lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cif Power Cream uľahčí prácu a ušetrí čas

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 25.9.2009
späť
Späť

Poslať
 

Každá žena pozná ten slastný pocit, keď doupratuje svoju domácnosť a spokojná, s pocitom dobre vykonanej práce, si konečne sadne. Bohužiaľ pozná aj ten pocit, keď vkročí do kúpeľne či kuchyne a zistí, že veľké upratovanie, ktoré sa konalo pred dvoma dňami, už ani nevidno. Aj keď sa snažíte z plných síl, niekedy to vyzerá, ako keby mastnota, špina a vodný kameň nad vami vyhrávali na plnej čiare. S inovovanými čistiacimi prípravkami Cif Power Cream to však môžete zmeniť. Uľahčia vám prácu a ušetria čas.

 

Cif Power Cream je tak ideálnym pomocníkom pre ženy, ktoré sa nechcú stať otrokom vlastnej domácnosti, ale potrpia si na jej čistotu. Prelomová technológia aktívnej ochrany  pomáha zbaviť sa nielen tej najodolnejšej špiny v kuchyni či kúpeľni, ale zároveň zabráni jej následnému usadzovaniu na  povrchu. Každé ďalšie upratovanie už bude hračkou. Po prvom použití umožní nový Cif Power Cream až dvakrát ľahšie odstránenie nečistôt (v porovnaní s pôvodným variantom). To znamená, že upratovanie vám už nezaberie čas, ktorý chcete stráviť so svojimi najbližšími, a vaša domácnosť sa pritom bude skvieť čistotou.

 

Vďaka antioxidačným prísadám a technológii na báze organických zlúčenín sa na povrchu vytvorí jemný film, ktorý aktívne bráni usadzovaniu špiny. Kyselina polyakrylová napomáha absorpcii polyméru na očistenom povrchu, čím zabráni tvorbe škvŕn z vody. Citran, ktorý čistiaci prípravok obsahuje, sa naviaže na nerezový a smaltovaný povrch. Takto  sa zastavia oxidačné reakcie, ktoré spôsobujú priľnavosť mastnoty a oleja.

 

Cif Power Cream Kuchyňa je ideálnym pomocníkom v boji s mastnotou, lepkavými usadeninami a pripečenými zvyškami jedla. Po jeho použití sa mastnota stáva tekutejšou, a preto sa ľahšie odstraňuje. Špiny sa tak zbavíte jednoduchšie a bez väčšej námahy. Váš sporák, digestor, či dlážka budú vyzerať ako nové. Vďaka Cif Power Cream sa bude vaša kuchyňa lesknúť čistotou.

 

Cif Power Cream Kúpeľňa dôkladne odstraňuje aj najodolnejšie kúpeľňové nečistoty - poradí si s vodným kameňom, zájdenou špinou na obkladačkách, mydlovými usadeninami, aj so špinavou dlážkou a bráni vzniku vodného kameňa. Poskytne vašej kúpeľni aktívnu ochranu, aby ostala dlhšie ako nová. A vám tak zostane dostatok času vychutnať si relaxačný kúpeľ v čistej a voňavej kúpeľni.

 

Žltý Cif Power Cream Kuchyňa a biely Cif Power Cream Kúpeľňa sa predávajú v praktickom balení s rozprašovačom, preto je ich použitie veľmi jednoduché. Stačí len nastriekať, chvíľku počkať a potom už len utrieť vlhkou špongiou alebo handričkou. S Cif Power Cream bude upratané bez námahy, rýchlo a ľahko.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!