lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Genertel.sk: online poistenie už dostupné aj na Slovensku

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 27.10.2010
späť
Späť

Poslať
 

Poisťovňa Genertel, ktorá ako prvá ponúka služby výlučne online, začína poskytovať povinné zmluvné poistenie (PZP) na Slovensku. Má za cieľ osloviť moderného zákazníka, ktorý hľadá najlepší pomer kvality a ceny, časovo úsporné riešenia ľahko dostupné 24 hodín denne, 7 dní v týždni a spoľahlivosť garantovanú solídnym finančným zázemím a know-how skupiny Generali Group. Využívanie nových technológií ako internet, e-mail či telefón sa odráža na nižšej cene. Navyše zavedením inovatívneho tarifného systému ponúkne Genertel beznehodovým vodičom naozaj atraktívnu cenu, už od 5 eur/mesiac*.

 

Genertel poskytuje všetky služby telefonicky a cez internet. Uzatvorenie zmluvy je pre zákazníkov jednoduché a praktické: trvá len niekoľko minút a nie je potrebné spoločnosti posielať žiadne dokumenty. Poistenie je platné ihneď po kliknutí potvrdiť alebo dohode s operátorom a na úhradu máte celých 30 dní. Zmluva je okamžite zaslaná prostredníctvom e-mailu.

 

Obchodný potenciál potvrdili aj nedávne výskumy spoločnosti Media Research pre Genertel, podľa ktorých by viac ako 23% slovenských majiteľov áut použilo na PZP online poisťovňu. Podľa výskumu pre viac ako polovicu Slovákov sú pri výbere poisťovne rozhodujúce kvalita poskytovaných služieb, likvidácia škodových udalostí a spoľahlivosť. Napriek tomu výskum potvrdil, že u takmer 90% zákazníkov faktorom, ktorý pri rozhodovaní o PZP zaváži najviac, zostáva cena.

 

Určovanie ceny PZP v poisťovni Genertel.sk je založené na odvážnych sofistikovaných výpočtoch.  Do obvyklých tarifných parametrov, akými sú vek, trvalé bydlisko a výkon motora, sa započíta váha vozidla. Okrem toho Genertel zavádza s podporou Slovenskej kancelárie poisťovateľov moderný tarifný systém (BONUS/MALUS) v určovaní ceny poistného, ktorý pozitívne ovplyvní beznehodových klientov. Tento krok je výhodný pre zákazníkov i poisťovňu.

 

Našim cieľovým zákazníkom ponúkneme fantastickú cenu. Sú nimi moderní ľudia otvorení novým technológiám, ktorí nepotrebujú osobný kontakt. Hľadajú produkty s najlepším pomerom kvality a ceny a jazdia bezpečne. Genertel im môže poskytnúť fantastické ceny už od 5 eur/mesiac*. Náš osvedčený podnikateľský model v kombinácii s modernou technológiou a inováciou produktov predurčuje Genertel.sk na dlhodobú a stabilnú prítomnosť na Slovensku, s prínosmi pre zákazníkov, samotný trh a rovnako aj pre akcionárov,“  tvrdí Petar Dobric, člen Správnej rady pre priamu a medzinárodnú spoluprácu poisťovne Genertel Insurance Ltd.

 

Vďaka moderným technológiám budú všetky služby spoločnosti Genertel dostupné na webe 24 hodín denne, 7 dní v týždni a prostredníctvom telefónnej ústredne od pondelka do soboty v čase 8.00-20.00, vrátane okamžitej asistencie v prípade nehody. Asistenčná služba je zahrnutá vo všetkých zmluvách PZP. S uvedeným produktom Genertel.sk predstavuje aj inovatívnu službu s názvom „1. flexibilná asistenčná služba“, ktorá umožňuje využiť limit krytia podľa prianí zákazníka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!