lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sunar PREMIUM – prvá mliečna výživa pre 6 mesačné dojčatá a batoľatá

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 2.9.2005
späť
Späť

Poslať
 

Polročné dojčatá a batoľatá si v súčasnosti môžu pochutnať na novej mliečnej výžive – SUNAR PREMIUM. Novinka od spoločnosti HERO je na slovenskom trhu zatiaľ jediným výrobkom, ktorý je určený pre deti od ukončeného šiesteho mesiaca veku.

Mamičky výrobok ocenia, pretože je zdravým a vhodným doplnkom dojčenskej výživy. Šiesty mesiac býva zlomovým odbobím, kedy sa veľké percento mamičiek prvýkrát rozhoduje, aké pokračovacie mlieko zvolia. SUNAR PREMIUM im tak ponúka novú alternatívu. Tú podporuje zdravotnícka organizácia (WHO). Doporučuje totiž  dojčenie ako ideálnu výživovú formu pre zabezpečenie zdravého rastu dieťaťa práve počas prvých šiestich mesiacov. Potom je už podľa jej štúdie možné doporučiť kombináciu s doplnkovou detskou nutričnou výživou.

V tomto smere sa najďalej dostal práve SUNAR PREMIUM, ktorý prináša najmenším deťom dôležité látky pre správny vývoj a rast v tomto období. Nové pokračovacie mlieko sa vyznačuje už známymi výhodami základného radu mliek Sunar (SUNAR BABY, SUNAR PLUS, SUNAR ORIGINAL), ako sú napríklad mliečny tuk – nositeľ charakteristickej lahodnej chuti, jód dodávaný v optimálnej hladine, vyvážený obsah vitamínov a minerálov a ucelená skupina antioxidantov.

Navyše je SUNAR PREMIUM obohatený o nadštandardné zložky prémiového radu Sunar, ktorými sú prebiotikum – oligofruktóza, vápnik, betakarotén a maltodextrín. Prebiotikum – oligofruktóza podporuje rozvoj fyziologicky prospešnej mikroflóry a prispieva k optimalizácii tráviacich procesov. Prebiotiká sú taktiež dôležitou súčasťou materského mlieka. Deti potrebujú vápnik pre správny telesný vývoj, betakarotén im posiľní zrak a okrem toho dodá vitamín A. SUNAR PREMIUM obsahuje aj maltodextrín, ktorý dojčatám navodzuje pocit sýtosti a priaznivo ovplyvňuje senzorické vlastnosti mlieka.

Mlieko SUNAR PREMIUM je ocenené jódovým logom a je doporučované Združením praktických lekárov pre deti a dorast Českej republiky.

SUNAR PREMIUM je doporučovaný uznávanými odborníkmi z oblasti pediatrie a výživy dojčiat od ukončeného šiesteho mesiaca veku ako súčasť zmiešanej potravy. MUDr. Natália Szitányi, pediater a detský gastroenterológ, k tomu dodáva:

“SUNAR PREMIUM svojím zložením, obsahom základných živín a obohatením napríklad o antioxidanty, jód a vápnik predstavuje kvalitný prípravok umelej dojčenskej výživy pre deti od 6. mesiaca veku. Prídavok oligofruktózy ako prebiotika naviac podporuje rast zdravej črevnej mikroflóry dieťaťa, čo znamená pozitívne pôsobenie na vstrebávanie minerálov, celkový metabolizmus a imunitný systém. V tomto veku – keď dieťa prudko rastie a vyvíja sa - je toto obohatenie určite ďalším pozitívnym prínosom. Mlieka Sunar sú dojčatami naviac dobre prijímané aj pre ich charakteristickú chuť mliečneho tuku, čo spľňa aj SUNAR PREMIUM. Doporučila by som ho do pozornosti mamičkám starších dojčiat.“

SUNAR PREMIUM je možné striedať s dojčenským mliekom SUNAR PLUS zo základného radu produktov značky Sunar.

Spoločnosť HERO SLOVAKIA uviedla novinku SUNAR PREMIUM na slovenský trh ku koncu júna tohto roku. Je ho možné dostať v lekárňach, hypermarketoch a drogériách v 300g a 600g balení. SUNAR PREMIUM dopľňa prémiový rad pokračovacích mliek Sunar, ktorý v súčasnosti tvorí SUNAR COMPLEX pre deti  od jedného roku.


Diskusia k článku:

Mám doma 8-mes.bábätko,stále dojčím,hlavne v noci,ale cez den si bábätko vyžaduje mlieko na fľašu. Používam Sunar Plus,má tu najlepšiu chuť oproti iným umelým mliekam, ale problém je v tom, že mu spôsobuje zápchu.Počas dňa sa snažím o to, aby mal dostatok tekutín.Chcem sa vás opýtať, či je to možné a či je vhodné opäť meniť značku umelého mlieka a ak ano, čo môžme ešte vyskúšať.Ďalšia moja otázka znie, či v tomto veku je možné do stravy pridávať aj napr.jogurty, smotanové krémy...(kravsku blielkovinu),keď stále dojčím.Ďakujem.
Neregistrovaný - Gabriela Kuriplachová, 4.9.2005 22:26, gabrielakuriplachova(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!