lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové jesenné a zimné kolekcie v Bepone

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 10.10.2006
späť
Späť

Poslať
 

Najväčšia slovenská sieť predajní pančúch a ponožiek Bepon a luxusná  predajňa Golden Point ponúkajú nové kolekcie pančúch, ponožkového tovaru a textilu  pre jeseň a zimu 2006/2007. Tohtoročná sezóna sa ponesie v tmavších pastelových farbách s dôrazom na elegantnú príťažlivosť a koketne vzrušujúci dizajn. Módnou farbou jesene je sýta petrolejová.

V predajniach Bepon sa už dnes môžete stretnúť s novou ponukou spoločnosti Golden Lady. Pri pančuchách tejto značky sú v popredí jesenné tmavšie a zemitejšie farby. Dominuje zelená a hnedá. Z námorníckeho leta sa do jesenných kolekcií preniesla aj obľúbená tmavomodrá farba. Vzory sú jemné, ide skôr o skrytý prúžok a jemné vlnovky, ktoré zdôrazňujú ženské línie lýtok a nohy robia veľmi atraktívnymi. V ponuke Golden Lady nájdete ako novinku aj bielo-krémové nepriehľadné pančuchy s jemným vzorovaním.

Kolekcia SISI prináša na jesennú sezónu výraznejšie vzory, ktoré sú určené najmä mladým ženám a dámam s chuťou experimentovať. Pančuchám dominuje stále aktuálny prúžok, výrazne sa presadzuje aj kockovaný vzor a stálicou v ponuke ostáva tradičná a stále žiadaná čipka. Novinkou na trhu je kombinácia rovnakých pančúch spolu s vrchným oblečením –tričkom a rolákom. Aktuálnou a veľmi módnou je sýta petrolejová farba, v ktorej SISI ponúka kolekcie aj s obľúbeným čipkovaným vzorom. Príťažlivú petrolejovú kombináciu nájdete aj na štýlových tričkách a rolákoch. Tieto kolekcie sa vyznačujú rafinovanou jednoduchosťou s dôrazom na detail a zároveň veľmi dobrou kombinovateľnosťou. Tieto modely však nájdete len v exkluzívnej predajni Golden Point.

Značka OMSA  ponúka na novú sezónu jemné pastelové farby a decentné vzory. Okrem módnych zemitých farieb a na sezónu absolútne aktuálnej petrolejovej farby ponúka kolekcia OMSA aj skutočné chuťovky pre odvážne dámy v podobe fialovej, bordovej, či oranžovej farebnosti. Okrem pančúch sa OMSA špecializuje aj na nadkolienky, samodržiace pančuchy a ultramoderné legíny.

Jesenná módna kolekcia pokračuje v trende zdôrazňujúcom eleganciu a príťažlivosť ženy. Farbám dominujú tmavšie, zemité odtiene, hitom je sýta petrolejová farba. Svoju zlatú éru zažívajú vzory, od jemných až po náročné a zaujímavé tvary, ktoré zdôrazňujú eleganciu ženskej nohy a neraz priam priťahujú zrak. Pančuchy z nových kolekcií sú aj bedrového strihu, dajú sa teda bez problémov kombinovať aj so sexy oblečením, bedrovými nohavicami a kratšími tričkami. Pri večernom a spoločenskom oblečení sa zo súčasných trendov dá odporučiť široký výber pančúch s jemným leskom, ktorý dodáva nohám eleganciu.

V mužskej móde však stále vládne klasika, s novými, rovnako tmavšími farbami prichádza aj overený výrobca luxusných pánskych ponožiek BURLINGTON.

V oblečení pre deti dominujú farebné, veľké vzory, populárne sú aj maskáčové pančuchy.


Diskusia k článku:

to su dlhe noziska, ze? :-D chceeeem
Neregistrovaný - , 10.10.2006 09:00
Bez pančuchových nohavíc si zimu ani nedokážem predstaviť ,ale tie nepriehľadné vzorované aj keď sú in mi moc nehovoria.Radšej nosím jednofarebné farby -bronzová,čokoládová,šedá,hrúbka 20-60DEN podľa počasia.
Neregistrovaný - , 20.11.2006 13:46
Tak to neviem co ti pomozu 20 den pančuchové nohavice, ved tie su priehladné a tenké, to sú pančuhcy tak na teplejšiu jar.... Sa viznás vidim
Neregistrovaný - , 13.12.2006 14:01
Bepon je NAJ...nadherne pancuchy, nemam slov,...o kvalite uz ani nehovorim...proste su fakt NAJ:)))
Neregistrovaný - mirka, 29.10.2007 16:06, mirka812(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!