lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jednoduchšie to už nejde – jeden spotrebič a jedno tlačidlo vyperie aj vysuší

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 27.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Máte doma málo priestoru na sušičku aj na sušiak bielizne a navyše sa nechcete zaoberať širokou ponukou pracích programov a ich nastavovaním? Potom presne vám na mieru predstavujeme nové práčky so sušičkou Indesit INNEX. Tie disponujú, podobne ako práčky rovnakého dizajnového radu predstavené v minulom roku, tlačidlom „Push & Wash + Dry“, s ktorým vďaka patentovanej programovacej technológii stačí jedno stlačenie na zapnutie spotrebiča, automatické nastavenie univerzálneho pracieho a sušiaceho cyklu a spustenie programu. Najbežnejšie používaný prací a sušiaci program tak už nemusíte zložito nastavovať a všetky starosti necháte na spotrebič. Indesit INNEX šetrí čas, energiu a vodu a zaručuje perfektne vypranú a vysušenú bielizeň pripravenú na ľahké žehlenie.

 

Univerzálny program „Push & Wash + Dry“ je koncipovaný pre kapacitu 3 kg bielizne v kombinácii bavlny a syntetiky, pranie na 33°C počas 44 minút a následné sušenie pri teplote 63°C. Stlačenie jediného tlačidla okamžite spustí cyklus, vyperie, vysuší a zanechá bielizeň s minimom pokrčenia na ľahké žehlenie.

To ale nie je všetko. Práčky so sušičkou Indesit INNEX disponujú ďalšími 14 pracími a sušiacimi cyklami až na pranie 9 kg bielizne a sušenie 6 kg bielizne s klasickým spôsobom nastavenia vrátane špeciálnych programov:

-       Cyklus Osvieženie bielizne je najrýchlejším spôsobom ako prevzdušniť svoje oblečenie bez toho, aby ste ho museli prať – prúdom horúceho vzduchu uvoľní vlákna a odstráni všetky nepríjemné pachy, a to za iba 30 minút.

-       Program Express Wash & Dry za 45 minút vyperie a vysuší 1 kg slabo znečistenej bielizne.

-       Programy na účinné odstránenie škvŕn s predvoľbou ich pôvodu (Jedlo, Práca, Outdoor) umožňujú zvoliť intenzitu prania podľa typu škvŕn.

-       Ďalšími programami je špeciálna starostlivosť o športové funkčné oblečenie a obuv, antialergénny program s možnosťou pridania až 3 plákaní navyše na odstránenie všetkých alergénov z bielizne alebo špeciálny kratší cyklus pre čierne odevy, ktoré sú najviac náchylné na vyblednutie. Ten využíva nižšiu teplotu vody a šetrnejšie pohyby bubna kvôli menšiemu mechanickému odieraniu bielizne a zabráneniu vyblednutiu.

Kvôli jednoduchšiemu vkladaniu a vyberaniu bielizne majú práčky so sušičkou Indesit INNEX najväčší plniaci otvor na trhu a nové ergonomické držadlo v niekoľkých farebných vyhotoveniach so striebornými, čiernymi alebo bielymi dvierkami. Moderný dizajn práčky podčiarkuje prehľadný digitálny ovládací panel. Úsporu v energetickej triede A dosahujú vďaka automatickému rozpoznávaniu množstva bielizne a systému Drying Balance, ktorý v priebehu sušenia elektronicky stráži teplotu a čas podľa nastavenia úrovne sušenia. Hlučnosť je znížená využitím bezuhlíkového motora.

Doplňujúce informácie k modelu XWDE 961480X WSSS EU:

Práčka so sušičkou XWDE 961480X WSSS EU má kapacitu 9 kg na pranie a 6 kg na sušenie, maximálnu rýchlosť odstreďovania 1400 ot./min. a energetickú triedu A. Tento model je vo farebnom vyhotovení biela so striebornými dvierkami.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!