lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kozmetická značka Dove prichádza na trh s novým vlasovým radom, ktorý redukuje vypadávanie vlasov v dôsledku ich lámavosti.

  Spracoval(a) : Gabriela Richnavská
Dátum : 14.8.2007
späť
Späť

Poslať
 

Zdravé a pestované vlasy sú pre ženy symbolom krásy. Patria k ich tajným zbraniam. Pôvab vlasov vidíme v lesku, vôni a bohatosti. Nový vlasový rad Dove je vytvorený tak, aby zabránil a predchádzal nadmernému vypadávaniu vlasov, ktoré je spôsobené ich krehkosťou a lámavosťou a stará sa o ne, aby zostali neporušené a vy ste sa mohli cítiť krásnou.

Z prieskumu Dove vyplýva, že 37 % ľudí rieši problémy s lámaním a následným vypadávaním vlasov. Vlasové výrobky Dove obsahujú regeneračné vlasové sérum, ktoré vlas obalí a pôsobí tak proti jeho zlomeniu. Tak je zaistená obnova povrchu vlasov, vlasy sú potom silnejšie a pružnejšie. Pravidelným používaním šampónu a kondicionéru kozmetickej značky Dove znížite lámavosť vlasového vlákna až o 97 %.

Vypadávanie vlasov patrí k procesu ich rastu a obnovy. Je úplne normálne, keď nám počas jedného dňa vypadne asi 50 až 100 vlasov. Pokiaľ na kefe po prečesávaní zostáva väčší počet, môže to byť spôsobené rôznymi vonkajšími vplyvmi. Jedným z faktorov, ktorý stratu ovplyvňuje, je napríklad nadmerný stres alebo životné prostredie, v ktorom žijeme. Počet vypadnutých vlasov je ale tiež ovplyvnený tým, akým spôsobom a ako často sa o ne staráme. Pokiaľ sú poškodené, k lámaniu a následnému vypadávaniu sú oveľa viac náchylnejšie. Vlasový rad Dove proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov je určený práve na regeneráciu a obnovu vlasových vláken a teda stratu vlasov redukuje.

Dove šampón proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov obsahuje regeneračné sérum s prvkami silikónu a kondicionéru. Tie zanechávajú vlasové vlákno hladké a hydratované. Šampón prispieva k ľahšiemu rozčesávaniu vlasov a ich zvýšenému lesku. Vlasy po ňom zároveň zostanú krásne nadýchané.

Dove kondicionér proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov je vhodný pre všetky typy vlasov, rovnako ako všetky ostatné produkty nového vlasového radu Dove. Najviac ho ocenia ženy so slabými a rozštiepenými vlasmi. Obsahuje vysokú hladinu silikónového kondicionéru, ktorý vyhladzuje povrch vlasov a zaceľuje drobné nerovnosti vlasového vlákna vznikajúce počas česania. Kondicionér má tiež antistatické účinky, zbaví vás teda nepríjemného elektrizovania umytých vlasov.

Dove hĺbková regeneračná vlasová maska proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov poskytuje špeciálnu zvláčňujúcu starostlivosť. Napriek tomu, že obsahuje vysokú dávku prvkov kondicionéru, vaše vlasy zostanú vzdušné. Maska sa stará o vlasy poškodené nadmerným používaním stylingových prostriedkov a častým fénovaním.
A ako zistíte, či sú vaše vlasy poškodené? Okrem vizuálnych zmien ako je strata lesku a pružnosti, si môžete urobiť nasledujúci test. Vhoďte niekoľko vašich vlasov do pohára obsahujúceho olej a vodu. Nádobu zľahka zamiešajte. Pokiaľ vaše vlasy vyplávali na hladinu, sú zdravé. Naopak, poškodené vlasy nasiaknu vodou, a preto sa potápajú hlbšie do nádoby.

Odporúčaná maloobchodná cena:
Dove šampón proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov 250 ml 99,90 Sk
Dove kondicionér proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov 200 ml 99,90 Sk
Dove hĺbková regeneračná vlasová maska proti lámaniu a následnému vypadávaniu vlasov 250 ml 189 Sk


Diskusia k článku:

dove testuje na zvieratach
Neregistrovaný - 123, 17.8.2007 23:00
to vaaaazne?? :-O :-(
Neregistrovaný - 321, 18.8.2007 13:00
výborný titulok! hodny "skveleho" PR pracovnika...
Neregistrovaný - Julo, 22.8.2007 16:05
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!