuje nerovný obraz pokožky. Ihneď po aplikácii dosiahneme viditeľného výsledku. Aplikuje sa len na problémové partie s výskytom celulitídy.

Luxusná horúca čokoládová kúra - HOT CHOCOLATE  
Čokoláda dokáže hriešne zvábiť naše zmysly. Stačí si len pomyslieť, ako sa jemne rozplýva na jazyku. Blahodarne pôsobí na pleť. Kakaové bôby ukrývajú vo svojom vnútri polyfenoly, ktoré majú vysoké antioxidačné účinky. Proteíny sa postarajú o zlepšenie mikrocirkulácie v pokožke, takže ich pomocou bude opäť krásne ružová bez celulitídy. Čokoládová kúra pokožku zjemňuje, vyhladzuje a dokonale hydratuje.

Tranquil Stone Massage -  Prečo je terapia horúcimi kameňmi tak odlišná od tradičných masáží?
Pri masáži teplo kameňov, ale hlavne ich vlnenie pôsobí na meridiány, čo sú energetické cesty, ktoré vedú od končekov prstov na nohách a na rukách po celom tele. Tieto energetické diaľnice bývajú často nepriechodné alebo zovreté a preto energia v našom tele nemôže prúdiť tak, akoby mala. Cítime sa unavení, nesvoji, podráždení, nervózni a uzavretí voči celému svetu. Mohli by sme tento stav zjednodušene pomenovať STRES. Nie je to  nemoc a o to ťažšie nad ňou zvíťazíme. Masáž kameňmi nepôsobí len na svalovinu. Obnovuje tok energie v tele, čo nás najskôr upokojí, ale na konci masáže je tento pokoj hlboký a vydrží aj niekoľko dní.
Táto masáž navodí stav hlbokého uvoľnenia, ktorý pomáha pri strese, stimuluje krvný obeh, podporuje imunitný systém, uvoľní šľachový systém, tým sa zväčšia možnosti pohybu tela, pomáha pri detoxikácii, pomáha regulovať trávenie, zrýchľuje metabolizmus a tým aj proces chudnutia.

www.spa.sk


Diskusia k článku:

a kde to studio vlastne je ? nie je nan nejaky kontakt?
Neregistrovaný - , 14.8.2006 08:43
mas tam link :-)
Neregistrovaný - scythe, 14.8.2006 08:45
Pozerala som tu Afroditu...za výkend na Slovensku dať 10 000 (2xubytovanie po 3 400, + procedúry a strava napr. 300,-Sk večera)to sa mi zdá veľmi drahé...!
Neregistrovaný - Elis, 15.8.2006 17:18
Áno, na Slovenské pomery je to nad pomery...skoro luxus - celá moja výplata, a aby som frajerku nechal doma, alebo si našiel druhú prácu.
Neregistrovaný - Ivan , 15.8.2006 17:20
hlavne na to osetrenie tvare, nebudem tam nocovat
Neregistrovaný - ludka , 15.8.2006 22:41,
mne sa nepaci,ze tam treba nocovat
Neregistrovaný - lopata, 17.8.2006 23:21
vedel by mi niekto povedať čo obsahuje čokoladova masaž čim sa to vlastne robí je to obyčajny kakaovy prašok zmiešany s olejom alebo vodou? alebo je to špecialne kakao?
Neregistrovaný - neregistrovaný, 29.11.2007 09:36, peta255(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!