lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Liečivé účinky mora v Lubine - PR článok

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 24.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Nad obcou Lubina, nachádzajúcou sa na rozhraní Malých a Bielych Karpát v blízkosti Starej Turej, sa týči vo výške 487 metrov nad morom vŕšok Roh. A práve tu, v rekreačno-rehabilitačnom zariadení Lubina Roh nájdete všetko, čo potrebujete na oddych a pre zdravie.

Profesionálny tím zamestnancov a kvalitná lekárska starostlivosť je len časť z toho, čo vám tu ponúknu. Základné poskytované služby môžeme rozdeliť do dvoch hlavných programov. Ten prvý, s nástupom každý štvrtok, trvá tri dni a má príznačný názov Dni krásy. Začína vstupnou lekárskou prehliadkou, pokračuje kompletnou terapiou podporujúcou vylučovanie toxických látok z organizmu, relaxačnými cvičeniami, masážami, saunou, čajovou kúrou, kozmetickým ošetrením pleti až po liečivé kúpele a bahenné zábaly, ale ešte aj mnoho iného, vám, milé dámy a páni, určite zmení váš život.

Program Energia pre telo a dušu je vhodný taktiež pre celé rodiny. Počas šiestich dní vás každý pondelok, ako sa hovorí, vezme do parády profesionálny tím pracovníkov a v súčinnosti s možnosťami liečebných kúr, kvalitnej stravy a naozaj prekrásnej prírody opustíte v nedeľu rekreačno-rehabilitačné zariadenie Lubina Roh vo výbornej forme.

O Thalasso kúre môžeme inými slovami povedať: návrat k moru. Z bájneho Grécka pochádzajúca Thalasso terapia vychádza z liečivých účinkov morskej vody.

Ľudské telo môže prostredníctvom pórov prijímať soľný roztok sodíka, horčíka, draslíka, vápnika a ďalších 28 látok rozpustných vo vode. Na základe liečivých produktov z Mŕtveho mora sa dajú Thalasso terapiou viditeľne utlmiť a liečiť kožné choroby, ale aj celulitída.

Liečivé bahno má skutočne blahodárne účinky. Jeho minerály pôsobia priamo na tkanivo tela prostredníctvom krvného obehu a výrazne pomáhajú pri liečbe ochorení kostí a šliach.
Ďalší z produktov Mŕtveho mora, minerálna kryštalická soľ vám za pomoci masérov a kvalitnou masážou oživí krvný obeh, pomôže predísť tvorbe opuchov, uvoľní svalstvo a zvláčni pokožku. To všetko, samozrejme, pod dohľadom lekára, odborníka na fyzioterapiu a balneoterapiu.

Všetko, čo ste si prečítali, musíte však zažiť na „vlastnej koži“. A nielen to. Ak vám niektorý z programov nevyhovuje, môžete si podľa vašich požiadaviek dať „ušiť na mieru“ program individuálny.

Takže poznáte ešte dôvod, prečo nenavštíviť rekreačno-rehabilitačné zariadenie Lubina Roh?

Kontakt: Rehabilitačno-rekreačné zariadenie Lubina Roh, 916 12 Lubina, tel./fax +421 32/777 81 30, e-mail:info@lubina-roh.sk, www.lubina-roh.sk

Miro Roganský











Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!