lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Stephanie

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 30.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
600g morčacích pŕs, hrozienka, hladká múka, vajcia, soľ, mlieko, olej na vyprážanie, čučoriedky na ozdobu, kompótová broskyňa na naplnenie a ozdobu, mleté vlašské orechy na posypanie

Postup:
Morčacie prsia narežeme v dvoch kusoch, vyklepeme a osolíme. Posypeme orechmi a naplníme broskyňou a hrozienkami. Naplnené rezne obalíme v hladkej múke a v pripravenom cestíčku z hladkej múky, mlieka, vajec a štipky soli. Pomaly vyprážame v horúcom oleji. Vypražené rezne necháme odkvapkať od oleja a prekrojíme ich na polovice. Kompótovú broskyňu naplníme čučoriedkami a ozdobíme ňou pripravenú porciu.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!