lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
HP ePrint: tlač rovnako rýchla ako posielanie emailov - Tlačiť fotky z telefónu alebo webu ešte nikdy nebolo také jednoduché

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 29.9.2010
späť
Späť

Poslať
 

 

Tlač je teraz tak jednoduchá a rýchla ako posielanie emailov. Už netreba rozmýšľať, ako vytlačiť fotky, grafy alebo dokumenty zo smartfónov, online albumov či z Facebooku. S novým systémom HP ePrint(1) môžu aj technologickí začiatočníci tlačiť kdekoľvek všetko, čo potrebujú.

 

Vtedy, keď treba, nie keď sa dá

Ak sedíte napríklad vo vlaku, pošlete jednoducho dokument, ktorý potrebujete vytlačiť na adresu vašej tlačiarne v kancelárii. Rovnako rýchlo môžete poslať vybraný dokument na tlačiareň v mieste vášho pracovného stretnutia. O fotografie z dovolenky sa môžete podeliť s vašimi rodičmi či kamarátmi. Stačí ich poslať z vášho telefónu priamo do ich tlačiarne. Nové tlačiarne HP e-All-in-One, ktoré sú dostupné od júla 2010, sú kompatibilné s aplikáciami ako napríklad Yahoo!, Picasa Web Album, Facebook, MapQuest, Arrival Guides či Crayola a postupne pribúdajú ďalšie.

 

 

Tlačiarne e-All-in-One

Sú to prvé tlačiarne, ktoré majú priamy prístup na web stránky napríklad s omaľovánkami, 3D postavami a predvolenými formátmi HP ako napríklad sudoku, riadkovaný alebo milimetrový papier, plánovač a podobne.

Podnikateľky a pracujúci z domu ocenia webové produkty a služby HP, vďaka ktorým môžu dodať svojim zákazníkom reklamné materiály ušité priamo na mieru s  personalizovanými akciovými kupónmi či zľavami.

 

 

HP ePrint: ak to môžeš poslať emailom, môžeš to aj vytlačiť

Každá tlačiareň HP ePrint  má jedinečnú a jednoduchú emailovú adresu, ktorá odosielateľovi umožní tlač rovnakým spôsobom, ako keby posielal email. Dokumenty sa dajú tlačiť cez  aplikáciu HP ePrint na mobilnom telefóne, na domácej alebo kancelárskej tlačiarni, prípadne na verejnom tlačiarenskom mieste, napríklad v hoteli. Posielať na tlač  je možné dokumenty balíka Microsoft® Office, (2) Adobe® PDF súbory (3) a JPEG obrázky.

So všetkými novými tlačiarňami je dodávaný bezplatne aj nový softvér HP Photo Creations, ktorý umožňuje tvoriť fotoalbumy, kalendáre a iné zábavné projekty. Všetky tlačiarne e-All-In-One znižujú odpad z obalov vďaka inovatívnej a znova použiteľnej taške a majú certifikát ENERGY STAR®.

 

Nové tlačiarne Photosmart v každej cenovej hladine

Nová rada webových tlačiarní HP Photosmart dáva zákazníkom slobodný prístup  k materiálom a tlači kdekoľvek bez počítača.  Umožňuje to HP ePrint z akéhokoľvek mobilného zariadenia alebo výber niektorej z upraviteľných aplikácií a možnosti tlače na dotykovom intuitívnom HP TouchSmart displeji na tlačiarni.(4)

·         Tlačiareň HP Photosmart Premium e-All-in-One: tlačiareň poskytuje bezdrôtový prístup na web a je upraviteľná niektorou zo širokého spektra tlačových aplikácií. Má 10,9 cm HP TouchSmart displej s vylepšenou dotykovou technológiou a vďaka obojstrannej tlači môže ušetriť až 50 % papiera. Očakávaný začiatok predaja je október 2010.

·         Tlačiareň HP Photosmart Plus e-All-in-One: umožňuje tvoriť fotografie profesionálnej kvality, každodenné dokumenty a kreatívne projekty pomocou 8,9 cm HP TouchSmart displeja. Používatelia rýchlo vytlačia webový obsah, napríklad stránky s omaľovánkami a rýchlymi formulármi HP, ako sudoku či linajkový papier, bez počítača.(2) Očakávaný začiatok predaja je september 2010.

·         Tlačiareň HP Photosmart Wireless e-All-in-One: rýchla tlač vďaka 6,1 cm HP TouchSmart rámu. Umožňuje tvoriť pôsobivé a cenovo prístupné fotografické projekty pomocou individuálnych atramentov a pomôcok     na tlač fotografií, napr. auto-engaging photo.  Zariadenie je dostupné od júla 2010.

·         HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One : umožňuje faxovať, skenovať a kopírovať jednoducho pomocou automatického obojstranného podávača papiera. Navyše môžu používatelia jednoducho tlačiť fotky a webový obsah. Obsahuje aj možnosti pripojiteľnosti vrátane drôtových a bezdrôtových sietí.[1, 3] Očakávaný začiatok predaja je v septembri 2010.

·          

HP iPrint Photo pre Android(6)  

HP iPrint Photo, teraz k dispozícii aj pre mobilné zariadenia s Androidom,  je bezplatná aplikácia na tlač fotografií. Poskytuje rýchlu a jednoduchú priamu bezdrôtovú tlač na atramentových tlačiarňach HP napojených na lokálnu Wi-Fi sieť. Verzia pre Android je ďalšia z radu aplikácií HP iPrint Photo pre Symbian, Windows Mobile®,(2)   iPad, iPhone a iPod touch. (7)   

 

 

 (1) Môže vyžadovať pripojenie tlačiarne na internet. Vlastnosť funguje s akýmkoľvek zariadením umožňujúcim pripojenie na internet a poslanie emailu. Viac informácií nájdete na www.hpeprintcenter.com

(2)   Dokumenty Microsoft® Office a Windows Mobile® sú registrované známky Microsoft Corporation

 (3)   Adobe® PDFs sú registrované známky Adobe®

(4) Vyžaduje bezdrôtový prístupový bod a pripojenie tlačiarne na internet. Služby môžu vyžadovať registráciu. Viac informácií nájdete na www.hpeprintcenter.com

(6)   Dostupné vo vybraných krajinách.

(7) iPad, iPhone a iPod touch sú registrované známky Apple


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!