lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Módna predpoveď na jar 2005 z New Yorku

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 27.9.2004
späť
Späť

Poslať
 

Aj keď sa len sotva začala jeseň, tvorcovia módy už myslia na buducoročnú sezónu a vytvorili nové jarné modely. Bohato riasené sukne, šortky rôznych dĺžok, háčkované odevy, večerné šaty s obnaženými ramenami a jarné kabáty predstavené na každoročnej módnej prehliadke v New Yorku naznačili, čo sa bude nosiť na jar 2005.

Na nedávnej veľkolepej módnej show, ktorá trvala osem dní, predstavilo svoje kolekcie viac ako stopäťdesiat módnych návrhárov. Medzi nimi sa objavili také známe mená amerického módneho návrhárstva, ako Oscar de la Renta, Dona Karan, Carolina Herrera, Marc Jacobs, Calvin Klein a mnohí ďalší. Z farieb najvýraznejšie dominovala biela, ale často sa objavovali aj modely v bledoružových a bledomodrých farbách. Ako doplnky slúžili široké kožené opasky a stuhy previazané do mašle zvýrazňujúce pás.

K najočakávanejším prehliadkam patrila kolekcia Oscara de la Rentu, ktorý predstavil jednu z najlepších show týždňa módy. Pozornosť vzbudili odevy s farebnými geometrickými vzormi inšpirovanými uzbeckou tkáčskou technikou, háčkované svetre a biele romantické večerné šaty. Sukne v rôznych variáciách sa vyskytovali v kolekciách viacerých návrhárov.

 

 

 

 

 

 

 

Z modelov Oscara de la Rentu zaujala široká sukňa punčovej farby v kombinácii s bielym tričkom ozdobeným výšivkou. Jeho módnu show si prišli pozrieť napríklad Donald Trump, Serena Williamsová, Jessica Simpsonová a Mandy Moorová.

Obľúbený módny návrhár hollywoodskych hviezd, Marc Jacob, vytvoril optimistickú kolekciu plnú farieb. Dizajnér s prezývkou "Guru of Grunge" predstavil medziiným viacvrstvové sukne zvonového tvaru a popelínové odevy s bodkovaným i kvietkovaným vzorom, v ktorých manekýnky vyzerali ako bábiky. Na jeho prehliadke sedeli v predných radách Jennifer Lopezová, Winnona Ryderová, Liv Tylerová a sestry Olsenové.

Žena ako cestovateľka bola témou módnych kreácií Diane von Furstneberg, stálice vo svete americkej módy. Nápadité boli šaty s potlačou pasových pečiatok a kolážou turistických pohľadníc, safari košele a saténové krátke nohavice.

Z mladých tvorcov výrazne zaujali talentovaní Derek Lam, Peter Som a Zac Pose, ktorí predviedli módu, ktorá je nositeľná, zbytočne nekomplikovaná a samozrejme sexi.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!