lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Fotoaparát verzie 2.0: COOLPIX S800c - Fotoaparát so systémom Android™ a Wi-Fi na pripojenie k sociálnym sieťam

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 3.9.2012
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Nikon Europe dnes ohlásila model COOLPIX S800c, kompaktný fotoaparát, ktorý ponúka dokonalé fotografie a omnoho viac. Fotoaparát, ktorý využíva operačný systém Android[1], sa pripája na internet pomocou Wi-Fi a umožňuje stiahnuť akúkoľvek aplikáciu zo služby Google Play™. Tým otvára svet aplikácií pre fotografiu, sociálne siete a hry. Fotoaparát je vybavený objektívom NIKKOR s 10× optickým priblížením, 16Mpx snímačom CMOS typu „Back Illuminated“ a dotykovou obrazovkou s vysokým rozlíšením a uhlopriečkou 8,7 cm (3,5 palca). Ponúka tiež fotografické funkcie, ktoré zaručujú, že sa už nebudete musieť rozhodovať medzi okamžitým odoslaním súboru a získaním dostatočne kvalitnej fotografie.

Nicolas Gillet, produktový manažér divízie pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe, povedal: „Model COOLPIX S800c predstavuje fotoaparát, ktorý má rád váš spoločenský život rovnako ako vy. Môžete zaznamenávať videosekvencie v rozlíšení Full HD a robiť vynikajúce snímky, dokonca aj pri slabom osvetlení, napríklad na večierku. Ak budete chcieť niečo zdieľať s priateľmi, môžete jedným klepnutím na obrazovku odoslať fotografiu alebo videosekvenciu do služby Facebook, Twitter alebo na inú sociálnu sieť či do on-line albumov a sledovať pochvalné komentáre.“

Fotoaparát so systémom Android

Vďaka operačnému systému Android sa môže fotoaparát COOLPIX S800c stať dokonalým zábavným centrom so všetkými funkciami. Môžete si stiahnuť najnovšie aplikácie zo služby Google Play a pristupovať k aktualizáciám svojich priateľov v sociálnych sieťach, získavať pokyny týkajúce sa trasy a informácie o okolí, keď ste na cestách, alebo si v priebehu cestovania zahrať hru: možnosti sú neobmedzené.

 

Fotografie, ktoré všetci označia „Páči sa mi to“

Fotoaparát COOLPIX S800c je vybavený vysoko citlivým obrazovým snímačom CMOS typu „Back Illuminated“, ktorý zaručí ostré fotografie v akejkoľvek situácii. Vďaka tomu fotoaparát ľahko zachytí scénu aj pri slabom osvetlení alebo extrémne jasnom svetle, zatiaľ čo obrazový procesor EXPEED C2 a vynikajúce automatické zaostrovanie zaručia rýchle reakcie. Keď budete chcieť s priateľmi zdieľať spontánny okamih, môžete si byť istí, že to bude zážitok presne taký, ako si ho pamätáte.

 

Širokouhlý objektív NIKKOR s 10× optickým priblížením (25–250 mm) vybavený sklom ED umožňuje dosiahnuť vynikajúcu ostrosť a farby bez ohľadu na situáciu, či už chcete oddialiť zobrazenie a zachytiť celú scénu, alebo záber priblížiť a získať dokonalý portrét. Vyspelá technológia redukcie rozmazania snímok medzitým minimalizuje rozostrenie spôsobené pohybom fotografovaného objektu, slabým osvetlením alebo chvením fotoaparátu.

 

Inteligentné fotografovanie

Vďaka dotykovej obrazovke OLED s antireflexnou vrstvou, vysokým rozlíšením 819 000 bodov, uhlopriečkou 8,7 cm (3,5 palca) a širokým pozorovacím uhlom, ktorá je rovnako citlivá ako pri najlepších inteligentných telefónoch, je práca s modelom S800c jednoduchá a zábavná. Prezerajte si fotografie a potom vyberte a upravte tie, na ktorých chcete prejaviť svoju kreativitu.

 

Ďalšie kľúčové funkcie
Zdieľajte svoj svet: jednoducho sa pripojte na internet pomocou siete Wi-Fi. Posielajte fotografie a videosekvencie na sociálne siete a fotoweby, alebo prenášajte snímky priamo do svojho inteligentného telefónu alebo tabletu.

Služba myPicturetown.com: zobrazujte si svoju fotogalériu aj bez pripojenia na internet. Aplikácia dodávaná s fotoaparátom vám umožní pripojiť sa priamo k internetovej službe na ukladanie fotografií spoločnosti Nikon.

Vstavané zariadenie GPS: zaznamenajte presné miesto (zemepisnú šírku a dĺžku), kde ste fotografiu nasnímali, vo forme značky geotag v údajoch fotografie (Exif). Kompatibilné so všetkými aplikáciami Google, ktoré pracujú s GPS súradnicami.

Videosekvencie v rozlíšení Full HD (1 080p) so stereofónnym zvukom: zaznamenávajte svet v pohybe jednoducho. Pri zázname videosekvencií môžete použiť 10× optické priblíženie s automatickým zaostrovaním a režim HS videosekvencií vám umožní zaznamenávať zrýchlené alebo spomalené videosekvencie pomocou snímkovej frekvencie až 240 snímok za sekundu (VGA).

Optická stabilizácia obrazu: s technológiou automatickej stabilizácie obrazu od spoločnosti Nikon môžete v reálnom čase snímať ostré zábery a videosekvencie, na ktorých sa neprejaví efekt chvenia fotoaparátu.

Rozpoznanie rozmazania pri pohybe: vysoká citlivosť ISO (až do ISO 3 200) znižuje rozmazanie snímok pri slabom svetle. Detekcia pohybu koriguje následky pohybu fotoaparátu a objektu. Funkcia voľby najlepšej snímky (BSS) na automatický výber najostrejšej snímky zo série až 10 zhotovených snímok.

Kontrastné osvetlenie (HDR) poskytuje detailné fotografie vysoko kontrastných scén.

Jednoduchá 360°/180° panoráma: zvislým alebo vodorovným panorámovaním môžete vytvárať dynamické panorámy.

Sériové snímanie: zaznamenávajte ostré fotografie akcie rýchlosťou 8,1 snímok za sekundu

Vnútorná pamäť: 1,7 GB vnútornej pamäte pre fotografie a videosekvencie a 680 MB pre aplikácie. Ak budete potrebovať viac miesta, fotoaparát je kompatibilný s kartami SD/SDHC (až do veľkosti 32 GB).

 

Model COOLPIX S800c sa dodáva v štyroch farbách: čierny, červený, strieborný a biely.

 

 

 

 

 

 



[1] Systém Android verzia 2.3.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!