lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
...pred polrokom prišla vláda Draka 2

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 18.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


Taktiež inovácie v zábavnom priemysle patria do roku Draka. V roku 1928 si nechal Skot John Logie Baird patentovať farebnú televíziu. V roku 1964 predali Beatles milión kópií svojho albumu ešte predtým , ako sa dostali do obchodu. V polovici vlády Draka je na svete obľúbenejší internet ako televízia.
Dúfajme, že nás do konca roka ešte stretnú príjemné správy z oblasti informatiky a filmového priemyslu. Hoci aj tu už tvorcovia virtuálnych postáv pokročili tak ďaleko, že považujú súčasné hollywoodske hviezdy za posledných živých hercov.
Sláve a popularite sa vraj budú tešiť vymyslení ľudia s tvárami a vlastnosťami, ktoré sú všeobecne považované za veľmi príjemné. Prognózy vravia, že sa ešte v tomto zvláštnom roku, v ktorom ľudstvo vstúpi do prvého roku Draka v 21. storočí, urobí dôležitý krok pre pokrok a dobývanie vesmíru.
Staneme sa svedkami niekoľkých nových experimentov pri cestách človeka do vesmíru. Výskum v boji proti rôznym chorobám dosiahne v roku Draka niekoľko prelomov. Môže to byť pravda, objavili sa už nové metódy v boji proti AIDS a rakovine. Farmaceuti ohlásili nové lieky, ktoré dopomôžu ľudstvu k predĺženiu života. Mnoho ekológov je presvedčených, že do 5. februára 2001, kedy sa vláda Draka skončí ,dôjde k bojom o miznúce zdroje nerastného bohatstva a že v nasledujúcich rokoch dôjde k raketovému stúpaniu cien.
To sa však nestane. Ukazuje sa, že zásoby surovín sú väčšie ako sa zdalo pred dvadsiatimi rokmi. Napokon svedčí o tom i nadprodukcia ropy a zemného plynu v rokoch 1998 a 1999. Žiaľ, na Slovensku sa zníženie ich ceny neprejavilo. Vraj v druhej polovici roku Draka.
A novinky zdravovedy k nám prídu ešte neskôr. Správy so Spojených štátov ukazujú, že svetová produkcia potravín sa zvyšuje rýchlejšie, ako počet obyvateľov, pre ktorých je určená. V Afrike napriek tomu hladujú. Či to nebude tým, že neuznávajú rok Draka? V roku Draka sa síce môžu strhnúť nejaké vojny, ale bude sa jednať len o lokálne vojny v malom merítku. Čo už len znamená pre civilizovaný svet na prahu 21. storočia zopár tisíc mŕtvych? Hlavné je, že našej planéte tento rok nebude hroziť nukleárne zničenie. Svetové mocnosti sa dohodnú na zákaze nukleárnych zbraní. Vývoj americko- ruských vzťahov ešte môže priniesť veľa prekvapení. Uvidíme, koho budú mať Američania za prezidenta a Putinovho kolegu. Ich spoločná reč, napovie mnohé. Aj nástup Putina v roku Draka je príslovečný.

Podľa Číňanov má najväčšie šance na prezidentský úrad Al Gore, lebo je narodený v znamení Krysy a Krysám sa v roku Draka mimoriadne darí. Podľa posledného vývoja v Amerike, to nemusí byť zlá prognóza. Na začiatku roka sa predpokladalo, že nové svetové komunikačné systémy budú mať rovnako silný dopad a nové prístroje a vynálezy nám pomôžu kontaktovať našich blížnych v iných krajinách rýchlejšie a bezpečnejšie. Mobilné telefóny s televíziou, internet, fax a DVD sa stanú ešte rozšírenejšími.
Vedci budú pracovať na nových projektoch. Dôjde k zásadnému prelomu a skôr či neskôr budeme schopní cestovať rýchlosťou svetla. Po pol roku to vyzerá, že vízie sa začínajú napĺňať. Čo sa týka piatich prvkov – Zeme, Ohňa, Dreva, Kovu a Vody -, Číňania sa domnievajú, že Drak môže lietať po oblohe alebo plávať v mori, a tak Draka spájajú s vodnými aspektmi a hovoria, že Drak môže chŕliť z oblohy oheň v podobe bleskov. Má preto veľa spoločného s Ohňom. Treba vedieť aj to, že najväčšie uholné bane boli otvorené v Anglicku v roku 1927. 29. decembra 1940 bol Londýn zasiahnutý Hitlerovým bombardovaním.
Veľa krásnych chrámov a radníc zhorelo v Číne v rokoch Draka. Zemetrasenia, požiare a pády lietadiel dávajú Číňanom za pravdu. A čo prinesie rok Draka do vášho súkromia?

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!