lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tip na vianočný darček: novinka od Braun - kefa na vlasy SATIN HAIR s technológiou IONTEC. Viac lesku a hebkosti pre Vaše vlasy už od prvého pohybu kefou.

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 21.10.2010
späť
Späť

Poslať
 

Nová kefa na vlasy Braun Satin Hair s technológiou IONTEC prináša pokrokovú a prevratnú technológiu v podobe ľahkej, jednoducho použiteľnej, 100 % prenosnej a úžasne vyzerajúcej kefy na vlasy, ktorú môžete používať na efektívne zvýraznenie lesku a hebkosti vlasov, kedykoľvek a kdekoľvek to bude potrebné.

Technológia Braun IONTEC  funguje tak, že po stlačení tlačidla uvoľní cez dýzu záporne nabité častice priamo na vlasy. Ióny začnú ihneď pôsobiť. Vyhľadajú každú obzvlášť poškodenú časť vlasov a okamžite ju pomôžu vyhladiť. Znižujú tak výskyt rozstrapatených vlasov aj statickej elektriny a výrazne zvyšujú lesk vlasov a obnovujú ich hebkosť.

Skvelý tvar a super hladký povrch štetiniek bol vyvinutý špeciálne tak, aby bol k vlasom čo najšetrnejší. Štetinky prečesávajú vlasy bez ťahania a ku kefe sú prichytené tak flexibilne, že keď dôjde k zauzleniu vlasov, poddajú sa štetiny a nie vlasy.

Kefa je v skutočnosti taká efektívna, že funguje takmer ako kefa na vlasy a kondicionér v jednom: štúdie spoločnosti Braun dokazujú, že na česanie vlasov pomocou technológie IONTEC potrebujete vynaložiť oveľa menej úsilia ako bez jej použitia. 

 

Ideálny tip na darček pod vianočný stromček, ktorý ocení každá žena, bez ohľadu na dĺžku a kvalitu vlasov. Kefa na vlasy Braun Satin Hair s technológiou IONTEC je na slovenskom trhu dostupná od októbra 2010.

 

Ionizačnú kefu Braun vyskúšal naživo profesionálny kaderník Igor Novosad a moderátorky Dámskeho magazínu - Iveta Malachovská a Soňa Mullerová. Priaznivé účinky ionizačnej kefy predviedol Igor na modelke a učesal ňou aj zvedavú Ivetu. Vďaka IONTECH technológii skrotí kefa aj nepoddajné vlasy, šetrne ich rozčeše a dodá im potrebný lesk.

 

 

 

AKO FUNGUJE NOVÁ KEFA NA VLASY BRAUN SATIN HAIR S TECHNOLÓGIOU IONTEC

Vďaka získaným poznatkom o nábojoch na povrchu vlasov si odborníci spoločnosti Braun uvedomili, že česanie vlasov pomocou technológie Braun IONTEC je perfektným riešením na zlepšenie lesku, hebkosti a upraviteľnosti poškodených, kladne nabitých vlasov. A výsledky sú naozaj pôsobivé: vlasy môžu vedľa seba opäť existovať bez toho, aby sa odpudzovali (žiadne rozstrapatené alebo nepoddajné vlasy), vďaka čomu pri každom pohybe kefou získate lesk a hebkosť vlasov. Najlepšie na tejto technológii spoločnosti Braun je to, že funguje okamžite! Nemusíte čakať celé týždne, než zbadáte jej účinky. Uvidíte ich okamžite, po stlačení tlačidla na kefe. 

Prevratná technológia: Vytváranie prúdu iónov s prebytkom elektrónov na konci dýzy, s pomocou vysokého napätia. Tieto elektróny sa prichytia na molekuly vzduchu okolo nás a vytvoria záporne nabité ióny.

Dizajn: Štetiny kefy na vlasy Satin Hair majú špeciálne navrhnutý tvar – vlasy rozdeľujú a prečesávajú výnimočne šetrným spôsobom a navyše majú extra hladký povrch (bez akýchkoľvek povrchových štruktúr), aby vlasy nepoškodzovali. Štetiny sú ku kefe prichytené tak flexibilne, že keď dôjde k zauzleniu vlasov, poddajú sa štetiny a nie vlasy. 

PRÍNOSY PRE KRÁSU:

1. Vlasy sú poddajnejšie a ľahšie sa upravujú

2. Vlasy sú pevnejšie a pružnejšie

3. Vlasy sú extra lesklé, hebké a hodvábne

A NA ZÁVER... TECHNOLÓGIA JEDNOU VETOU:

Úžasná iónová technológia a optimálne detaily dizajnu vdychujú život technológii IONTEC od Braunu v podobe novej kefy na vlasy, ktorú si môžete vziať kamkoľvek. Prináša vlasom okamžitý lesk, hebkosť, poddajnosť a štýl – už od prvého pohybu kefou.

 

Dr. Rene C. Rust – člen celosvetovej odbornej divízie spoločnosti Braun pre starostlivosť o vlasy


Diskusia k článku:

a kdeze ju mozem zakupit ked na nete ju nemozem nikde najst poradte ? dakujem kamila
Neregistrovaný - kamila, 24.10.2010 20:42, kama07(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!