lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Po prvý raz spojili svoje sily lídri v oblasti developmentu a bytového zariadenia, aby Slovákom priblížili škandinávsky štýl bývania

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 9.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Pri malých štartovacích bytoch hrá rozhodujúcu úlohu najmä funkčnosť a maximálne využitie priestoru

 

Popri lokalite a cene rozhoduje pri kúpe bytu najmä jeho dispozičné riešenie. V projekte Byty KIVIKKO, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Nové mesto na hranici s mestskou časťou Rača, pribudol nový prezentačný byt, ktorý ukazuje, že aj menšie byty je možné zariadiť vkusne, účelne a pritom v súlade s aktuálnymi trendmi v bývaní. Za projektom stoja dve renomované škandinávske značky – YIT a IKEA.

Nový 3-izbový prezentačný byt v projekte Byty KIVIKKO s výmerou 51,35 m2 dokonale ukazuje funkčnosť severského bývania. Napríklad prepája kuchyňu s obývačkou, čím vytvára vzdušný a otvorený priestor, a poskytuje viac komfortu svojim obyvateľom. Takéto riešenie určite ocenia najmä mladí ľudia, keďže okrem estetickej a funkčnej stránky je aj cenovo priaznivé. Okrem toho prezentačný byt ukazuje aj prácu s farbami v priestore. Kristína Rástocká, interiérová dizajnérka IKEA, odporúča pre malé priestory najmä svetlé a pastelové farby, aké využila aj pri zariaďovaní tohto prezentačného bytu. „Pomocou svetlých odtieňov priestor opticky zväčšíte, vďaka čomu aj menší byt môže pôsobiť vzdušne a priestranne. Samozrejme však treba prihliadať na individualitu obyvateľov daného priestoru. Každá domácnosť žije iným životom a práve v tom je severský štýl bývania inšpirujúci: vnáša do priestoru variabilitu a hravosť, čomu je prispôsobený aj nábytok a zariadenie z IKEA,“ dopĺňa K. Rástocká.

Noví majitelia bytov od YIT získajú výhody programu IKEA Business

Kúpou bytu v projekte Byty KIVIKKO od YIT Reding získajú noví majitelia aj výhody, ktoré sú bežne dostupné iba pre firemných zákazníkov IKEA. Môžu si tak napríklad objednať jednotlivé výrobky i celkové vybavenie miestností priamo z domova, a ušetriť tak čas, ktorý by zákazník strávil osobnou návštevou obchodného domu. Využiť môžu tiež bezplatné služby interiérového konzultanta a ostatné výhody členov programu IKEA Business, ktoré nájdete na: www.IKEA.sk/business  

V hlavnom meste pretrváva záujem o menšie byty

Záujem o menšie byty v Bratislave je vysoký, a to rovnako u tých, ktorí byt kupujú, ako aj tých, ktorí si hľadajú podnájom. Vyplýva to z prieskumu medzi zákazníkmi spoločnosti YIT Reding, ktorá má na konte viacero rezidenčných projektov v hlavnom meste. „Naše byty vždy maximálne využívajú každý meter štvorcový plochy a klienti si tak nekupujú žiadne hluché priestory či veľké chodby. Ako fínska firma sa snažíme do Bratislavy priniesť škandinávsky štýl bývania, ktorý vystihujú najmä energetická efektívnosť, ktorá šetrí peniaze aj prírodu, a tiež  jednoduché a funkčné riešenia,“ hovorí Jana Velická zo spoločnosti YIT Reding.

Na bratislavskom trhu sú najžiadanejšie menšie, a to najmä 2-izbové byty, čo platí pri predaji aj pri prenájmoch. Zo všetkých predaných bytov, ktoré YIT ponúka v rôznych častiach Bratislavy, predstavovali tie s dvomi izbami viac ako polovicu.

Podľa spomínaného prieskumu, záujemcov o bývanie v Bratislave zaujíma pred kúpou najmä lokalita, cena a riešenie bytu. Ak by si mohli vybrať, z bratislavských mestských častí by sa najradšej presťahovali do Ružinova, za ním skončilo neďaleké Nové Mesto a až na treťom mieste Staré Mesto. Za dôležitý parameter považujú klienti aj dôveryhodnosť samotného developera, čo je zrejme dôsledkom viacerých negatívnych skúseností z nášho trhu z minulosti.

Čo považujú zákazníci YIT pri kúpe bytu za najdôležitejšie:

1.       Lokalita

2.       Cena

3.       Dispozičné riešenie bytu

4.       Dôveryhodnosť spoločnosti – developera

5.       Počet poschodí objektu

6.       Architektúra projektu

 

 

Byty KIVIKKO


Projekt Byty KIVIKKO je nízkoenergetický rezidenčný projekt od YIT na rozhraní bratislavského Nového Mesta a Rače. Ako priamy sused račianskych viníc a pohoria Malé Karpaty poskytuje bezpečné a dostupné bývanie pre tých, ktorí chcú mať blízko do mesta i prírody. Ide o typického predstaviteľa fínskej úrovne bývania, ktorú charakterizuje úspora energií, funkčné dispozície, kvalitný bytový štandard a blízkosť prírody. Byty KIVIKKO je tak ideálnou voľbou pre mladých ľudí a rodiny, ktoré hľadajú svoje prvé vlastné bývanie.

Byty KIVIKKO predstavuje bývanie za dostupnú cenu v 3 samostatných blokoch so 7 a 8 nadzemnými podlažiami, ktoré ponúkajú 52 jedno, dvoj-, troj- a štvorizbových bytov. K dispozícii je podzemné aj exteriérové parkovanie a vlastné detské ihrisko. Projekt spĺňa požiadavky na nízkoenergetické bývanie v kategórii B, s využitím solárnych panelov na ohrev vody.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!