lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sex na dovolenke ...

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 14.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


1.
Mimoriadne dôležité sú dotyky. Jemné hladkanie, pritláčanie brušiek prstov na rôzne plôšky kože, škrabkanie, fúkanie, oblizovanie, či bozky kamkoľvek. Napríklad Arabi začínajú s intímnym zbližovaním sa s palcom na nohách. Richard Burton to robil bežne svojim manželkám. Skúste to aj vy. / Dúfajme, že to nebolo príčinou jeho rozvodov/ Muži s týmito skúsenosťami vravia, že nie je nič horšie ako keď sa nad palčekom týči chlpatá noha, preto nezabudnite pred dovolenkou odchlpiť svoje ruky, nohy, podpazušie a kto chce aj ďalšie miesta.

2.
Hovorí sa, že v tme je každá rovnaká. Platí to len vtedy, ak si človek zamieňa pri sexe skutočného partnera za vymysleného „hrdinu“. Ak už nie ste vo veku, že je lepšie stlmiť svetlo a zapáliť sviečku, skúste sa na dovolenke poriadne navzájom poobzerať pri svetle.

3.
Kedy ste sa naposledy spolu kúpali v peničke ako z filmu? Ak sa radšej sprchujete, spomeňte si, v koľkých filmoch sa milovanie začalo práve pod prúdom teplej vody. Milovník zo všetkých najznámejší, Casanova, ktorý sa dožil úctyhodného veku, sa už pred 250 rokmi kúpal tri krát denne. Pochybujem, že sám. Milovanie v mori, ktorom sa červená západ slnka, patrí k nezabudnuteľným zážitkom.

4.
Ak si vaša žena ľahne na pláž, aby si prečítala nejakú dobrú knihu, neotočte sa chrbtom a nezačnite pozorovať baby, ale chvíľu sa venujte jej chrbtu. Fantázii sa medze nekladú, skôr kilogramom. Večer nech vám to partnerka vráti. Ak ste si nevybrali moletku, môže vám po chrbte aj pobehať. Ak si to partner zaslúži, môžete ho poriadne vymlátiť po chrbte päsťami. Je to zvláštne, ale mnohí muži to milujú, rovnako ako hladkanie chrbtice.

5.
Dôležitá je aj prevencia celého tela. Chyťte partnera či partnerku pri odpočinku na chrbte za ohnuté kolená a vytláčajte mu / jej / boky striedavo napravo a naľavo. Keď ju / jeho / hodíte do ľadovej vody, účinok na prekrvenie bude rovnaký. Na ochote milovať sa, sa však môže tento trik odraziť negatívne. Pozvanie na dobrý drink, by mohol dostať telesnú aj duševnú teplotu do pôvodného stavu.

6.
A pár drinkov naviac, urobí tiež svoje. Nevýhodou tejto metódy rozohrievania je, že si po chvíli začne partner vyberať z celého okolia. Veď viete, čo vravia Rusi. Niet škaredých žien, len vodky je málo. / To isté platí o mužoch /

7.
Ak sa vám podarí ísť na dovolenku bez potomstva, rezervujte si radšej pobyt bez stravy. Raňajky do postele, môžu byť prekrásnym začiatkom zmyselnostiplného dňa.

8.
Aj keď ste si pár mesiacov dopredu naplánovali všetko, čo chcete na dovolenke vidieť, skúste pripustiť improvizáciu. Možno toho toľko neuvidíte, ale môže sa vám podariť, po rokoch, objaviť skryté tajomstvo človeka, o ktorom ste si mysleli, že ho dokonale poznáte.

9.
Na pozdnú dovolenku je dobre priniesť si už z domu nápoj lásky. Ani v tom najdrahšom hoteli alebo letovisku vám ho nepripravia. Recept znie. Do fľaše dobrého starého vína pridáme zmes vanilky, klinčekov, zázvoru, škorice, mletej citrónovej kôry a medu. Fľašu dáme na tri dni na okno a potom pijeme až do dna.

10.
Ak sa dostanete do krajín, kde vám ponúknu ťavie mlieko, neváhajte. Je to neodmysliteľná súčasť všetkých arabských elixírov lásky. Odporúča sa zmiešať ho s medom a s ďatľami. V Indii by vám ako afrodiziakum mohli ponúknuť Boiss Bande. Neodporúčam vám ho. Vo väčšom množstve môže spôsobiť otravu. V Španielsku vás najlepšie roztatári Býčia krv. Pripravuje sa z býčich semenníkov. Podáva sa varená, opekaná alebo smažená. Najčastejšie ju dostať v blízkosti arén, kde sa odohrávajú býčie zápasy, ktorých sezóna sa onedlho začne. Túto dobrotu vám vrelo odporúčam, funguje. Jediným rizikom je, že v ten deň prehrá toreador. Jednoducho to zistíte podľa veľkosti porcie. Rovnako povzbudzujúco pôsobia dary mora konzumované v romantickej reštaurácii priamo na pláži, čerstvo odtrhnuté strapce hrozna pri prechádzke francúzskym vidiekom, čučoriedky veľkosti čerešní nazbierané v sterilne čistých a omamne voňajúcich nórskych horách. Exoticky voňajúce jedlá, ktoré vám ponúknu v Bahrai, káva s kardamónom v Arabských emirátoch alebo pečené gaštany ponúkané v úzkych uličkách talianskych miest. Orechy všetkých druhov a čokoláda vám dodajú dostatok energie zrealizovať svoje sexuálne fantázie.

11.
Dovolenkový hit je. Nešetriť! Skúste aspoň raz za dovolenku pozvať svoju lásku do dobrej reštaurácie a niečo jej darovať. Nejde o cenu darčeka, ide o pozornosť, ktorá príjemne prekvapí.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!