lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Melánie Griffithová - Konečne svoja

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 10.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Mnohí ľudia boli spočiatku skalopevne presvedčení, že medzi Melanie Griffithovou a Antoniom Banderasom ide iba o krátku aféru. Mýlili sa. Pre Melanie je to najväčšia a najpokojnejšia láska jej života.
Obaja sa narodili v znamení Leva a veľa vecí z ríše týchto zvierat preniesli do svojho spoločného života. Napríklad aj pravidelnú siestu na teplom slnku, pri ktorej sa privinú k sebe a vychutnávajú vzájomné teplo. Vtedy akoby sa zastavil čas. Až kým Antonio nepovie: ,,Melanie, myslím, že to s tou harmóniou preháňame, mohli by sme v ľuďoch vyvolať závisť. Nemohla by si teraz napríklad povedať: ,,Niekedy sa aj poriadne hádame...“ Melanie sa zasmeje a nevinne-zvodným hlasom povie: ,,Viete , niekedy sa aj poriadne hádame. Obaja sme sa narodili v znamení Leva. Keď máme dobrý deň, je to veľmi dobrý deň. Ale keď nás pochytí zlá nálada, potom...vŕŕŕ“, zavrčí a skriví prsty ako nebezpečné pazúry.
,,Nechceme príliš zdôrazňovať naše šťastie“, dopĺňa ju Antonio. Nepadlo z neba len tak. Po prvé som presvedčený, že v partnerskom vzťahu nemožno všetko brať ako samozrejmosť a po druhé, verím, že prezentovaním šťastia možno vyprovokovať veľké množstvo negatívnej energie od závistlivcov. Ľudia nemajú radi, keď je niekto príliš šťastný – takže, keby ste prosím vás radšej napísali, že sa stále hádame a náš dom je ohavný.
Vyhovieť tejto žiadosti však vôbec nie je ľahké. Dovolenková vila Melanie Griffithovej a Antonia Banderasa na pobreží Marbelly je totiž ako rozprávková oáza. O ktorej ani najneprajnejší novinár nemôže napísať nič nepekné. Zo širokej terasy možno v jasné dni dovidieť až na pobrežie Afriky a obe hviezdy sa sem utiahnú zakaždým, keďmajú prestávku v nakrúcaní. Taký idilický však ich vzťah nebol odjakživa. Párik levov musel pred pár rokmi, často ukazovať svoje nebezpečné pazúry. Najmä v čase keď sa zoznámili a zaľúbili pri nakrúcaní filmu Two Much. V ich živote odrazu existovali dvaja ľudia navyše - Melanie aj Antonio totiž boli zosobášení. On so španielskou herečkou Anou Lezovou, ona už po druhý raz s večným playboyom Donom Johnsonom. Mnohé teda nasvedčovalo, že ide len o krátku, horúcu aféru. Antonio Banderas bol vtedy hollywoodskym milovníkom číslo jeden a dokonca aj v rozmaznanom Hollywoode existovalo množstvo slávnych žien, ktoré by si tohto Španiela s ohnivými očami radi ,,utrhli“ pre seba. Sharon Stoneová dokonca aj nahlas vyslovila, čo si myslelo 99,9 percenta žien: ,,Žiaden muž na zemi nemá viac sexepílu, ako on.“ Zatiaľ čo Antonio sa preslávil úlohami vo filmoch excentrického španielskeho režiséra Pedra de Almodóvara, pochádzala Melanie zo slávnej americkej hereckej rodiny, čo ju veľmi skoro predurčilo na život vo svetlách rámp. Rovnako známy ako jej pôvod, bol aj jej extravagantný a poľutovania hodný súkromný život, v ktorom sa márne snažila nájsť samu seba. Excesy, sexuálne orgie a večné problémy s alkoholom, ako aj tri manželstvá z toho dve s extravagantným Donom Johnsonom, boli ako zo sladkastého románu Danielle Steelovej. Preto verejnosť s napätím sledovala každý krok nového páriku zaľúbencov. ,,Spočiatku nás chceli zničiť“, spomína Antonio. Lenže namiesto škandálov sa novinárom nepodarilo zachytiť nič iné, iba neustále dôkazy nežnosti a absolútnej vernosti.
Všetky podstatné míľniky ich vzťahu prebehli bez prítomnosti paparazzov: napríklad svadba v máji´96 aj narodenie dcérky Stelly o štyri mesiace neskôr, ktoré neurobilo šťastnou iba Melanie. ,,Bola to najšťastnejšia noc môjho života“, prezradil raz novinárom Antonio. Najskôr sa strašne bál, pretože Stella najprv nejavila známky života. Až minútu po narodení konečne kýchla.
Stredobodom života melanie sú dnes deti. Okrem štvorročnej Stelly tvorí rodinu jej 10-ročná dcérka Dakota (s manželstva s Donom Johnsonom) a 14-ročný syn Alexander (s manželstva so Stevom Bauerom). Antoniuo je podľa nej vzorný otec. ,,Môj tréning na úlohu otca bol krátky a intenzívny vravieva s úsmevom ,,Bum! Obaja jednoducho boli tu. Ale je to najkrajšia chvíľa celého týždňa, keď všetky tri deti v nedeľu ráno prídu do našej postele. Potom spolu pozeráme kreslené filmy.“ Sú mesiace, keď sú takéto chvíle zriedkavé, pretože Antonio už skúša svoj talent aj ako režisér a filmu Crazy in Alabama, v ktorom hrá Melania hlavnú úlohu. Niekedy preto aj keď veľmi neradi musia deti nechať na opatrovateľky. A niekedy Melanie jednoducho nezaťažuje svojho manžela povinnosťami okolo detí. Pozná ho už natoľko dobre, že rešpektuje ak niekedy Antonio potrebuje aj samotu.
Vtedy sa utiahne do kuchyne a Antonio si sadne ku klavíru, na ktorom hrá už osem rokov a domom sa rozliehajú melódie od flamenca až po Beatles. Hrať na klavíri sa naučil sám, rovnako ako sa naučil hrať na gitare. Tým sa jeho aktivity nekončia. Melanie mu s láskou toleruje aj písanie pravidelného stĺpčeka pre španielske noviny. Zniesla by aj keby staval mosty alebo robil sochy, len aby ju neopustil. je ochotná kvôli nemu urobiť hocičo na svete. Dokonca sa netají ani tým, že v poslednom čase pobudla niekoľko razy na plastických operáciách. Naposledy si dala zväčšiť pery a upraviť prsia a boky. Netají sa ani svojou minulosťou, o ktorej Antonio vie a priznáva sa, že dodnes jej zostali tri závislosti. ,,Po prvé sú to cigarety, ale iba ľahké, po druhé zemiakové lupienky – tie jedávam na vrecia, a po tretie – samozrejme Antonio!
On sa jednoducho nedá nemilovať. Každý deň večeriame spoločne, Antonio si nikdy nesadne ku stolu bez toho, aby ma nepobozkal, vyznávam jeho životné kréda, ktoré pochádzajú zo Španielska.
V Španielsku hovoria, že štyri najpodstatnejšie veci v živote sú : dobré jedlo, dobré víno, dobrý spánok a dobrá láska.“ Dnes Melanie cvičí, drží diétu a vyzerá z roka na rok mladšie. Nedávno dokonca tvrdila, že jej najväčším snom je, darovať svojmu mužovi syna.
Na to, že je už po štyridsiatke, je to smelé tvrdenie, ona však nečakala na prírodu a ako vždy trocha jej pomohla. Tabletky na podporu plodnosti urobili svoje. Podľa dostupných správ z bulvárnej tlače sa jej sen práve napĺňa.
Dúfajme, že jej šťastie vydrží aj naďalej, pretože nad ich láskou sa nedávno poriadne zmrákalo.
Melánia žiarlila a Antonio pri nakrúcaní svojho nového filmu flirtoval.
Čo nie je práve najvhodnejšia kombinácia pre manželské šťastie, ak to ovšem neberú ako previerku sily vzťahu. A oni to tak zobrali..


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!