lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krémovanie môže byť radosť. A Slovenky to vedia!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 24.9.2012
späť
Späť

Poslať
 

Pocit napätia, suchá, precitlivená a podráždená pleť. Mnohé z nás ani len netušia, že problém ich pleti spočíva práve v nedostatočnej hydratácii. V rámci prieskumu Physiogel si kvalitu svojej pokožky nechalo otestovať pomocou špeciálnej mikrokamery takmer 1 300 žien. Výsledky ukázali, že práve suchá pleť je problémom, s ktorým každodenne bojuje viac ako 50% Sloveniek.

 

S krásnou pleťou súvisí aj pravidelný ranný rituál krémovania. Ako sa krémujú Slovenky? Či si na seba nájdu dostatok času alebo berú krémovanie ako nutnú povinnosť odhalili výsledky celonárodnej ankety.

 

Každá z nás je iná a vyžaduje si tiež osobitú starostlivosť. Aby sme sa o svoju pleť vedeli správne starať, potrebujeme poznať jej potreby. Detailnú analýzu pleti mali Slovenky možnosť získať v rámci prieskumu Physiogel, ktorý sa realizoval v šiestich slovenských mestách. Odborný personál poskytol každej záujemkyni diagnostiku pomocou špeciálnej mikrokamery, ktorá prostredníctvom dvesto násobného zväčšenia pleti odhalila aj tie najmenšie nedostatky a tiež zhodnotila úroveň jej hydratácie. Aké výsledky priniesol test pleti Sloveniek?

Až 50% z nás má pleť dehydrovanú až suchú, 33% zmiešanú, 10% mastnú a len 7% normálnu a bezproblémovú.

Prečo sa pleť stáva suchou a precitlivenou? Najčastejšou príčinou je oslabená tuková bariéra, ktorá je pre kožu veľmi dôležitá. V dôsledku jej narušenia pleť stráca vodu. Tukový film je preto nevyhnutné chrániť a pri jeho poškodení ho obnoviť pomocou kvalitnej kozmetiky. Rad kozmetických produktov Physiogel® je ideálnym riešením pre pleť, ktorá je nedostatočne hydratovaná až precitlivená. Vďaka jedinečnej kombinácii účinných zložiek pokožku chráni, upokojuje a obnovuje jej rovnováhu.

 

Krémovanie je súčasťou každodennej rutiny mnohých z nás. Vedeli ste však, že existuje niekoľko štýlov krémovania? Celonárodná anketa na www.chranmeplet.sk, do ktorej sa zapojilo viac ako 3 000 žien, priniesla zaujímavé výsledky, ktoré prezrádzajú viac o ženách a ich tajných rituáloch.  Šprintérka, jogínka, koketa či kreslička – takto sme nazvali rôzne štýly krémovania a účastníčky ankety odklikli spôsob krémovania im najbližší. Každá siahne ráno po svojom obľúbenom kréme, no každá je iná a má svoj štýl.

„Šprintérka“ je realistka, ktorá v návale povinností a ranného zhonu berie krémovanie ako rutinu. Tvár, brucho, nohy. Jednou rukou krémuje a druhou rukou sa načahuje za rannou kávou. Až 64% žien sa našlo práve v tomto štýle.

Ráno môže byť aj pomalé a príjemné, jemná vôňa krému prebudí všetky zmysly a krúživé pohyby prstov po tvári a tele vytvoria ochrannú auru krému, ktorá sprevádza svoju nositeľku po celý deň. Práve takto si predstavuje krémovanie „jogínka“, avšak len 13% z nás si dokáže tento ranný rituál aj skutočne vychutnať.

Krémovanie je hrou a nie je len nutnou povinnosťou. Štyri bodky na ruku, srdiečko na brucho a dve bodky na tvár. „Kreslička“ je inovatívna a kreatívna a 13% žien vie, že ráno môže byť aj plné nápadov.

 

 

 

Hoci je ich málo, krémovanie si vedia vychutnať. Pozrieť sa do zrkadla s pocitom, že ste krásna aj priamo po prebudení, naladí vašu myseľ pozitívne na celý deň. Kráse však treba venovať aj čas a „koketa“ to vie. Krásna a jemná pokožka je poklad, o ktorý sa treba starať a  dôkladné krémovanie je

to najmenej, čo pre ňu môžeme spraviť. Len 10% žien si však uvedomuje aké dôležité je užiť si chvíle, ktoré patria iba nám.

 

Každá máme svoj jedinečný štýl, najdôležitejšie je však dokonale poznať svoju pleť a dopriať jej potrebnú starostlivosť v podobe kvalitného krému a pár minút, ktoré patria len a len nám.

 

Koža je  naším ochranným štítom, ktorý chráni telo pred nepriaznivými vplyvmi prostredia. Aby bola pleť zdravá a krásna potrebuje dostatok vody. V blížiacich sa letných mesiacoch, kedy sme vystavení silným slnečným lúčom a naše telo vylučuje vodu viac ako inokedy, by sme si mali dopriať  jej dostatočný príjem. Pravidelný pitný režimu a hydratačná kozmetika sú základom.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!