lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NATURHOUSE prichádza s novým lifestylovým magazínom

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Sieť dietetických centier NATURHOUSE prichádza, ako prvá vo svojom obore s novinkou na slovenskom a českom trhu, s vlastným časopisom. Prvé česko-slovenské vydanie jedinečného lifestylového magazínu PESO PERFECTO je už v októbri dostupné pre zákazníkov exkluzívne vo všetkých pobočkách v SR a ČR za cenu 1,95 Eur. Časopis so zameraním na zdravú výživu, krásu, módu, kondíciu a gastronómiu bude vychádzať každý štvrťrok v náklade 15 000 ks. Osemdesiat strán zaujímavého čítania v lepenej väzbe je trendovým doplnkom a poradcom pre ľudí, ktorí sa rozhodli žiť zdravo a nájsť novú životnú filozofiu. Informoval o tom výkonný riaditeľ a hlavný dietológ franšízingového reťazca NATURHOUSE na Slovensku Tibor Antony.

 

,,Tým, že sme v ČR presiahli 50 pobočiek dietetických centier a čoskoro otvoríme na Slovensku desiatu pobočku, rozhodli sme sa vydávať štvrťročník PESO PERFECTO -Perfektná váha. Čitatelia sa v ňom dozvedia napríklad o novinkách v oblasti zdravého životného štýlu, prečítajú si zaujímavé príbehy ľudí, ktorí vďaka NATURHOUSE schudli a cítia sa po všetkých stránkach lepšie. Ďalšími hodnotnými rubrikami, ktoré naši čitatelia iste uvítajú, sú diétne a napriek tomu chutné recepty a štrnásťdenný výživový plán s kompletnými jedálničkami na celý deň. Dočítajú sa tiež o tipoch, ako sa popasovať s jesennou zlou náladou.  V prvom čísle im prezradíme aj typy Jennifer Aniston na štíhlu a pritom sexy postavu. Samozrejmosťou bude aj možnosť predplatného štyroch čísel na celý rok, v rámci ktorého doručíme časopis záujemcom priamo domov za zvýhodnenú cenu 7,30 Eur. PESO PERFECTO vychádza už takmer 10 rokov v Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Portugalsku a Poľsku. Preto nás teší, že sme ďalšia krajina, ktorá sa môže pochváliť týmto veľmi populárnym produktom, ktorý si v celej rade európskych krajín získal svojich priaznivcom a stálych čitateľov. V uvedených krajinách sa z každého vydania predá neuveriteľných 250 000 ks tohto časopisu“, povedal T. Antony.

 

Dodal, že cieľovou skupinou čitateľov sú všetci, ktorí preferujú zdravé stravovanie. Ďalej tí, ktorí žijú trendovo, zaujímajú sa o módne a kozmetické novinky a uprednostňujú jedinečné produkty a služby zdravého životného štýlu. „Výrobky a systém NATURHOUSE sa odporúčajú najmä ľuďom, ktorí chcú, alebo potrebujú schudnúť. Ďalej tým, ktorým záleží na tom, čo konzumujú a majú záujem sa zdravo stravovať a zlepšiť svoj stravovací režim. Tento spôsob stravovania je určený aj pre športovcov, pretože má vyvážený pomer vlákniny, bielkovín, tukov a sacharidov“, uzavrel T. Antony.

 

Metóda stravovacieho systému NATURHOUSE je jedinečná tým, že zahŕňa kompletný systém výživového poradenstva a to jedálničky na mieru zákazníkom, spolu s receptami z bežne dostupných surovín, v kombinácii s exkluzívnymi doplnkami výživy a aspoň minimálnym pohybom. Klienti nikdy nehladujú ani neužívajú žiadne „zázračné“ tabletky na chudnutie. Všetky diéty a potravinové doplnky sú navrhnuté a schválené technickým oddelením NATURHOUSE, v ktorom pracuje tím odborníkov z rôznych oborov.

 

           


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!