lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Myslite na svoje zdravie

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 11.10.2006
späť
Späť

Poslať
 

Niet pochýb o tom, že zdravie je jedna z najdôležitejších hodnôt, ktoré v živote máme. Každá žena sa preto zaujíma o to, čo je potrebné dodržiavať, aby bola celá rodina zdravá. Ženy -  matky pri tom dosť často zabúdajú na seba a všetku svoju pozornosť venujú svojim deťom. Mali by však myslieť aj na seba, veď dobrý zdravotný stav ženy má vplyv na celú rodinu.

Aj keď sa hovorí, že ženy majú od prírody silu vydržať viac záťaže ako muži, pravdou je, že sú náchylnejšie na niektoré ochorenia. Ide predovšetkým o zápaly pohlavných orgánov, migrénu či rakovinu prsníkov, ktoré trápia veľké percento žien. Veľkú úlohu by preto mala zohrávať prevencia. Ak už choroba príde, je rozhodujúce zvoliť vhodnú a účinnú liečbu. Návšteva lekára, ktorý odporučí spôsob liečby, je najlepší začiatok.

Pri gynekologických zápaloch sú veľmi často nasadzované antibiotiká, ale liečba nie je vždy úspešná. Množstvo žien pozná trápenie s neustále sa vracajúcimi problémami, či už sa týkajú zápalov pohlavných orgánov alebo zápalov močových ciest, ktoré sa u žien vyskytujú pomerne často. Pretrvávajúce problémy tohto druhu dokážu ženám poriadne znepríjemniť život. Pri hľadaní riešenia by ste sa určite mali zoznámiť s enzýmami a systémovou enzymoterapiou.

Enzýmy sú bielkovinové látky, ktoré sú nutným predpokladom života. Zúčastňujú sa všetkých biochemických pochodov v našom tele, a ak trpíme ich nedostatkom, dochádza k spomaľovaniu týchto procesov. Liečebný postup, ktorý pri liečbe zápalov, opuchov a porúch imunity využíva kombinácie enzýmov rastlinného a živočíšneho pôvodu, sa nazýva systémová enzymoterapia. Pred polstoročím ju objavil americký lekár a vedec Max Wolf, ktorý sa tak zaslúžil o významný krok v medicíne. Systémové pôsobenie enzýmov má totiž široké uplatnenie. V praxi sa tieto prípravky využívajú nielen pri liečbe zápalov, v gynekológii, chirurgii alebo pediatrii, ale majú tiež preventívnu úlohu. Enzymoterapia sa často využíva ako podporná liečba antibiotík a napomáha tak urýchľovať uzdravenie, posilňuje zníženú obranyschopnosť a znižuje riziko opakovania sa chorôb.

Účinky prípravkov systémovej enzymoterapie pri liečbe gynekologických zápalov a zápalov močových ciest dokazuje napríklad klinická štúdia s pacientmi, trpiacimi chlamýdiami, keď jednej skupine pacientov boli podávané iba antibiotiká a druhej okrem nich aj prípravok systémovej enzymoterapie Wobenzym. V prvej skupine bolo vyliečených 61,4% pacientov, v druhej neuveriteľných 92,3%, a navyše v tejto skupine nedošlo k opakovaniu sa zápalu v priebehu nasledujúcich troch mesiacov.

Veľkou výhodou týchto prípravkov je fakt, že sú vhodné pre všetkých členov domácnosti vrátane detí, takže by v domácej lekárničke nemali chýbať. Predovšetkým deti často trpia zápalmi v oblasti nosa, krku, uší, priedušiek, angínou alebo zvýšenou teplotou a enzýmy sú ich šancou na rýchle a trvalejšie uzdravenie.

 


Diskusia k článku:

dobry den, nemali by ste zaujem navstivit event sanca pre deti - char. projekt partnerov Socia, Unicef, ING. V pripade zaujmu, poslite mi prosim kontakt na Vas, poslem Vam pozvanku.
Neregistrovaný - Palo, 19.10.2006 10:37, pavolc(`na`)neo.sk
pripravky systemovej enzymoterapie-kde sa o tom viacej dozvediet
Neregistrovaný - , 19.3.2007 22:34
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!