lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako zistiť či vás miluje?

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pre ženy, ktoré nedôverujú svoje intuícii, alebo ktoré ich vlastné podvedomie už podviedlo, je tu najjednoduchšia možnosť, návšteva jasnovidky, kartárky, či astrologičky. Jasnovidka sa zadíva do vášho biopoľa, poprechádza sa v čase a bez diskusie vám za mierny poplatok, do tisíc korún, sprístupní vašu minulosť, zdravotný stav, dobré i zlé vlastnosti a budúcnosť. Ak je dobrá, je len veľmi malá pravdepodobnosť, že by sa mohla pomýliť a to je hlavná vec, na ktorú sa musíte pred jej návštevou psychicky pripraviť. Musíte vedieť, či chcete a dokážete poznať svoje smerovanie. Pokiaľ si so sebou vezmete aj fotografiu kohokoľvek blízkeho, môžete jednak preveriť jej schopnosti a jednak sa tajne dozvedieť aj o ŇOM, jeho ďalšom živote, či vašom vzťahu.

Keď vám nevyhovuje jasnovidka, môžete ísť ku kartárke. U kartárky budete miešať a deliť balíček a aj keď odpovede budú menej jasné ako v prvom prípade, môžete sa od dobrej kartárky dozvedieť veľmi veľa o svojej ceste. Karty sú tajomnejšie, na pohľad zábavnejšie a tak v prípade nepríjemnejšej veštby menej zaťažia vašu psyché. Väčšina kartárok si od vás nevypýta priamu sumu peňazí, ale patrí sa, dať im okolo 500 a viac korún za veštbu.

Horoskop je záležitosť mimoriadne vedecká. Dožijete sa presného výkladu vašej povahy, vašich snov aj vašich schopností podľa hviezd. Pravda sa niekedy nepočúva najlepšie, ale jej poznanie často pomôže človeku nájsť seba a svoju cestu. Okrem toho vám astrologička povie, ktoré obdobie je pre vás vhodné na podnikanie, na lásku, na cestovanie… Existujú aj horoskopy partnerské, v ktorých zistíte nakoľko sa so svojím vyvoleným k sebe hodíte a v čom môžu spočívať nášľapné míny vášho vzťahu. Pre vytvorenie horoskopu by ste mali vedieť presnú hodinu / dá sa získať aj z nemocničného archívu/ a minútu narodenia. Za poriadny horoskop nezaplatíte menej ako 1500,- korún, ale informácie dostanete na písme a malo by ich byť podstatne viac ako v predošlých prípadoch.

Za mierne nižší poplatok , ale s podobným výsledkom, môžete navštíviť numerologičku / veští z vašich čísiel/ alebo chiromantičku /veští z ruky/


Ak ste však presvedčené o tom, že všetko si človek najlepšie urobí sám, sú tu aj metódy vhodné pre samoukov. Je malá pravdepodobnosť, že by ste zvládli veštenie z gule. Tá je mimoriadne drahá a navyše účinná len v rukách zdatnej čarodejnice, ale sú tu napríklad tarotové karty, kyvadlo a I-ťing. Ak sa rozhodnete pre prvú možnosť, musíte si kúpiť balíček tarotových kariet, podľa vlastného uváženia, spolu s výkladovou knižkou. Knižka vám ukáže rôzne možnosti použitia kariet a ich významy. Potom si už len v pokoji sadnete, zapálite si sviečku a poriadne sa sústredíte na svoju otázku.
Najjednoduchšou možnosťou je kyvadlo. Môžete si ho buď kúpiť, alebo vyrobiť z prsteňa zaveseného na hodvábnej nitke, ktorá má po prehnutí dĺžku okolo 30 centimetrov. Opäť si zapálite sviečku a navodíte pokojnú atmosféru. Najprv sa kyvadla úctivo opýtate, či s vami bude komunikovať. Potom si s ním dohodnete „abecedu“ zväčša, ak sa kyvadlo krúti proti smeru hodinových ručičiek jeho odpoveď na vašu otázku je nie. Ak sa krúti v smere hodinových ručičiek odpoveď je áno. Ak sa nekrúti nevie. Môžete sa však s kyvadlom dohodnúť, že ak sa krúti odpoveď je áno a ak sa kýva dopredu dozadu odpoveď je nie. Potom, sa už poriadne sústredíte na svoju otázku. Nesmiete sa kyvadlu snažiť vnucovať vašu vôľu, v hlave vám musí rezonovať iba otázka, bez vašich odpovedí. Otázka musí byť samozrejme formulovaná tak, aby sa na ňu dalo odpovedať áno a nie a aby sa neskladala z dvoch možností. Potom môžete k prvej otázke prikladať ďalšie doplňujúce. Vždy však počkajte, kým sa kyvadlo zastaví a až potom sa ďalej pýtajte. Ak naozaj dokážete vyprázdniť svoju hlavu od želaných odpovedí, vaše vnútro vám odpovie pravdivo a jeho odpovede budú pre vás pri rozhodovaní výhodné. Pomôže vám napríklad vo chvíľach, kedy nechcete počúvnuť vlastný rozum. Jeho odpovede možno nie sú vždy výhodné, ale minimálne sú skutočne vo váš prospech. Ak nadobudnete dostatok odvahy počúvať ho, môže vás viesť hlas vášho podvedomia. O tom je celá hra s kyvadlom, tarotom alebo knihou premien I-ting, ktorá je tiež krásnym a múdrym pohľadom do svojho vnútra. Všetky tieto možnosti neurčujú vašu budúcnosť, ale pomáhajú vám hľadať cestu a vaše miesto a význam tu na zemi. Je to výzva poznať svoju cestu a rozhodnúť sa ísť po inej. Aj Cézar to vyskúšal. Vedel a šiel. Nemusel, chcel!
V žiadnom prípade a pri žiadnom druhu veštenia by ste sa nemali pýtať na termín svojej , či cudzej smrti. Dobrá veštkyňa vám na takúto otázku ani neodpovie a kyvadlo zbytočne naučíte klamať. Veľa zábavy a dobrých odpovedí. Rozhodne je lepšie mať doma kyvadlo, karty, mince... ako depresiu. Ak sa vám zdá, že odpovede sa menia, nezabúdajte, že čas plynie, všetko je v pohybe a dva razy nevstúpite do tej istej rieky.

P.S.
Je veľa tých, ktorí si urobili z veštenia money making, čiže výrobňu peňazí. Nemajú schopnosti, iba drzosť. Narozprávajú vám kopu ružových vecí, ktoré sa nemôžu splniť už len preto, lebo život je pestrý a nie sladkoružový. / V prípade záujmu vám poskytneme telefónne čísla overených ľudí./

Diskusia k článku:

ak chcete zistiť či vás miluje, presoľte mu polievku, pripálte rezeň....<BR>:-)))))))))))))))))<BR>Hin se ukáže!<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 21.9.2001 15:51, pelech(`na`)dmd.sk
ak chcete zistiť či vás miluje, presoľte mu polievku, pripálte rezeň....<BR>:-)))))))))))))))))<BR>Hin se ukáže!<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 21.9.2001 15:51, pelech(`na`)dmd.sk
he he a že láska ide cez žalúdok....no mne keby presolil partner polievku,tak by som sa ho jemne s úsmevom na perách opýtala,či ju chutnal a či ju aj zje.:)))))My máme dobrý kamarátsky vzťah,zasmiali by sme sa obidvaja a uvarili by sme novú...Ale bohužiaľ v živote nejde len o tú presolenú polievku...<BR>Príjemn víkend.
Neregistrovaný - Bellezza , 21.9.2001 19:01, bellezza(`na`)pobox.sk
he he a že láska ide cez žalúdok....no mne keby presolil partner polievku,tak by som sa ho jemne s úsmevom na perách opýtala,či ju chutnal a či ju aj zje.:)))))My máme dobrý kamarátsky vzťah,zasmiali by sme sa obidvaja a uvarili by sme novú...Ale bohužiaľ v živote nejde len o tú presolenú polievku...<BR>Príjemn víkend.
Neregistrovaný - Bellezza , 21.9.2001 19:01, bellezza(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!