lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na bolesť bezbolestne!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.10.2010
späť
Späť

Poslať
 

Každá bolesť je nepríjemná a dokáže negatívne ovplyvniť človeka až natoľko, že zostane podráždeným, unaveným a nesústredeným. Či už sa potrebujete sústrediť v práci alebo „normálne“ fungovať doma v rodine, želáte si  odstrániť bolesť čo najrýchlejšie, hlavne ak vás trápi hlava, chrbát, kĺby, svaly, menštruačné bolesti alebo zuby. Pomôžte si prípravkom, ktorý vás tejto nepríjemnej bolesti zbaví. Takým je napríklad Nurofen Rapid 400mg Capsules, ktorý pomáha rýchlo a účinne aj pri chrípke a nachladnutí. Jeho výhodou je, že účinkuje dvakrát rýchlejšie ako iné lieky proti bolesti. Tento rýchly účinok je zabezpečený predovšetkým vďaka unikátnej forme a zloženiu lieku. Dostať ho vo forme červených mäkkých kapsúl, v ktorých je účinná látka už vopred rozpustená a vyskytuje sa v tekutom stave. Tým sa táto účinná látka vstrebáva do krvi rýchlejšie ako klasické tabletky a tak zdroj bolesti aj rýchlejšie zasiahne. Kúpite v lekárni bez lekárskeho predpisu. Pred užitím lieku si pozorne prečítajte príbalový leták, prípadne sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

 

 

S Nurofenom všetko prebolí

 

Zdravé a pokojné bábätko je prianím každého rodiča. Žiadny sa však z času na čas nevyhne situácii, keď jeho potomka niečo bolí. Raz to môžu byť zúbky, inokedy hlava alebo bruško. Preto by v domácej lekárničke nikdy nemali chýbať lieky na tlmenie bolesti a horúčky. Ktorý je ale v dnešnej bohatej ponuke ten pravý pre vaše dieťa? Naozaj efektívny a bezpečný je napríklad Nurofen pre deti, ktorý obsahuje celú radu prípravkov vhodných na akúkoľvek bolesť alebo jej príčinu. Je len na vás či si vyberiete sirup, suspenziu, čapíky alebo tabletky na cmúľanie. Všetky zbavia vašu ratolesť bolesti na osem hodín. Obsahujú totiž liečivú látku ibuprofen, ktorá patrí do skupiny nesteroidných protizápalových liečiv. Zabraňujú tvorbe látok, ktoré sú priamo zodpovedné za vznik bolesti a svojím pôsobením znižujú horúčku, zmierňujú zápaly rôzneho pôvodu a tlmia mierne až stredne ťažké bolesti. V prípade sirupu, suspenzie a čapíkov je možné podávanie od troch mesiacov a tabletky Nurofen pre deti Activ sú vhodné od šiestich rokov, stačí len nechať rozpustiť. Dostanete v každej lekárni bez nutnosti lekárskeho predpisu.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!