lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bábiky z filmového príbehu „Barbie ako Princezná z ostrova“

  Spracoval(a) : Petra Adámková
Dátum : 27.9.2007
späť
Späť

Poslať
 

Barbie princezná Rosella – prvá skutočne spievajúca Barbie!
Bábika Barbie stvárňuje hlavnú rolu v novom filme Barbie ako Princezná z ostrova. Je to prvá Barbie, ktorá skutočne spieva! Stačí zmačknúť šperk na jej náhrdelníku a Rosella začne spievať krásne romantické pesničky. A spieva česky! Je oblečená do krásnych, farebných šiat ozdobených pávími perami. Má u seba svojho verného kamaráta, malého medvedíka pandu, ktorý veľmi rád počúva jej spev. Kúpiť si môžete bábiku spievajúcu česky alebo anglicky. Dievčatá sa môžu hrať aj s ďalšími postavičkami z filmu „Barbie ako Princezná z ostrova“, a to s Princom Antoniom a Princeznou Lucianou, ktorá spieva anglicky. Nechýbajú ani plyšové zvieratká ako slon, opička, páv a panda. Dobrodružstvo je pestrejšie s rozprávkovým kočiarom pre princezné ťahaným koňmi s dlhou hrivou alebo s kráľovstvom plným komnát.

Princ Antonio
Keď som princeznú Rosellu po prvýkrát uvidel na ostrove, ešte som nevedel, že je princezná. Bola nádherná a veľmi milá a ja som sa rozhodol si ju vziať do svojho kráľovstva, aby sme mohli pretancovať črievičky na kráľovskom plese. Snáď raz spoločne zistíme, odkiaľ Rosella skutočne pochádza.

Spievajúca princezná Luciana
Volám sa Luciana a som princezná. S mojou kamarátkou Rosellou máme veľa spoločného. Obidve rady spievame a milujeme zvieratká, a preto si tak rozumieme. Mojim najmilším maznáčikom je malá mačička, ktorá je všade so mnou.
Bábika je vystrojená do krásnych šiat, má korunku, hrebeň a malú mačičku. Na krku má šperk, ktorý stačí zmačknúť a Luciana začne skutočne spievať. Táto bábika spieva anglicky.

Kráľovstvo pre princeznú
Každá princezná sníva o svojom kráľovstve. Rovnako tak aj Rosella a jej priatelia by chceli mať vlastný domov, kde by sa všetci cítili dobre. Dievčatká sa môžu hrať s plne vybavenými kráľovskými komnatami, u ktorých nechýba exotická letná záhrada pre zvieracích kamarátov.

Kočiar pre princeznú
Ku každému kráľovstvu neodmysliteľne patrí i kráľovský kočiar. Princezná Rosella sa so svojím milovaným princom čo nevidieť vydá na vychádzku. Kočiar musí byť pripravený. A práve preto nechýbajú pri kočiari dva ušľachtilé kone s prekrásnou dlhou hrivou. Zapriahnutí už čakajú na slávnostnú prechádzku s rozprávkovo vyzdobeným kočiarom.

Plyšová opička z ostrova
Aby princeznej Roselle nebolo na ostrove smutno a aby sa necítila osamelá, o to sa starajú jej kamarátky opičky. Smejú sa, parádia sa a dokonca i spievajú tie najkrásnejšie piesne! Stačí ju zovrieť v náručí.

Plyšoví kamaráti
Všetci zvierací kamaráti z ostrova môžu byť teraz s vami. Sú tak malí, že si ich môžete vziať kamkoľvek so sebou. Sú tak hebkí, že si ich môžete vziať do postielok a spoločne snívať o farebnom ostrove alebo nádhernom kráľovstve. Biela opička, múdry medvedík panda, kráľovský páv aj roztomilý slon sa moc tešia na dobrodružstvá, ktoré s vami prežijú.
 
Princezná  Shelly so slonom
Sme sestričky princa Antonia a najradšej sa hráme s novým kamarátom, láskavým slonom. Niekedy sa spoločne prechádzame, inokedy vystrájame alebo sa parádime. Aj vy môžete slona ozdobiť tak, aby sa vám páčil. (Dekoračné samolepky sú súčasťou balenia)

Slon s otáčavým chobotom a Shelly
Slon z ostrova je naozaj dobrý a milý ku všetkým deťom. Stále sa na ne usmieva a vymýšľa s nimi najrôznejšie hry. Veľmi rád húpe malú Shelly na svojom chobote a dokonca si ju dokáže posadiť na chrbát, stačí mu pohnúť chvostíkom. Keď chce slon urobiť Shelly radosť, podá jej kvetinku a keď si potrebuje Shelly učesať vlásky, ktoré si pri vystrájaní rozcuchala, podá jej hrebienok. Deti si s ním užijú veľa zábavy, je to ich pomocník i kamarát.

 

 


Diskusia k článku:

prosim vas, co je to zmacknut? mame na to spisovny slovensky vyraz a v slovencine sa hovori "spieva PO anglicky" a tak dalej
Neregistrovaný - fereshteh, 27.9.2007 09:09
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!