lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo hovoria hviezdy o stravovaní?

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 31.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

BARAN – hlavnou zložkou jeho stravy je mäso, jedáva málo ovocia a zeleniny a preto priberá. Popritom mu chýba silná vôľa, aby schudol. Všetko sa však zmení, keď má zdravotné ťažkosti. Vtedy bez problémov poslúcha odborníkov na výživu a dokáže sa dostať na dokonalú váhu.

BÝK - obľubuje rafinované, ale príliš kalorické jedlá. Býk býva v mladosti veľmi štíhly, ale keď príde na chuť vlastnoručne vyváraným jedlám, musí začať dbať o postavu. Aj keď začne chudnúť, nemá to ľahké, pretože ochutnáva všetko, čo pripravuje pre členov rodiny. Problémy s váhou miznú, keď je Býk zamilovaný.

BLÍŽENCI – majú šťastie, že ani nepremyslený a náhodný výber jedál nevplýva negatívne na ich postavu. Vďaka vrodenej pohyblivosti priberajú len veľmi zriedka a preto sa nemusia trápiť s redukčnými diétami.

RAK – síce rád maškrtí aj medzi hlavnými jedlami, ale najradšej má poriadne domáce obedy a bohaté večere. Žiaľ, to všetko sa odráža na jeho postave – ešte šťastie, že výraznejšej nadváhe zabránia bylinky a zmesi korenia, ktorými rád ochucuje svoje jedlá.

LEV –to má s jedlom ťažké. Keď ho má kto obslúžiť, vždy si rád zobne. Lev sa však mimoriadne rád páči a kvôli láske je ochotný držať diétu. Niekedy aj účinnú. Niektoré Levice dokonca jedia striedmo celý život, čo keby zajtra skrížil ich cestu ten pravý.

PANNA – nezvyčajne dbá o svoje zdravie a racionálny spôsob stravovania a preto si vie vybrať tie najvhodnejšie suroviny. Vyhýba sa tukom, do jedálneho lístka zahŕňa všetky zdravé novinky. Problémy s postavou preto nemá ani ona, ani jej rodina. A ak predsa, pevnou vôľou ich zdolá.

VÁHA – má slabosť na dobroty a práve pri pohľade na ne jej silná vôľa väčšinou zlyháva. Rozhodne sa schudnúť, ale akonáhle si sadne za stôl, okamžite na svoje rozhodnutie zabudne. Žiaľ, rovnakým spôsobom živí aj svojich najbližších.

ŠKORPIÓN – v kuchyni experimentuje a priberá. Keď musí, podrobí sa disciplíne a chudne, ale vtedy je nebezpečný. Všetci sa stávajú jeho nepriateľmi, je znesiteľný a samoľúby. Schudnúť sa pokúša niekoľkokrát ročne – niekedy dokonca s úspechom.

STRELEC – pri jedení (a pití?) často nepozná mieru a bez premýšľania zje všetko, čo mu chutí. Potom chvíľku chudne a všetko sa začína odznova. Klasický prípad joj-jo efektu. Strelcovi to zväčša neprekáža.

KOZOROŽEC – jedáva rozvážne, aj keď výživne. Rozkoš z jedla si vie rozumne dávkovať a preto sám cíti, kedy má prestať a nehrozí mu nadváha. Nadbytočné kilogramy vie bleskovo zlikvidovať.

VODNÁR – je silná osobnosť a keď hrozí, že by pribral, vie si odrieknuť pôžitok z hodovania. Pripravuje jedlá, ktoré ho neohrozia obezitou a preto takmer nikdy nemusí držať redukčnú diétu.

RYBY – mávajú veľmi kolísavé nálady. Zlé fázy sa pokúšajú zlepšiť jedením. Vedia si však aj odrieknuť a účinne schudnúť. Nedržia radikálne diéty, jednoducho jedia menej. A práve to je tá zlatá stredná cesta.

Diskusia k článku:

Na mňa to platí 100%.
Neregistrovaný - zdenka, 31.10.2001 13:24
Bohužiaľ, aj na mňa.
Neregistrovaný - Eva, 31.10.2001 17:38
ja som Byk a na mna to tiez plati. ale v lete som schudla 6 kil, vazila som 44kg. ten pocit ked som stala na vahe! teraz som pribrala asi 3 kila naspat a som nestastna, ale nemam motivaciu chudnut dalej, mozno aj preto, ze nie som zamilovana:)
Neregistrovaný - natalia, 31.10.2001 21:40, p.natalia(`na`)post.sk
na mna to veru neplati, zozeriem vsetko
Neregistrovaný - Panna, 31.10.2001 22:51
Na mňa to tiež neplatí, jo-jo efekt nepoznám, lebo nepriberám, zjem na čo mám chuť, neobmedzujem sa, ale viem, kedy mám prestať.
Neregistrovaný - Viva, 2.11.2001 14:56
Milá Natália! Nehnevaj sa, ale 44 kg je až prehnane málo. Chceš si ohroziť svoj život? Prosím ťa, načo ešte potrebuješ chudnúť? Mimochodom, keď si zamilovaná, tak najprv schudneš a potom začneš rýchlo priberať, lebo si šťastná.
Neregistrovaný - Viva, 2.11.2001 14:59
ale je to kravina. Ja som Blizenec, a priberiem v momente ako sa na sladke pozriem (a ak este podlahnem pokuseniu, skoda reci).... no a vrodena pohyblivost, Boze kde je... A moja kamaratka, presne ten isty datum narodenia - par hodieniek rozdielu.... tak ta sa moze krmit cim chce a nepriberie ani za nic....
Neregistrovaný - Adriana, 2.11.2001 18:58
je to blbost. moj syn je skorpion, mal by podla clanku aj nocovat v kuchyni, ci chladnicke, ale on radsej cele dni drzi hladovku, lebo mu nic nechuti. manzel detto, ak si ma ohriat obed, radsej pocka dve tri hodinky, kym sa vratim domov. ja som kozorozec a na mna to sedi, ale v mladosti som byvala tlsta. teraz nejem sladkosti iba zato, ze mi nechutia. inak, 30 som este nemala, to pisem aby ste si nemysleli ze som stara babka :-)
Neregistrovaný - elka-telka, 3.11.2001 03:34
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!