lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zmena Imidžu

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 7.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Vcelku sa dá povedať, že módna abeceda prináša zopár štýlov pre rôzne typy žien. Čo však, ak sa romantická volániková móda páči moletke s obrovským poprsím? Netreba sa zblázniť,ani sa vzdať lásky k volánikom, stačí volány z prsnikov presunúť k pätám. Nenechajte sa zaškatuľkovať do určitého typu a majte doma aspoň jedny šaty /trebárs aj po babičke/, v ktorých sa cítite ako princezná a je vám jedno, ako vás vníma okolie. Mimo domu si však pestujte štýl, alebo štýly. Ak to vaše povolanie vyžaduje, buďte v práci vždy elegantná. Výborné sú na tento účel šaty a kostýmy Chanel, alebo a lá Kennedyová, pre modernizáciu môžete použiť Op-Art alebo módu štyridsiatich rokov, mimo zamestnania si nájdite vyhranený štýl podľa povahy. Športové typy privítajú návrat nohavicových kostýmov s dĺžkami, šírkami, materiálmi a farbami podľa vlastného rozhodnutia. Dĺžka saka sa riadi proporciami postavy. Odporúča sa kombinovať farby, nosiť veci iba farba vo farbe, uprednostňovať bielu, čiernu, červenú, béžovú, anízovú a zelenkavú miešať umelinu s prírodnými materiálmi, dopĺňať zlatom, kvetmi, bižutériou, ale aj pravými šperkami. Nosí sa rovnako pravá koža a kožušiny ako umelé. Závisí to len od vášho vkusu a vzťahu k životnému prostrediu. Nezabúdajte, že každým kúskom odevu, každým detailom vypovedáte o sebe, o svojich náladách, možnostiach, vkuse, informovanosti.
Otvorte skriňu a veľká módna šou sa môže začať. Všetko máte doma, len si to skombinujte inak ako vlani. Ak vám niečo do kolekcie chýba, dokúpte si to tak, aby ste z toho mali úžitok aspoň v dvoch prípadoch.
Môj typ:
Ak ste si do letnej výbavy kvôli obrovským teplotám nezohnali ani jeden džínový kúsok je načase to napraviť. Po uvedení nového CD popovej a módnej divy Madonny je jasné, že jeseni bude vládnuť aj denim vo všetkých prevedeniach. Z denimu môžete mať klasické dlhé nohavice, topy, bundy, sukne, capri nohavice, šiltovky, topánky, kabáty, šaty, šatky, kabelky, opasky, čižmičky. Fantázii sa medze nekladú. Vaše rifle by mali byť maximálne originálne. To znamená, že dobré je všetko aspoň trochu šialené. Rifle so štrasovým vzorom, rifle s rázporkami, rifle s množstvom dierok, rifle „vydreté“, rifle trblietavé, rifle s čipkou, výšivkou, ručnou maľbou, strapcami, kombinované s kožou, či menžestrom… Práve teraz dozrel čas na to, aby ste vytiahli zo skrine svoje trochu staršie rifle, chopili sa sprejov, či farieb na látku a nechali sa uniesť fantáziou. Ak si totiž nohavice ozdobíte samy určite vám nehrozí, že podobné bude mať polovica vašich kamarátok. Nezabúdajte, že naďalej sú v móde vzory imitujúce srsť zvierat. Stačí si vyrobiť z tvrdého papiera mustru a potom striekať a maľovať, čarovať sa dá aj s detskou tlačiarničkou a špeciálnymi farbami na textil. Keď sa vám pozrie takto vytvorená šelma prvý raz do očí, budete dojaté.
Keď nie ste domáci kutil a nemáte hlboko do peňaženky, najlepšie je navštíviť niektorú módnu dizajnérku a dať si vytvarovať rifle, alebo prísť v rifliach a nechať si niečo jediné a jedinečné doplniť k nim.
Naposledy sa prezentovala na vernisáži svojimi modelmi Marta Bošelová, ktorá má galériu v Bratislave, ale býva v Ružomberku. Jej pletené modely sú absolútne očarujúce, vhodné ku každému veku a oblečeniu, dokonale praktické a cenovo dostupné.
Ak si neviete poradiť s vaším jesenným štýlom napíšte nám, Sprostredkujeme vám zmenu imidžu s návrhmi na šatník.

Diskusia k článku:

Dobry den,<BR><BR>mam otazku. Mam doma starsiu riflovu suknu<BR>s volanikom, dlhu. Taky spanielsky styl.<BR>Myslite, ze by sa dala este nosit?<BR>S.
Neregistrovaný - Sima, 13.9.2001 17:51
Dobry den,<BR><BR>mam otazku. Mam doma starsiu riflovu suknu<BR>s volanikom, dlhu. Taky spanielsky styl.<BR>Myslite, ze by sa dala este nosit?<BR>S.
Neregistrovaný - Sima, 13.9.2001 17:51
myslim že nie
Neregistrovaný - anonym, 26.9.2001 22:44
myslim že nie
Neregistrovaný - anonym, 26.9.2001 22:44
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!