lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKO NA TO - KRÁSNE A PEVNÉ PRSIA

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 28.10.2010
späť
Späť

Poslať
 

Keď sa spýtate mužov, aké prsia sa im na ženách páčia, dostanete rôzne odpovede. Niektorí  odpovedia, že sa im viac páčia väčšie prsia, niektorí si potrpia na menšie a niektorí jednoducho odpovedia, že sa im páčia také „akurát do ruky“.

Keď nezáleží na veľkosti, na čom teda záleží? Aké prsia sa mužom páčia? Odpoveď je jednoduchá – predsa pevné a pekne tvarované!

 

 

Cvičenie a starostlivosť

Ak chcete, aby vaše prsia boli pevné a príťažlivé, musíte im začať venovať pozornosť a chvíľku zo svojho voľného času. Najúčinnejšou metódou je kombinácia cvičenia so správnou starostlivosťou. Existuje mnoho spôsobov ako posilňovať prsné svalstvo, napríklad kliky, cvičenie s činkami, či 15 minútová rozcvička s krúžením paží, trupu a vytáčaním trupu do strán. Ku športom vhodným na posilnenie prsného svalstva patrí bicyklovanie, bežkovanie, ale tiež niektoré jogové cvičenia. A predovšetkým plávanie!

 

Masáž sprchou

Čo sa týka starostlivosti o dekolt, veľmi dôležitá je denná hygiena. Prsia si umývajte vlažnou vodou a mydlom. No výborný účinok má aj sprchovanie sa striedavo teplou a studenou vodou - každý prsník si osprchujte krúživými pohybmi. Studená voda je totiž veľmi účinný spevňovač dekoltu a takáto pravidelná masáž spevňuje tkanivo, napína pokožku a udržuje tvar pŕs. Po umytí sa nakrémujte pleťovým mliekom alebo krémom, najlepšie s obsahom mandľového oleja a biopeptidov, ktoré sa podieľajú na reštrukturalizácii a spevnení tkaniva.

 

Píling, výživné a spevňujúce krémy  

Nezabúdajte však ani na pravidelnú masáž počas krémovania. To je to najlepšie, čo môžete pre svoje prsia a pre seba urobiť. Na masáž použite telové mlieko alebo balzam. Raz za čas môžete použiť aj píling, ktorý odstráni z pokožky odumreté bunky a nečistotu a vašu pokožku zanechá krásnu a hladkú. Neváhajte použiť aj výživné a spevňujúce krémy, ktoré dodávajú množstvo živín a pokožka bude vďaka nim pevnejšia.

 

Sila ovocia

Ananás

Začnite piť čerstvo vytlačený ananás. Je bohatý na množstvo vitamínov, organické kyseliny, enzýmy a minerálne soli, ktoré pôsobia spevňujúco na prsné tkanivo. Éterické oleje zo šupky aktivizujú cirkuláciu krvi. Tkanivo je potom lepšie vyživované a napnutejšie. Prsia a dekolt jemne masírujte vnútornou časťou ovocia po vybratí dužiny.

Jablko
Najemno postrúhajte neošúpané umyté jablká, kašu si rozotrite na prsia a prikryte chladným uterákom, ktorý ste predtým dali na hodinu do chladničky. Nechajte pôsobiť 30 minút jedenkrát do týždňa.

Citrón

V mlieku zmiešajte šťavu z citróna, mandľový olej a trochu aloe vera. Vytvorenú zmes vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky na prsiach. Látky obsiahnuté v tejto zmesi podnecujú tvorbu nových kožných buniek a dodávajú jej vlhkosť.  Citrón navyše pokožku vynikajúco osvieži.

Trpezlivosť

Samozrejme, že krásne pevné prsia neprídu hneď na druhý deň. Je potrebné, aby ste boli trpezlivé a poctivo, pravidelne cvičili a starali sa o vaše prednosti. Nezabúdajte pritom na vhodný výber podprsenky, správne držanie tela a tiež aj na zdravú životosprávu.

 

 

 

TIP REDAKCIE:

Bustyceutical – fytobiologická emulzia, ktorá dodá potrebnú výživu pokožke pŕs. Spevňuje a tonizuje poprsie a navyše má silný liftingový účinok. Tvorí „prirodzenú podprsenku“ – vypína a zvýrazňuje kotúry pŕs, hydratuje a tiež eliminuje vrásky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!