lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dva štýlové fotoaparáty s výkonným zoomom sa pridávajú k radu kompaktných fotoaparátov COOLPIX

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 12.9.2011
späť
Späť

Poslať
 

COOLPIX S6200 s 10-násobným zoomom a COOLPIX S8200 so 14-násobným, obidva s rozlíšením 16 megapixelov

 

Spoločnosť Nikon Europe dnes oznámila pridanie dvoch kompaktných fotoaparátov so veľkým rozsahom zoomu do radu COOLPIX Style (S). Dvojicu tvorí farebný ultra-kompaktný fotoaparát COOLPIX S6200 s rozlíšením 16 megapixelov so širokouhlým objektívom NIKKOR a 10-násobným zoomom, a výkonný a presný COOLPIX S8200 s 16-megapixelovým snímačom CMOS a širokouhlým objektívom NIKKOR so 14-násobným zoomom.

„Obidva fotoaparáty otvárajú nové možnosti používateľom, ktorí túžia po vysokej výkonnosti v kompaktnom tele,“ hovorí Nicolas Gillet, produktový manažér pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe. „Fotoaparát COOLPIX S6200 môžete mať naozaj stále so sebou a jeho všestrannosť zabezpečí, že vždy zhotovíte ohromujúce fotografie, či už fotíte osobné portréty svojich priateľov, alebo kapelu na pódiu zo zadného radu. COOLPIX S8200 zároveň ponúka pokrytie ohniskových vzdialeností od širokého uhla až po teleobjektív a neuveriteľne rýchlu odozvu. Žiadny okamih vám neunikne – bez ohľadu na vzdialenosť od fotografovaného objektu.“


Super štýlový, super prenosný super-zoom – COOLPIX S6200

Nápadne štýlový a mimoriadne prenosný fotoaparát COOLPIX S6200 je vybavený širokouhlým objektívom NIKKOR s 10-násobným zoomom v pozoruhodne kompaktnom tele so živými farbami. 16-megapixelový obrazový snímač umožňuje zhotovovať výnimočne detailný obraz, kreatívne orezávať snímky a vytvárať úžasne ostré zväčšeniny veľkosti plagátu. Automatické funkcie proti rozmazaniu snímok zaisťujú neustále skvelé výsledky. Režim Nočná krajina umožňuje fotografovať vo vysokej kvalite aj pri slabom osvetlení.

 

 

Je ľahké byť kreatívny, pretože fotoaparát COOLPIX S6200 ponúka možnosť použiť špeciálne efekty pri zhotovovaní snímok a videosekvencií, a tiež celý rad filtrov a efektov použiteľných na zhotovené statické snímky. Pri fotografovaní je možné použiť napríklad efekty Zmäkčovací filter alebo Nostalgická sépia. Medzi filtre vstavané vo fotoaparáte na zdokonalenie snímok patrí Cross Screen (hviezdicový filter), Rybie oko a Efekt zmenšeniny. 

 

 

Na vytváranie kvalitných videosekvencií fotoaparát COOLPIX S6200 ponúka snímanie v rozlíšení HD (720p) so stereofónnym zvukom. Využíva štyri moderné funkcie proti rozmazaniu snímky a vysokú citlivosť ISO (až 3200), na zníženie nebezpečenstva rozmazania pohybujúcich sa objektov pri slabom osvetlení.

 

Model COOLPIX S6200 sa dodáva v šiestich farbách: biely, červený, čierny, modrý, strieborný a ružový. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 179 euro.

 

Kompaktný a výkonný zoom – COOLPIX S8200

Okrem širokouhlého objektívu NIKKOR s výkonným 14-násobným zoomom ponúka fotoaparát COOLPIX S8200 vysokocitlivý 16-megapixelový snímač CMOS so zadným podsvietením, ktorý zaisťuje, že aj pri slabom osvetlení alebo v extrémne jasnom prostredí fotoaparát ľahko zachytí fotografovanú scénu, takže vo dne aj v noci zachytíte snímky tak, ako ich vidíte. V kombinácii s rýchlym automatickým zaostrovaním, neuveriteľne rýchlym zapnutím fotoaparátu a sekvenčným snímaním je zaručené, že nikdy nepremeškáte ten správny akčný okamih. Snímanie videosekvencií v rozlíšení Full HD (1080p) so stereofónnym zvukom je ďalšou súčasťou kompletu, ktorý je všestrannejší, než kedykoľvek predtým.

 

Model COOLPIX S8200 sa dodáva v štyroch farbách: čierny, červený, strieborný a biely. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 269 euro.

 

 

ViewNX 2

Softvérový balíček všetko v jednom ViewNX 2 umožňuje jednoduché a rýchle importovanie, prechádzanie, upravovanie a zdieľanie statických snímok aj videosekvencií. Rovnako, ako jeho veľmi úspešný predchodca ViewNX, je aj softvér ViewNX 2 jednoducho použiteľnou súpravou programov, ktorá ponúka mnoho funkcií nad rámec štandardných možností operačného systému. Novo pridané moderné funkcie úpravy videosekvencií sú prevzaté priamo z programov pre oceňované profesionálne zrkadlovky Nikon. Používatelia tak môžu vytvárať ohromujúce videosekvencie. Softvér ViewNX 2 sa dodáva so všetkými digitálnymi fotoaparátmi Nikon a je k dispozícii aj na stiahnutie zdarma.

 

EXPEED C2

Pôvodný systém spracovania obrazu EXPEED v sebe obsahoval všetky skúsenosti a technológie vyvinuté za dlhú históriu spoločnosti Nikon. Teraz, vďaka najnovšej verzii známeho systému Nikon EXPEED C2, sa možnosti fotografovania ďalej rozširujú: zdokonalené nahrávanie videa, vysoká výkonnosť pri vysokej citlivosti a maximálna kvalita snímky. EXPEED C2 maximalizuje výkon snímača na dosiahnutie čistého a realistického obrazu so živými farbami, nižším šumom a hladkými prechodmi tónov, a vynikajúcich snímok a videosekvencií.

 

Nikon my Picturetown

Teraz môžete bezpečne zálohovať svoje snímky pomocou služby my Picturetown (www.mypicturetown.com), bezplatného on-line ukladacieho priestoru pre digitálne fotografie a zdieľanie, ktoré vám prináša spoločnosť Nikon. Svoje fotografické spomienky môžete jednoducho zdieľať s priateľmi a usporiadať si cenné spomienky do on-line zbierok. Získate 2 GB voľného miesta na ukladanie tisícov spomienok a ak potrebujete uložiť viac snímok, svoje členstvo si môžete kedykoľvek rozšíriť na Zlatý účet.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!