lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Opäť tie trendy ...

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 10.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Je “in” dávať nezvyčajné dary, príkladom môže poslúžiť Pavel Zedníček priateľmi zvaný Čmaňa, ktorý dostal od Bolka Polívku k 50- tke povýšenie do funkcie ministra letectva a dopravy Valašského kráľovstva, čím sa vlastne stal aj hlavným veliteľom kráľovskej letky Walachia Air Force. No a ako vecný dar obdržal živého, zdravého, veľkého koňa. “Tož, kurňa, Bolečku, tos mňa dostal!” Komentoval dar. Vy nemusíte byť až tak invenčný, môžete sa tešiť aj iným spôsobom. Vhodným prekvapením je aj tarantula, hroznýš kráľovský, prisťahovanie svokry, opustený pes a opustený manžel. Stádo oviec, ťava z Tunisu alebo Lochnesská príšera sa Bolkovmu daru vyrovnajú.
“In” je zabudnúť na dobré mravy a vykecať všetko o svojich milencoch, ako sa to stalo Lady Di, Alexandrovi Rezešovi, Václavovi Havlovi a jeho žene a donedávna aj neškandalóznemu Karlovi Gottovi, ktorý dokonca chvíľu zvažoval žalobu na vydavateľa knihy Když milenky pláčou aneb 9 žen Karla Gotta. V nej sa opisujú najintímnejšie okamihy spevákovho života, vrátane toho, aký je pri sexe. “Sex s Karlom bol úžasný,” zhodujú sa väčšinou expriateľky. “Ani kuchynský stôl nebol výnimkou. Pamätám sa, že som v župane práve klepala rezne...,” opisuje Marika Sorošová jeden zo sexuálnych zážitkov. “Kam sa na neho hrabú mladí chlapci?” dodáva v knihe ďalšia milenka Jitka Svobodová. “Robí mu dobre, keď je dobývaný, nerád sa však bozkáva. Maznanie tiež veľmi nevyžaduje,” prezradila Ilona Hermová.
“Karel je v milovaní úplný preborník... Má táááááákúto fantáziu! A keby niekomu náhodou napadlo o tom pochybovať, pokojne si stanem na Václavské námestie a budem to verejne kričať!” Dupľuje znova Sorošová. Možno asi tým vyslúžila okrem domu aj návrat majstra.
Ďalšia spevákova milenka Ilona Hermová, ktorá s Gottom chodila ešte pred Marikou, si na speváka v spálni na Bertramke spomína takto: “Málokedy sme spolu zostali až do rána. Karel tvrdil, že predsa nemôže pripustiť situáciu, kedy by som sa náhodou prebudila a pozorovala ho pri spánku.” Napriek svojmu zvyku neobjavovať sa pred zrakmi svojej partnerky nahý, do postele s ňou chodil Gott už väčšinou ”naostro”, bez svojich povestných vykrojených slipov s gumovým pásikom... Porno vraj tiež nie je v Gottovej vile tabu. “Občas pustil videokazetu, nie však pre inšpiráciu, ale len ako kulisu,” prezrádza Hermová.
“Karel je romantik. Pri sexe však nie,” potvrdzuje Ilonine slová ”sexbomba” Jitka Svobodová, pre ktorú sa Gott stával v posteli “pánom, ktorého len rada a pokorne počúvala.”
Po milostnom akte dodržiava Gott vraj svoj rituál, odchádza do vlastnej postele, lebo človek má jednoducho do určitej miery na nejaký čas zmiznúť, aby sa mohol uvoľniť.” Stáva sa ale tiež, že milenka na raňajky u Gotta nezostane a ešte v noci z jeho vily odchádza. ”Dôležité je, aby sa tí dvaja mali o čom stále rozprávať. Keď tomu tak nie je, potom tá doba medzi orgazmom a okamihom, kedy príde taxík, je nekonečná,” nechal sa počuť medzi priateľmi Gott.
Je “in” nestarnúť. Na pomoc nám nemá prísť plastika, ale najmenej 8 hodín spánku, počas ktorých sa telo zregeneruje a začne produkovať hormóny produkujúce omladzovacie látky, veľa vody na osvieženie buniek, blahodárny účinok má láska, bozkávanie, objímanie a mimoriadne dôležitý je smiech, ktorý povzbudzuje organizmus.
“In” je počúvať hudbu v aute. Tvrdia to vedci z Dortmundskej univerzity, ktorí zistili, že hudba v aute zdokonaľuje reakcie vodiča. Typ hudby nemal nijaký vplyv na reakcie vodičov, ale vodiči, ktorí počúvali klasiku, jazdili pomalšie ako tí čo mali zapnuté “divoké” rytmy. Zaujímavé je zistenie, že hudba v hektickej mestskej doprave naopak zvyšuje riziko dopravných nehôd a vedci ju odporúčajú vypnúť aj vo veľmi náročných úsekoch cesty.
“In” je venovať sa internetu. Ameriská mládež mu už dáva prednosť pred televízorom. A viac ako polovica anketovanej mládeže vo veku od 9-17 rokov uviedla, že ho má radšej ako telefonovanie. 42% dospelých respondentov dnes nakupuje cez interenet a väčšina dospelých si internet zapína každý deň. Deťom od 9 do 17 rokov sa odporúča práca s internetom maximálne 3 hodiny týždenne.

“Out” sú silikónové prsia. Praskajú viac ako predpokladali lekári a tak sa čoraz častejšie stáva, že cez obe prasknuté vrstvy gelu preniká silikón do okolitého tkaniva. Ženy spočiatku necítia nič, neskôr sa im vytvárajú zápaly a tvrdé uzlíky, ktoré sa môžu zvrhnúť do rakovinového bujnenia. Na svete má silikónové implantáty viac ako tri milióny žien.
“Out” je dať si tetovať meno svojej lásky. Časy aj lásky sa menia a z vás by sa napokon mohol stať kalendár. Tak si napríklad Melanie Griffithová dala na pozadie vytetovať: Don, milujem ťa a teraz nosí hrdo na ruke srdiečko s menom svojho posledného manžela Antonio.
“Out” je mať veľa sexuálnych skúseností pred manželstvom. Populárna Britney Spersová nie je jediná, ktorá si chce počkať s panenstvom na ideálneho muža.
“Out” je naletieť cynikom typu Georgea Hamiltona, ktorý v médiách radil, že žena sa dá chytiť na ľahkú udičku, stačí sa jej opýtať, aký máš z toho pocit a mlčať. Myslieť pri tom na športové výsledky a mlčať. Keď žena zmĺkne, treba sa spýtať : Naozaj? Vtedy sa rozplače. Všetky ženy túžia po mužovi, ktorý ich rozplače. Potom vytiahnite vreckovku a utešujte ju. Ženy vás budú považovať za najcitlivejšieho človeka. Hamilton sa zacvičil ako spoločník Liz Taylorovej, Imeldy Marcosovej, Charlotty Fordovej a dnes obšťastňuje Danielle Steelovú .




Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!