lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mužské lži

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 25.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

Po tom, čo sme uverejnili článok o ženských lžiach nám zavolalo niekoľko rozhorčených čitateliek, ktoré sú presvedčené o tom, že muži klamú omnoho častejšie ako ženy. Nemôžme byť nespravodliví a tvrdiť, že len ženské pokolenie občas klame, Preto sme sa rozhodli ponúknuť vám  aj najčastejšie mužské klamstvá.

Rozumná lož - „Ani si nepamätám s koľkými ženami som sa miloval.“
Tejto vete by ste rozhodne nemali veriť. Muži si vedú veľmi presnú milostnú štatistiku. Sklerózu v nich vyvoláva pocit, že pravdivá informácia by vo vás mohla vyvolať buď pocit, že sú neschopní amatéri, alebo naopak nenapraviteľní sukničkári. Štatistika udáva priemerné číslo šesť žien na jeden mužský život. Problém je, že  štatistika o sexe býva zo štatistického hľadiska skreslená o štyri kusy a... Skrátka pravdu sa v tomto smere nikdy nedozviete.
Smutná lož - Niekedy sa ozvem
Tak toto je jedna z najhorších viet, ktoré sa môžu dotknúť vášho ucha po príjemne strávenej noci. Prichádzajú s ňou totiž hneď dva problémy – prvý, že mu uveríte a budete nedočkavo čakať... na niekedy, ktoré sa nemusí konať a druhý, že hneď odhalíte jeho lož. Na to, aby vám muž nepovedal „chcem ťa vidieť čo najskôr“ existujú tri hlavné dôvody. Buď mu s vami nebolo tak dobre, ako vám s ním, alebo sa mu v hlave vynoril varovný prst frajerky, či manželky, alebo nechce váš pekne sa rozvíjajúci vzťah uponáhľať.
Ustaraná lož - „Som rád, že sa ti tak darí a zarábaš viac ako ja.“
Žiadny muž a to ani v prípade, že ide o úplne bezambiciózneho motáka, nie je rád, ak sa žene v kariére darí viac ako jemu. Pre chlapa je veľmi ťažké znieť, keď za neho musí platiť žena, no najviac ho desí pomyslenie, že raz by ste mohli otehotnieť a on bude musieť plniť vaše vysoké nároky. A navyše sa bojí, že ho budete podvádzať s rovnako úspešným kolegom. Česť výnimkám, ktoré sú schopné stať sa ockom v domácnosti s talentom majstra šéfkuchára. Tie však majú skoro istotu, že ich podvádzate s tým úspešným kolegom.
Gentlemanská lož - „Si najkrajšia žena na svete.“
Je to síce nepríjemné, ale cez mužský mozog prebehne denne niekoľko desiatok žien, ktoré mu pripadajú krásne a fascinujúce. S vytreštenými očami dokáže hltať dokonalé telá žien z časopisov... Čiže pripusťte, že nie ste najkrajšia, ale aj tak je lepšie byť jeho najmilovanejšia. 
Nehorázna lož - „Chcem aby sme si boli vo všetkom rovní“
Tisíce rokov sme sa vyvíjali ako „silní“ muži a „slabé“ ženy. Tie roky zanechali v mužoch pocit, že sú ochrancovia a velitelia tlupy. Ak vám teda muž tvrdí, že bude rád, ak vo vašom spoločnom hniezde bude môcť rovnako pravidelne variť a upratovať ako vy a teší ho, že budete rovnako často ako on šoférovať vaše spoločné auto, neverte mu. Mužom neprekážajú rozhádzané ponožky, pavučiny, CD-čka na zemi a neznášajú rozvážny štýl šoférovania. Vy neznášate likvidáciu defektu a opravy zatekajúceho WC. Môžete si byť vo všetkom rovní?
Nevyhnutná lož - „Dám si jedno a som doma!“
Viete si predstaviť, že vám partner povie: „Vrátia ma nadránom, oprú ma o zvonček, s problémami nájdem spálňu, zamorím byt odpornými výparmi a padnem k tebe do postele obutý.“? Ak nie, tak pochopte, že vás „musí“ klamať. Od vás závisí, koľko si dovolí.
Lži z lásky – „Mám rád tvoju matku, neviem sa dočkať svadby“
No len masochista je schopný ujsť od vlastnej matky a osamostatniť sa preto, aby sa stal obdivovateľom a poslušným „synčekom“ tej vašej. A to je práve to, čo od neho očakávate. Rovnako neexistuje na svete chlap, ktorý by túžil po svadbe. Nejde o to, že by muži nechceli pokojný prístav lásky a starostlivosti. Vždy si však uvedomujú riziká spojené s pohodlím a žiadny čas sa im nezdá na tento akt celkom vhodný.


Diskusia k článku:

ach ten rozvracacsky feminizmus :-),muzska loz,vzdy mam ciste ponozky :-)
Neregistrovaný - , 25.10.2002 12:07
prijemne som sa pobavila :))
Neregistrovaný - sara, 25.10.2002 14:33
Necakala som, ze aj vy budete podporovat nazor, ze len zeny tuzia po svadbe. Hlupost!!! Mne to bolo jedno, moj priatel (teraz uz manzel) tuzil po svadbe, nie ja. Tak isto on tuzi po dietati viac ako ja.
Neregistrovaný - , 31.10.2002 09:06
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!